obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 26, 2016 Chiar si in cazul masculilor, etanseitatea este discutabila. 2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 26, 2016 Corectă afirmația ta ”femeile au mai mult sange in instalatii”, dar este doar un truism.Din moment ce femeile au nevoie de tampoane să le oprească scurgerile lunare și masive de sânge din instalații, e normal că ai tras o asemenea concluzie. Bărbații au instalații etanșe, care nu permit scurgeri periodice. hai ia-ti viteza in alte directii gretosule. nu e de mirare ca esti frustrat daca asa stii sa te adresezi unei femei. cu arta personala de conversatie o sa ramai nefutut toata viata
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 26, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 26, 2016 Chiar si in cazul masculilor, etanseitatea este discutabila. Uneori au pierderi zgomotoase..
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 26, 2016 Ce sa mai spunem despre "aroma"... 1 1
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 26, 2016 hai ia-ti viteza in alte directii gretosule. nu e de mirare ca esti frustrat daca asa stii sa te adresezi unei femei. cu arta personala de conversatie o sa ramai nefutut toata viataMă scuzi, nu mi-am dat seama că tu ești femeie!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 26, 2016 Mă scuzi, nu mi-am dat seama că tu ești femeie! ce taran esuatignore ridicolule 2
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 26, 2016 ce taran esuatignore ridicoluleCel mai mult mă distrez când văd astfel de replici ”inteligente”, mai ales de la cei care au mari pretenții de mediatori, comentatori etc. Măcar anumiți indivizi au bunul simț să rămână în umbră și să nu intre în polemici pe care nu le pot duce până la capăt.După principiul: Dacă tăceai, filozof rămâneai. Sau filozoafă, după caz... 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 26, 2016 Cel mai mult mă distrez când văd astfel de replici ”inteligente”, mai ales de la cei care au mari pretenții de mediatori, comentatori etc. Măcar anumiți indivizi au bunul simț să rămână în umbră și să nu intre în polemici pe care nu le pot duce până la capăt.După principiul: Dacă tăceai, filozof rămâneai. Sau filozoafă, după caz... nu am cu cine si nu am placere. esti esuat ca troll, ca frustrat, ca discurs,ca latraci, ca spumos,ca orice zici. nu meriti nici un npa asa ca nici pe ala nu-l mai aisi ai si impresia ca m-ai enervat si razi ca prostu in genul cand iti arata cineva un deget. tare monotona si seaca tre sa fie viata tta.. nu te obosi sa citezi ca te bag la ignore ma plictisesti cumplit si esti o pierde de secunde sa citesc eu tampeniile tale
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 26, 2016 nu am cu cine si nu am placere. esti esuat ca troll, ca frustrat, ca discurs,ca latraci, ca spumos,ca orice zici. nu meriti nici un npa asa ca nici pe ala nu-l mai aisi ai si impresia ca m-ai enervat si razi ca prostu in genul cand iti arata cineva un deget. tare monotona si seaca tre sa fie viata tta.. nu te obosi sa citezi ca te bag la ignore ma plictisesti cumplit si esti o pierde de secunde sa citesc eu tampeniile taleDacă ai aprofunda puțin gramatica limbii române și ai mai citi și altceva în afară de postările de pe acest forum și de pe alte site-uri de socializare, poate ai avea o șansă, destul de mică, să ieși din această lume.Mă îndoiesc însă că ești capabilă de un asemenea efort... PS: Ai grijă, că-ți tremură mâinile de nervi pe tastatură când scrii. Vezi să nu te îmbolnăvești iarăși din cauza stresului, așa cum am auzit că ți s-a mai întâplat... 1 2
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 26, 2016 pisicuts, mai tolerezi mult ca specimenul dovedit a fi proxenet, titular al conturilor cinestie/liviu58, să-și bată joc cu nerușinare și pe față de majoritatea celor care sunt înscriși pe acest forum? http://nimfomane.com...362-0721557974/
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2016 pisicuts, mai tolerezi mult ca specimenul dovedit a fi proxenet, titular al conturilor cinestie/liviu58, să-și bată joc cu nerușinare și pe față de majoritatea celor care sunt înscriși pe acest forum? http://nimfomane.com...362-0721557974/ tinem topicul pe primul loc? 11 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2016 Postat Octombrie 31, 2016 Ori se face curatenie generala pe aici si incepe o noua era ori continuam in stilul asta de mahala... 5 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 31, 2016 Ori se face curatenie generala pe aici si incepe o noua era ori continuam in stilul asta de mahala...incepe cu ala galben de mai sus , zi sa treaca pe Verde sa vedem ce vrea de fapt 9 15
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2016 Contul lui verde ramane asa, ca acum este galben de invidie pe mine ,de parca noi nu am stii a cui clona este, ii recunosti contul principal dupa vocabular 14 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 31, 2016 Contul lui verde ramane asa, ca acum este galben de invidie pe mine ,de parca noi nu am stii a cui clona este, ii recunosti contul principal dupa vocabular stim , stim ...dar il lasam sa-si faca nr. de CIRC in continuare , sa se simta bine 9 15
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2016 sunt sigur ca jubileaza crezand ca nimeni nu-si da seama cine este . 13 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 31, 2016 el si cu celalalt Verde 8 15
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2016 frate cand draq si-a facut atatea conturi dar cum sa le tii minte ? 13 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2016 Postat Noiembrie 1, 2016 Eu indrazneam sa il rog , sa il conjur pe mister Pisicuts sa faca curatenie pe aici.Credeam ca menirea principala a unui forum este aceea de a permite schimbul de opinii despre diverse teme.Si mai putin de a suporta rahat , flegme si mizerii din partea unora care nu au nici macar 1 ( una ) recenzie. 8 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 1, 2016 Eu indrazneam sa il rog , sa il conjur pe mister Pisicuts sa faca curatenie pe aici.Credeam ca menirea principala a unui forum este aceea de a permite schimbul de opinii despre diverse teme.Si mai putin de a suporta rahat , flegme si mizerii din partea unora care nu au nici macar 1 ( una ) recenzie.crezi ca mai conteaza Recenziile ? Ia du-te pe site-ul concurentei ....ca sunt pe banda rulanta , una mai falsa decat cealalta ai dracu' au copiat si platforma crezand ca fac rahatul praf 9 15
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 1, 2016 E normal sa fie false, doar sunt copiate de aici. 3 1
tk2xxx Reputație: -531 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 1, 2016 Bai PISICUTS, deci tu il banezi pe cacatul de liviu pentru ca e peste si pentru ca e foarte prost, si apoi il accepti inapoi pe forum doar pentru ca are cont verde?Si nu doar ca il accepti, ci il lasi in pace cu toate promovarile lui infecte facute acum pe fata, pentru ca a platit 40 de lei?Bai pisicuts, zi-ne bah unde stai, sa ne adunam sub balconul tau sa te poti pisha pe noi mai lejer, ca asa rasfirati cum suntem poate ti-o fi si tie greu. da-mi voie sa repet: Pula mea! o faci intentionat sau atata poti? p.s.de ce pula mea ai banat contul ala liviu68, abia ajunsese si el la -7000 de puncte si vedeau handicapatii cu cine au de-a face, practic i-ai facut un bine ca l-ai banat. plm! haha ?De cand lumea mai crede ca forumul asta mai poate fi salvat ?Forumul s -a dus la vale de mult nu stiu ce se mai vaita lumea atat )
moni77 Reputație: 2129 Postat Noiembrie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Noiembrie 2, 2016 nu ,nu s-a retras si nu prea ii merge din ce am auzit are anunturi cu 50/70/100 si intreaba aproape zilnic de min e. Nu are cum sa se marite deocamdata si stii de ceBai coaie veziti de treaba ta si nu mai vb prost! Cine pula mea întrebă de tine?! Faci atâta pe Mos crăciun știe tot;)Ști tu că nu îmi prea merge? Ai stat la curu meu sa vezi cati km am băgat? 2 1
moni77 Reputație: 2129 Postat Noiembrie 2, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Noiembrie 2, 2016 vezi ca eu nu sunt tu sa urlu când primesc minusuri:)) asa ca fara număr 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2016 vezi ca eu nu sunt tu sa urlu când primesc minusuri:)) asa ca fara numărCezi-ti de treaba ta nu mai te bagas in seama cu mine 10 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum