ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 5, 2017 Da ca sa aibi pofta moi mari...cie nu loi invitat la tini la cafieluta ?
cristina1991 Reputație: 1043 Postat Ianuarie 5, 2017 Postat Ianuarie 5, 2017 Da ca sa aibi pofta moi mari...cie nu loi invitat la tini la cafieluta ? pai atunci sa nu va suparati nici unul nici altul va invit pe amandoi:))) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 5, 2017 Bini fată...io acciept !
o2 lentila Reputație: -428 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:around Oras:around Postat Ianuarie 5, 2017 amelica aduce cafeaua eu aduc aparatul de fotografiat si jucariile. ok? 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 5, 2017 Ooook dila mini !!! Obi...viezi ka nu moi am cartiela cu numaru pi cari îl şteai ! Li mai schimb si io ka sa fiu ăn rînd ku coardili ! ))))) 1
cristina1991 Reputație: 1043 Postat Ianuarie 6, 2017 Postat Ianuarie 6, 2017 amelica aduce cafeaua eu aduc aparatul de fotografiat si jucariile. ok?si eu pun zaharul ):))
135792468 Reputație: 445 Postat Ianuarie 6, 2017 Postat Ianuarie 6, 2017 Ooook dila mini !!! Obi...viezi ka nu moi am cartiela cu numaru pi cari îl şteai ! Li mai schimb si io ka sa fiu ăn rînd ku coardili ! )))))D-aia nu mai pot da nici eu de tine 1
135792468 Reputație: 445 Postat Ianuarie 6, 2017 Postat Ianuarie 6, 2017 amelica aduce cafeaua eu aduc aparatul de fotografiat si jucariile. ok?Vin si eu cu JB 1
carbone77 Reputație: 615 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 9, 2017 Ziua bunaIn sfarsit am reusit si eu sa o vizitez pe Cristina. Note numai dau dar sa zicem un 9 la toate capitolele. SIngurul lucru de reprosat este ca in prezenta mea nu a facut dus iar dupa ce am terminat s-a imbracat imediat exact in uniforma in care m-a primit. Nu am simtit vreun miros neplacut ba din contra - mi-a ramas parfumul ei pe piele.Ce s-a intamplat in apartamentul ei m-a facut sa sterg toate numerele de telefon ale domnisoarelor din Constanta. O sa revin cu siguranta. Mi-a placut mult pentru ca era relaxata si mi-a vorbit frumos, nu s-a grabit...totul perfect.O zi buna sa aveti. 6
cristina1991 Reputație: 1043 Postat Ianuarie 9, 2017 Postat Ianuarie 9, 2017 Ziua bunaIn sfarsit am reusit si eu sa o vizitez pe Cristina. Note numai dau dar sa zicem un 9 la toate capitolele. SIngurul lucru de reprosat este ca in prezenta mea nu a facut dus iar dupa ce am terminat s-a imbracat imediat exact in uniforma in care m-a primit. Nu am simtit vreun miros neplacut ba din contra - mi-a ramas parfumul ei pe piele.Ce s-a intamplat in apartamentul ei m-a facut sa sterg toate numerele de telefon ale domnisoarelor din Constanta. O sa revin cu siguranta. Mi-a placut mult pentru ca era relaxata si mi-a vorbit frumos, nu s-a grabit...totul perfect.O zi buna sa aveti.buna seara domnu carbone hai sa clarificam cateva raspunsuri ca ceilalti clienti sa nu inteleaga alceva eu nu fac dus in prezenta clientului finca fac inainte sa vina clientul la mine si dupa ce clientul sia facut treaba si pleaca eu iar intru in dus si ma spal si ma cremuiesc ......asa ca sunt curata mai tot timpul 2
cristina1991 Reputație: 1043 Postat Ianuarie 9, 2017 Postat Ianuarie 9, 2017 buna seara domnu carbone hai sa clarificam cateva raspunsuri ca ceilalti clienti sa nu inteleaga alceva eu nu fac dus in prezenta clientului finca fac inainte sa vina clientul la mine si dupa ce clientul sia facut treaba si pleaca eu iar intru in dus si ma spal si ma cremuiesc ......asa ca sunt curata mai tot timpulpup si te mai astept pe la mine daca tia placut
mada69 Reputație: 6826 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2017 hai sa clarificam cateva raspunsuri ca ceilalti clienti sa nu inteleaga alceva eu nu fac dus in prezenta clientului finca fac inainte sa vina clientul la mine si dupa ce clientul sia facut treaba si pleaca eu iar intru in dus si ma spal si ma cremuiesc ......asa ca sunt curata mai tot timpulSau esti mereu cremuita
cristina1991 Reputație: 1043 Postat Ianuarie 9, 2017 Postat Ianuarie 9, 2017 Sau esti mereu cremuita acum depinde la ce te referi ca vb romaneasca are mai multe intelesuri mada 69:))):)) 1
carbone77 Reputație: 615 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2017 pup si te mai astept pe la mine daca tia placutBuna Cristina...am priceput acum. Nu m-am plans, am specificat ca miroseai super doar ca nah...nu am vazut eu intregul "proces" Cu siguranta o sa revin.
cristina1991 Reputație: 1043 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 Buna Cristina...am priceput acum. Nu m-am plans, am specificat ca miroseai super doar ca nah...nu am vazut eu intregul "proces" Cu siguranta o sa revin.te astept pwp
casa del sale Reputație: 7 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 Esti libera la ora 13? Pot să te sun ?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2017 Io pot sa vin sa ti vad doar cum fasi dus si ti cremuiesti ??? ))))))) 1
cristina1991 Reputație: 1043 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 Io pot sa vin sa ti vad doar cum fasi dus si ti cremuiesti ??? )))))))vino dar tare mie ca dupa aceia o sa ne cremuim amandoi ):)) 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 10, 2017 Io sint aproapi sigura fata !!! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2017 Postat Ianuarie 14, 2017 Pana la ce ora lucrezi de obicei?
popeye2000 Reputație: 205 Postat Ianuarie 14, 2017 Postat Ianuarie 14, 2017 buna seara domnu carbone hai sa clarificam cateva raspunsuri ca ceilalti clienti sa nu inteleaga alceva eu nu fac dus in prezenta clientului finca fac inainte sa vina clientul la mine si dupa ce clientul sia facut treaba si pleaca eu iar intru in dus si ma spal si ma cremuiesc ......asa ca sunt curata mai tot timpulAsta înseamnă ca faci dus de doua ori 😀 "finca" faci o dată după ce clientul "șia" făcut treaba si pleacă, apoi înainte de a veni următorul client. 1
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2017 Postat Ianuarie 14, 2017 Asta înseamnă ca faci dus de doua ori "finca" faci o dată după ce clientul "șia" făcut treaba si pleacă, apoi înainte de a veni următorul client.Uita-te si tu la intretinere la apa! E enorm!
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2017 Postat Ianuarie 14, 2017 Cristina, nu te muți la Ploiesti? Nu avem fete in top (sau fete punct)...Nu ca nu ai fi de top si la Constanta dar balta are mult peste la CT si la Ploiesti numai vreo 2-3 mormoloci. Măcar încearcă o vizita! Stiu ca îți place sa călătorești ! ðŸ˜
cristina1991 Reputație: 1043 Postat Ianuarie 14, 2017 Postat Ianuarie 14, 2017 Cristina, nu te muți la Ploiesti? Nu avem fete in top (sau fete punct)...Nu ca nu ai fi de top si la Constanta dar balta are mult peste la CT si la Ploiesti numai vreo 2-3 mormoloci. Măcar încearcă o vizita! Stiu ca îți place sa călătoreștinu multumesc nu ma mut la PLOIESTI si chiar daca balta are mult peste la cta tin sa te anunt ca mie numi place pestele fac alergie si vermi aia de mormolocii nici atat :no2 :laugh2 :rax2 :rax2 :kissing2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum