daniel2012 Reputație: 618 Postat Octombrie 21, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 21, 2016 Locatie: Dr. Taberei, FavoritAnunt: http://anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/masaj-crina-22-ani-bruneta-57-kg-ofer-masaj-total-de-relaxare-si-tonifiere_42753641.html?l=2fb8a2be0a78d3e6a9c50a0a2568619e - 100 h (oral si normal)- igeina: mi s-a parut cam naspa..si am facut totul protejat- expererienta: mediocra- recomandare: eu unul nu mai merg...si deci nu recomand 2 5
kataklysm Reputație: 399 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Burgundia Oras:Burgundia Postat Octombrie 28, 2016 Asa cum vad eu lucrurile, daca iti doresti un curCubeu , trebuie sa suporti ploaia. Insetat de un suflet ales pentru o ploaie de fluturi, am sunat la acest numar de telefon si cuvintele acestei fiinte mi-au croit cararea spre un drum visator al faptelor. In fata blocului, sentimentele de déjà vu prind contur si pana la etajul 9 imi dau seama ca am mai avut o ameteala aici. Inalta si subtirica, bruneta imi arunca un zambet la care eu nu am fost pasiv, si-i spun ca acest suras ma indeamna sa-i fac cunostina cu un bun prieten de-al meu. Politicos se scuza, ca nu face deplasari si ca ar fi trebuit sa-l aduc si pe el. Din pacate nu s-au inventat cabinetele stomatologice mobile, transmit si umbra de dezamagire pe chipul ei, a facut sa scada pe moment apa la flori. " - A, deci e la munca..."concluzioneaza,trecand repede la cerutul numarului de Crini: 1h=150 si 50fin. Am ras discret si am cerut 2 finalizari. Evident, dupa cateva ecuatii de gradul 1 in care nu i-a iesit, necunoscuta subliniaza ca va canta la microfonul neacoperit pentru 70 de Crini. Arunc o privire in jurul meu, la Realitatea TV, PSD-ul urca in sondaje cu 45%, Colt Alb din bucatarie latra la robinetul ce picura in chiuveta, colega ei plecata cu probleme in ProVincie..imi zic: Ce sa faci, n-ai ce sa faci! Caderea celor 70 de petale transfoarma floarea in razboinica. Cu o precizie direct la sursa si vointa de fier, Crina isi misca constant si cu viteza bolul palatin sperand ca stilul Pikamer sa realizezeze fotosinteza imediat. Mainile mele atingeau doua mere cazute de ceva timp din copac. Coapsele placut la atingere, mi-au facut analizatorul tactil indraznet si pot spune ca nu am avut neplacerea de a descoperi vreun miros neplacut de polen. Nu am simtit nevoia de a pune viza si acolo, ma simteam grabit, dar totusi ma relaxa pozitia si pentru ca urma "un dosar exploziv" la Realitatea, am zis ca in sfarsit, e momentul pentru o stire adevarata. Crina a stat ce a stat ,apoi simtind o ploie acida, a zburat ca din pusca expectorand cu zgomot toate petalele acumulate. Folosind servetel umed/curat, m-am retras transmintand toate cele tari si bune si colegei sale de camere (0723817877) https://nimfomane.com/forum/topic/37175-bruneta-studenta-22-ani-0723817877/ colega, care dupa 1 min de oral obisnuieste sa se aseze in doggy stil si sa iti ordone cu stil " hai, treci la treaba" Eu nu mai revin nici cu vin. La aceasta locuinta , rolul florilor este de a te ofili cat mai repede si la acest pret sigur se gaseste ceva mai primitor in alata parte. Stima! 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum