Sari la conținut

NOU NOU MAYA

Postări Recomandate

• Telefon: nelupop2
  • Oras:Baia Mare
  • Telefon: nelupop2
  • Oras:Baia Mare
Postat

Nu vedem profilul, poate nu ai copiat bine link-ul.

• Oras:oradea si tot ardealu
  • Oras:oradea si tot ardealu
Postat

Ai cont din 2013 ?! Deschide si tu un topic ca lumea,cu poze ,nr de telefon ,anunt rtc

Daca nu ,mai bine nu mai deschideti topice din astea in spiritul "lasa ca merge si asa"

Haide la baia mare sa vezi ce topic deschid pentru tine! La noi e criza de fete de calitate!!!

• Like 1
Postat

Haide la baia mare sa vezi ce topic deschid pentru tine! La noi e criza de fete de calitate!

Isi deschide ea singura, umple si p'aci cu poze dup'aia .... si cu iii-uri, ca are provizii infinite  :laugh2

Totusi, daca o momesti cu oaresice fasole cu ciolan s-ar putea sa vina  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Isi deschide ea singura, umple si p'aci cu poze dup'aia .... si cu iii-uri, ca are provizii infinite  :laugh2

Totusi, daca o momesti cu oaresice fasole cu ciolan s-ar putea sa vina  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ce rau esti :(

P.S: m-am dat pe sarmale :)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Haide la baia mare sa vezi ce topic deschid pentru tine! La noi e criza de fete de calitate!!!

Sunt in zona ,poate apar si in B.M

Sa va :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare