Sari la conținut

Noua...senzuala...pasionala-0760955988

intens

Postări Recomandate

• Oras:ETIOPIA
Postat

Am fost la ea la Deva

Era cu inca o tipa tinerica si cu sânii mari

Le-am tavalit oe amindoua

Intr-o zi pe una si dupa vreo doua zile pe țâțoasă

Suge pula bine

Am futut la ea capra

Geme bine

Amenda 150 pe numar

Cam de 7 muierea

La cealalta am dat doar botic si finalizat pe țâțoance

Tot 150 a vrut si asta

Nu au mai venit de multisor in Deva

Daca vor reveni in aceeasi formula musai sa le mai fut macar odata

Poate le bag pe amindoua odata

• Oras:Ardeal
Postat

Am fost la ea la Deva

Era cu inca o tipa tinerica si cu sânii mari

Le-am tavalit oe amindoua

Intr-o zi pe una si dupa vreo doua zile pe țâțoasă

Suge pula bine

Am futut la ea capra

Geme bine

Amenda 150 pe numar

Cam de 7 muierea

La cealalta am dat doar botic si finalizat pe țâțoance

Tot 150 a vrut si asta

Nu au mai venit de multisor in Deva

Daca vor reveni in aceeasi formula musai sa le mai fut macar odata

Poate le bag pe amindoua odata

Din câte știu eu Myky lucrează doar singură,Nu are colegă

Cred că o confuzi și bănuiesc cu cine(este tot din Pitești și lucrează cu colegă și da are colegă cu sâni mari)

Dar cel mai bine vă poate lămuri Myky

Eu am fost la ultima ei vizită în Deva și era singură în locație

Scuze Myky de off-topic

Postat

Din câte știu eu Myky lucrează doar singură,Nu are colegă

Cred că o confuzi și bănuiesc cu cine(este tot din Pitești și lucrează cu colegă și da are colegă cu sâni mari)

Dar cel mai bine vă poate lămuri Myky

Eu am fost la ultima ei vizită în Deva și era singură în locație

Scuze Myky de off-topic

Nu e nici o confuzie

Am vizitat-o in vara si avea colega Roxi

Tinerica,draguta,cu plamini dezvoltati

Sunt sigur 100%

• Oras:Necunoscut
  • Oras:Necunoscut
Postat

Salutare dragilor...da este adevarat...o singura data am venit la Deva cu o fata, doar ca va asigur...istoria nu se va mai repeta din urmatoarele motive:

Facerea de bine e....de mama...

Clientii se simt incomod cand mai este cineva prezent chiar si fata fiind...

Am ajuns la concluzia ca pe cont propriu este de mii de ori mai bine! Va pupacesc!

• Like 2
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

O tipa moniona, dezinvolta, placuta si fizic si ca dialog. Actiune outcall .

Normal - 9 fata se implica in ceea ce face
Oral - 9
Anal - Nu este cazul 
Aspect - 8 
Igiena - 10 a facut dus inainte.
GFE - 9 - lipicioasa si atenta la dorintele clientului

Postat

Myky o fată deosebită,am vizitat-o în Deva si o sa-mi permit să copiez recenzia și aici pentru că merită

Postat Ieri, 23:36

Myky is back,încep așa pentru a se face legătura mai ușor cu anunțul de pe Publi

Incep prin a-mi cere scuze de la început pentru eventualele greșeli gramaticale dar sunt foarte obosit și mă gândesc cum să-mi fac timp de sport pentru a face față pe viitor unei fete atletice ca Myky

Programare simplă prin sms cu confirmare cu o oră înainte,e drept că ne cunoaștem și în perioada în care a lipsit din Deva am m-ai vorbit ocazional în PM și știam că va ajunge în Deva în cursul acestei luni,programare respectata de ambele părți,începem bine cu nota 10

Aspect fizic-este pe placul meu,slim cu ochi superbi ,un corp bine proporționat ,ma aștept într-o rochiță foarte scurtă (probabil din lipsă de material)care lăsa la vedere aproape totul,mi-a fost greu să nu sar direct pe ea normal că fiind genul meu nota este tot 10

Gfe-e unul din serviciile care pentru mine sunt foarte importante ,altfel întâlnirea nu este prea reușită .Myky este o fată deșteaptă și cum acum ne cunoaștem ma primit cu un sărut lung încă de la intrare și după o scurtă socializare la un pahar de cola am trecut și la scopul vizitei ,nota normal că e 10

Igiena -10,fără prea multe detalii nu este nimic de reproșat,epilată și parfumată discret ,nu am îtrebat ce parfum folosește dar ma înnebunit

Locație-10,nu prea sunt eu foarte interesat de acest aspect dar Myky se respectă și respectă și pe cei care o vizitează,am primit prosop curat și parfumat ,baie dotată cu mai multe geluri de duș

On-10,dacă la vizita precedentă am scris că cred că reușește Deep acum o să scriu că mi-a demonstrat că face Deep ,deși nu am vorbit despre asta cred că e foarte atentă la detalii și aduce îmbunătățiri de la vizita la vizită. Normal că i-am intors și eu favoarea și de aici urmează nebunia

Np-10,dacă la vizită precedentă nu am reușit să finalizez exclusiv din vina mea de data aceasta deși eu aveam un plan de desfășurare a acțiunii Myky a preluat inițiativa si am trecut prin mai multe poziții nici nu mai știu câte ,știu doar că am avut parte de una din cele mai bune experiențe trăite de mine cu implicare totală din partea acestei fete minunate .

Aș putea să scriu multe dar prefer ca această parte să rămână intre mine și ea si o să spun doar "Mulțumesc MYKY "

Concluzii de final :

-Desi in timpul săptămânii sunt plecat în Timișoara și Arad cum i-am zis și ei prefer fetele din Deva pe care le cunosc si mă simt bine cu ele,sunt trei si Myky face parte din acest top al meu personal

-Poate pentru mine Myky are un atu in faptul că seamănă bine cu o altă fată de Top pe care o vizitam cu drag cu ceva timp in urmă,dar acum pot spune cu siguranță că este mult mai bună și este doar a treia vizita

Singurul meu regret de la această întâlnire este că am stat doar o finalizare,nu eram fizic apt de mai mult dar promit de acum că data viitoare va fi cel puțin o oră,asta dacă mă mai primește ca am "chinuit-o puțin azi"

Mulțumesc Myky

• Like 3
  • Oras:china
  • Oras:china
Postat

Myky o fată deosebită,am vizitat-o în Deva si o sa-mi permit să copiez recenzia și aici pentru că merită

Postat Ieri, 23:36

Myky is back,încep așa pentru a se face legătura mai ușor cu anunțul de pe Publi

Incep prin a-mi cere scuze de la început pentru eventualele greșeli gramaticale dar sunt foarte obosit și mă gândesc cum să-mi fac timp de sport pentru a face față pe viitor unei fete atletice ca Myky

Programare simplă prin sms cu confirmare cu o oră înainte,e drept că ne cunoaștem și în perioada în care a lipsit din Deva am m-ai vorbit ocazional în PM și știam că va ajunge în Deva în cursul acestei luni,programare respectata de ambele părți,începem bine cu nota 10

Aspect fizic-este pe placul meu,slim cu ochi superbi ,un corp bine proporționat ,ma aștept într-o rochiță foarte scurtă (probabil din lipsă de material)care lăsa la vedere aproape totul,mi-a fost greu să nu sar direct pe ea normal că fiind genul meu nota este tot 10

Gfe-e unul din serviciile care pentru mine sunt foarte importante ,altfel întâlnirea nu este prea reușită .Myky este o fată deșteaptă și cum acum ne cunoaștem ma primit cu un sărut lung încă de la intrare și după o scurtă socializare la un pahar de cola am trecut și la scopul vizitei ,nota normal că e 10

Igiena -10,fără prea multe detalii nu este nimic de reproșat,epilată și parfumată discret ,nu am îtrebat ce parfum folosește dar ma înnebunit

Locație-10,nu prea sunt eu foarte interesat de acest aspect dar Myky se respectă și respectă și pe cei care o vizitează,am primit prosop curat și parfumat ,baie dotată cu mai multe geluri de duș

On-10,dacă la vizita precedentă am scris că cred că reușește Deep acum o să scriu că mi-a demonstrat că face Deep ,deși nu am vorbit despre asta cred că e foarte atentă la detalii și aduce îmbunătățiri de la vizita la vizită. Normal că i-am intors și eu favoarea și de aici urmează nebunia

Np-10,dacă la vizită precedentă nu am reușit să finalizez exclusiv din vina mea de data aceasta deși eu aveam un plan de desfășurare a acțiunii Myky a preluat inițiativa si am trecut prin mai multe poziții nici nu mai știu câte ,știu doar că am avut parte de una din cele mai bune experiențe trăite de mine cu implicare totală din partea acestei fete minunate .

Aș putea să scriu multe dar prefer ca această parte să rămână intre mine și ea si o să spun doar "Mulțumesc MYKY "

Concluzii de final :

-Desi in timpul săptămânii sunt plecat în Timișoara și Arad cum i-am zis și ei prefer fetele din Deva pe care le cunosc si mă simt bine cu ele,sunt trei si Myky face parte din acest top al meu personal

-Poate pentru mine Myky are un atu in faptul că seamănă bine cu o altă fată de Top pe care o vizitam cu drag cu ceva timp in urmă,dar acum pot spune cu siguranță că este mult mai bună și este doar a treia vizita

Singurul meu regret de la această întâlnire este că am stat doar o finalizare,nu eram fizic apt de mai mult dar promit de acum că data viitoare va fi cel puțin o oră,asta dacă mă mai primește ca am "chinuit-o puțin azi"

Mulțumesc Myky

Care ar fi celelalte doua preferate din topul tau

Intreb pentru un prieten:)

Multumesc Mircea:)

Vizitator valentin988
Reputație: 0
Postat

Unde ești?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...