cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 Somnul ca somnul, da' imi piere si pofta de mancare si eu tin la "silueta" mea. :laugh2 De ce a postat ala urata asta nu stiu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 6, 2016 De ce a postat ala urata asta nu stiu Fara gluma, sa fii sigur ca exista barbati care o vor aprecia.
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 Fara gluma, sa fii sigur ca exista barbati care o vor aprecia. Logic ca sunt multi care cauta bbw
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 Fata asta '' Lunatica " fara poze ,servicii, pret, telefon , nu cred ca o sa aibe nici macar un client de aici de pe nimfo
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 6, 2016 Poate nici nu e interesata.
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 ce sa zic are un yahoo. maill unde poate fi contactata, dar nu stie cati posibili clienti ar putea avea daca ar posta o singura poza cu spatele,si ce am mai spus eu ,servicii pret,tel,zona unde are pocatia
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum