Sari la conținut

Poze reale 100%

Postări Recomandate

• Oras:bacau
Postat

Am gasit post cu ea..scuze ca am ocupat locul pe aici..puteti sterge postul..multumesc

• Oras:Bacau
Postat

Pozele nu sunt reala in niciun caz !! Din pacate am fost eu la ea ( si mie imi plac femeile cu forme ) dar CU SIGURANTA  nu e cea din poze , in locatia de langa benzinaria MOL o sa gasesti un  porc urat si cu tzatzele lasate ca in caricaturile cu Obelix si Asterix ! Are mai multe anunturi , toate cu poze luate de pe net ca daca pune cu ea ne sparge ecranele la laptopuri sau telefoane ! 

Postat

Pozele nu sunt reala in niciun caz !! Din pacate am fost eu la ea ( si mie imi plac femeile cu forme ) dar CU SIGURANTA  nu e cea din poze , in locatia de langa benzinaria MOL o sa gasesti un  porc urat si cu tzatzele lasate ca in caricaturile cu Obelix si Asterix ! Are mai multe anunturi , toate cu poze luate de pe net ca daca pune cu ea ne sparge ecranele la laptopuri sau telefoane ! 

ai vazuto ,ai fost la ea dak afirmi acest lucru?e o intrebare,,??/

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

ai vazuto ,ai fost la ea dak afirmi acest lucru?e o intrebare,,??/

''  Pozele nu sunt reala in niciun caz !! Din pacate am fost eu la ea ( si mie imi plac femeile cu forme ) dar CU SIGURANTA  nu e cea din poze , in locatia de langa benzinaria MOL o sa gasesti un  porc urat si cu tzatzele lasate ca in caricaturile cu Obelix si Asterix ! Are mai multe anunturi , toate cu poze luate de pe net ca daca pune cu ea ne sparge ecranele la laptopuri sau telefoane !  ''

Postat

Da Susanu , am vazut-o , e in apartamentul nr . 17 !!! E o hidosenie !!! Esti ea sau esti pestele ei de esti deranjat de relatarea corecta ???

Postat

Sa-si faca o poza cu ziarul Desteptarea in mana si asa elimina orice dubiu  ! O balena cu  poze furate  !!! 

Postat

Da Susanu , am vazut-o , e in apartamentul nr . 17 !!! E o hidosenie !!! Esti ea sau esti pestele ei de esti deranjat de relatarea corecta ???

bai fratica ,team intrebat ,sa stiu si eu sigur ,dak e sa merg si eu la ea ,park team urecheat ,knd team intrebat ,ce naiba,,,???

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...