Sari la conținut

Mihaita Ionut travestit nou

Postări Recomandate

• Oras:Arges
  • Oras:Arges
Postat

Sunt nou în chestia asta, am o vaga experiență,astept doritori care sa mă futa .fiindcă sunt începător travestit, si nu am silicon sau alte dastea (momentan), preturile sunt cam 20 lei oral neprotejat și 40 lei cu anal protejat.Nu am loc, sunt genul ăla de persoană care experimenteaza în natura,îmi place sa fac exhibiționism ,și fac de toate, nu ratez nimic, în caz ca sunt doritori sau ceva, lasati-mi numărul vostru și va contactez.ps nu am cont premium deci nu văd mesajele private, as prefera sa îmi lăsați aici adresa și ora la care vreți sau dacă nu lăsați numărul, o zi făină!

• Oras:OTOPENI .
Postat

Si unde erau incepatori :)))) ... sau vai esti prima transsex ... voi la 20 lei sau 40lei vreti sa arate foto model ... in fine

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Si unde erau incepatori :)))) ... sau vai esti prima transsex ... voi la 20 lei sau 40lei vreti sa arate foto model ... in fine

rade ciob de oala sparta, te-ai nascut caumva peste noapte transsexuala ;))

Postat

Si eram sigura ca va incepe circul ... ma nu m-am nascut dar am avut ceva cu care m-am nascut . Nu am devenit pentru ca hai ca se fac bani .. asa ca te rog usurel nu te ambala . ( dar cand va aude omul pe aici AM FOST SI ARATA SI NUSTIU CE . SI CAND SUNATI VAI CA E PRIMA OARA CU O TS si voi sunteti in stare sa sugeti ori ce ) hai ma ce dracu despre ce vorbim

• Like 1
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.