Sari la conținut

Rozkendra, mergem şi noi doi mâine la munte ?

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Bine, mersi. Tu?

bene 1000 grz. te-am intrebat acu cateva ziile daca mai ai lupte si nu mi-a mai raspuns. te-ai sucit cu fundu la mine cum vine

• Oras:Unde vreau
Postat

bene 1000 grz. te-am intrebat acu cateva ziile daca mai ai lupte si nu mi-a mai raspuns. te-ai sucit cu fundu la mine cum vine

Ce face???? Eu sa ma sucesc cu fundu ????  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Da, tot cu luptele ma chinui...slabesc, ma ingras si tot asa. 

Care mai e viata ta? Tot asa o arzi?

Postat

Ce face???? Eu sa ma sucesc cu fundu ????  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Da, tot cu luptele ma chinui...slabesc, ma ingras si tot asa. 

Care mai e viata ta? Tot asa o arzi?

asa-i mi-ai facut da. pai fa cumva sa te mentii ca nu e bine sa te tot duci ba in sus ba in jos

neah am avut o vara tipica si plina si acum ma reorganizez . adica totul e diferit

Postat

asa-i mi-ai facut da. pai fa cumva sa te mentii ca nu e bine sa te tot duci ba in sus ba in jos

neah am avut o vara tipica si plina si acum ma reorganizez . adica totul e diferit

Categoria ma termina, dar asta e viata.

Batraneata isi spune cuvantul. 

Postat

Categoria ma termina, dar asta e viata.

Batraneata isi spune cuvantul. 

ce categoria ai tu oare?

Postat

Tot 40 kg ai? :laugh2

ce nesuferit, nici chiar asa. am avut f multa vreme constant 48 de kg. inainte de vara m-am ingrasat voit si am avut o medie de 50. acum tot pierd castig un kg,dar sunt cam pe 49. trebuie sa ma pun sa ma ingras iarasi putin

Postat

ce nesuferit, nici chiar asa. am avut f multa vreme constant 48 de kg. inainte de vara m-am ingrasat voit si am avut o medie de 50. acum tot pierd castig un kg,dar sunt cam pe 49. trebuie sa ma pun sa ma ingras iarasi putin

50 kg????  :laugh2   :laugh2  si 1, 50 cm???  aoleu,  :laugh2   :laugh2  deja te pierd

Postat

:slap2 ...intr-o mana te iau :laugh2

sa stii ca corpul meu se simte usor odata colacita pe cineva, cred ca nu am oasele grele. si imi place sa fiu aruncata in sus si prinsa :laugh2

Postat

sa stii ca corpul meu se simte usor odata colacita pe cineva, cred ca nu am oasele grele. si imi place sa fiu aruncata in sus si prinsa :laugh2

Dar cine a zis ca te mai prind ??? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Dar cine a zis ca te mai prind ??? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:laugh2 :laugh2 

pai asta e si ideea ca nu ma joc asa cu oricine, ci trebuie sa am incredere. Sa fie si destul de puternic si agil in cat sa ma prinda si rasuceasca in toate directiile. imi place chiar si cand sunt luata de picioare si tinuta asa sa atarn cu capul in jos si scuturata ca o craca :)) ma joc mai zapacit eu de fel

Postat

:laugh2 :laugh2

pai asta e si ideea ca nu ma joc asa cu oricine, ci trebuie sa am incredere. Sa fie si destul de puternic si agil in cat sa ma prinda si rasuceasca in toate directiile. imi place chiar si cand sunt luata de picioare si tinuta asa sa atarn cu capul in jos si scuturata ca o craca :)) ma joc mai zapacit eu de fel

Pune putin imaginatia la incercare...1,93 cu 1,67 sau  112 cu 50....cum ar putea sa se joace doi cu o asemenea descriere  :laugh2

Postat

Pune putin imaginatia la incercare...1,93 cu 1,67 sau  112 cu 50....cum ar putea sa se joace doi cu o asemenea descriere  :laugh2

neah ca tu ma pacalesti. tocmai ai zis ca nu ma prinzi. adica ma scapi in cap gen si ma dai cu toate alea de tavan si pic strivita ca o musca :laugh2

• Like 1

Postat

neah ca tu ma pacalesti. tocmai ai zis ca nu ma prinzi. adica ma scapi in cap gen si ma dai cu toate alea de tavan si pic strivita ca o musca :laugh2

Bravoo...mare figura esti.

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...