Sari la conținut

0729460267 Cristina noua in constanta

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Nu strica ceva ce este ok . Cred ca faptul ca esti singura este mai ok. As fi facut revenzie dar nu as face decat sa il aprob pe confratele allview care a descris perfect fatuca asta si serviciile ei . Un 9 fara discutie cu loc de mai bine chiar . Locatie ok . Baia dotata (fara apa de gura ) . Corp ... slim dar chiar ok . Pasarica impecabila . Una peste alta .... ce nu mi-a pacut a fost ruj-ul un pic cam mult si deh ... dar fata asta este o surpriza maxima . Un fel de Serafina de acum ceva timp . Bonus un oral aproape la fel de bun ca al ei . 

Eu unul o consider in top 5 Cta fara discutie. 

• Like 5
Postat

Nu strica ceva ce este ok . Cred ca faptul ca esti singura este mai ok. As fi facut revenzie dar nu as face decat sa il aprob pe confratele allview care a descris perfect fatuca asta si serviciile ei . Un 9 fara discutie cu loc de mai bine chiar . Locatie ok . Baia dotata (fara apa de gura ) . Corp ... slim dar chiar ok . Pasarica impecabila . Una peste alta .... ce nu mi-a pacut a fost ruj-ul un pic cam mult si deh ... dar fata asta este o surpriza maxima . Un fel de Serafina de acum ceva timp . Bonus un oral aproape la fel de bun ca al ei . 

Eu unul o consider in top 5 Cta fara discutie. 

promit ca data viitoare voi avea apa de gura :))

• Like 1
  • Oras:LAS FIERBINTI
  • Oras:LAS FIERBINTI
Postat

Basstrump , data viitoare cand te mai superi , nu o mai lua la picior , fa si tu ca ursu : ia-o la laba :beex2

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

dezole mesiur din pacate nu mai am clega

Fata,adica madame,o rievinit coliega ta

Sta tot cu tini ?

• Oras:Absent nemotivat
  • Oras:Absent nemotivat
Postat

buna mada69 da mia revenit colega ......dc ai vreo fantezie ???? :boob :atm

Fantezia lui cica e sa te viziteze si la sfarsit de sedinta sa ii zici ca nu vrei nici un ban. :)

• Like 1
Postat

Fantezia lui cica e sa te viziteze si la sfarsit de sedinta sa ii zici ca nu vrei nici un ban

chear imi pare rau pt el dar nui pot indeplini dorinta asta ......si sa specific de ce ...pentru k nu am lampa fermecata a lui aladin la mine :)):)):))

• Like 1
Postat

Blondina sexy 0734022925

buna sunt cristina 25 de any, 1.65 inaltime, 48 kg daca vrei sa petreci cateva clipe de neuitat te invit in locatia mea ,nu ezitati sa ma contactatii pupici astept telefoanele voaste

post-55084-0-67467400-1482767180_thumb.jpg

post-55084-0-55626500-1482767191_thumb.jpg

post-55084-0-33106600-1482767199_thumb.jpg

post-55084-0-46766600-1482767209_thumb.jpg

• Like 4
Postat

fa-ti timp finule , nasu ti-o recomanda cu incredere. e de-a noastra , stii tu , alea, alea

Victor nu mai da bani la fete , si-a luat vibrator , si-o trage singur.Iese mai ieftin si raman bani mai multi pentru spirt si carmol.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...