Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Disponibila

Vezi ca cineva ti-a adresat o intrebare in legatura cu oralul p/nep. Te rog frumos sa ne lamuresti si pe noi cum stau lucrurile defapt !!!

• Oras:Qatar
Postat

Si eu doresc de mult sa-ti fac o vizita, dar pana nu clarifici situatia nu voi aparea. Asa ca, baga mare si lamureste-ne!

• Oras:bucuresti
Postat

Si eu doresc de mult sa-ti fac o vizita, dar pana nu clarifici situatia nu voi aparea. Asa ca, baga mare si lamureste-ne!

Pana nu vii sa te convingi nu ai cum sa iti dai seama ce si cum :) parerile sunt impartite .Zi frumoasa sa ai!!!

Postat

Pana nu vii sa te convingi nu ai cum sa iti dai seama ce si cum :) parerile sunt impartite .Zi frumoasa sa ai!!!

Pana nu clarifici daca faci oral neprotejat chit ca este contra cost sau nu, voi sta in banca mea!

Postat

Nu este o atitudine corecta din partea ta...sa batem drumul pana acolo si sa nu fie clare serviciile nu este normal! Spune clar ce si cum...despre igiena am inteles, continuarea in maniera in care lasi loc la ambiguitate, este bataie de joc sau viclenie ieftina din partea ta! Asa cum stii sau nu stii daca faci sau nu sex anal, finalizare orala sau alte servicii...la fel si cu oralul neprotejat esti datoare sa raspunzi concret! 

Si tot la fel si cu genul de finalizare corporala, pe sani, fese...

Postat

Nu este o atitudine corecta din partea ta...sa batem drumul pana acolo si sa nu fie clare serviciile nu este normal! Spune clar ce si cum...despre igiena am inteles, continuarea in maniera in care lasi loc la ambiguitate, este bataie de joc sau viclenie ieftina din partea ta! Asa cum stii sau nu stii daca faci sau nu sex anal, finalizare orala sau alte servicii...la fel si cu oralul neprotejat esti datoare sa raspunzi concret! 

Si tot la fel si cu genul de finalizare corporala, pe sani, fese...

Eu cred ca tie ti am raspuns referitor la oral neprotejat ;) nu esti obligat sa vii si lista de unde sa alegi e mare.Finalizare orala nu fac.Mai multe detalii ori la tel.ori la locatie cu programare!!!O zi frumoasa !Nu o sa mai dau explicatii cand nu sunt inteleasa :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

bai da chear suntetz vagabonz, ce drk atatea intrebari, ce conteaza cum e oralu si unde e finalizarea, mergeti si platiti ca asta e important, restul e detalii aicisha

:pepsi

Postat

Buna ziua frumusețe. Mai postezi ceva fotografii noi cu tine? Te rugam... :bow :bow  :bow  :bow  :bow  :bow  :bow

Buna o sa pun cat de curand :*

• Like 1
  • Oras:The city we all love to hate
Postat

Buna Ami. Esti disponibila deseara in jurul orei 18? Incerc sa te sun dar nu raspunzi. Multumesc.

Postat

Te sun dar nu raspunzi. Te rog cand ai timp daca imi poti raspunde la sms. Multumesc.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...