Sari la conținut

0729460267 Cristina noua in constanta

Postări Recomandate

Postat

Da ca sa aibi pofta moi mari...cie nu loi invitat la tini la cafieluta ? ;)

pai atunci sa nu va suparati nici unul nici altul va invit pe amandoi:)):))

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Ooook dila mini !!! :)

Obi...viezi ka nu moi am cartiela cu numaru pi cari îl şteai ! Li mai schimb si io ka sa fiu ăn rînd ku coardili !

:))))))

• Like 1
Postat

Ooook dila mini !!! :)

Obi...viezi ka nu moi am cartiela cu numaru pi cari îl şteai ! Li mai schimb si io ka sa fiu ăn rînd ku coardili !

:))))))

D-aia nu mai pot da nici eu :snap de tine 

• Like 1
Postat

Ziua buna

In sfarsit am reusit si eu sa o vizitez pe Cristina. Note numai dau dar sa zicem un 9 la toate capitolele. SIngurul lucru de reprosat este ca in prezenta mea nu a facut dus iar dupa ce am terminat s-a imbracat imediat exact in uniforma in care m-a primit. Nu am simtit vreun miros neplacut ba din contra - mi-a ramas parfumul ei pe piele.

Ce s-a intamplat in apartamentul ei m-a facut sa sterg toate numerele de telefon ale domnisoarelor din Constanta. O sa revin cu siguranta. Mi-a placut mult pentru ca era relaxata si mi-a vorbit frumos, nu s-a grabit...totul perfect.

O zi buna sa aveti.

• Like 6
Postat

Ziua buna

In sfarsit am reusit si eu sa o vizitez pe Cristina. Note numai dau dar sa zicem un 9 la toate capitolele. SIngurul lucru de reprosat este ca in prezenta mea nu a facut dus iar dupa ce am terminat s-a imbracat imediat exact in uniforma in care m-a primit. Nu am simtit vreun miros neplacut ba din contra - mi-a ramas parfumul ei pe piele.

Ce s-a intamplat in apartamentul ei m-a facut sa sterg toate numerele de telefon ale domnisoarelor din Constanta. O sa revin cu siguranta. Mi-a placut mult pentru ca era relaxata si mi-a vorbit frumos, nu s-a grabit...totul perfect.

O zi buna sa aveti.

buna seara domnu carbone hai sa clarificam cateva raspunsuri ca ceilalti clienti sa nu inteleaga alceva eu nu fac dus in prezenta clientului finca fac inainte sa vina clientul la mine si dupa ce clientul sia facut treaba si pleaca eu iar intru in dus si ma spal si ma cremuiesc ......

asa ca sunt curata mai tot timpul

• Like 2
Postat

buna seara domnu carbone hai sa clarificam cateva raspunsuri ca ceilalti clienti sa nu inteleaga alceva eu nu fac dus in prezenta clientului finca fac inainte sa vina clientul la mine si dupa ce clientul sia facut treaba si pleaca eu iar intru in dus si ma spal si ma cremuiesc ......

pup si te mai astept pe la mine daca tia placut

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

hai sa clarificam cateva raspunsuri ca ceilalti clienti sa nu inteleaga alceva eu nu fac dus in prezenta clientului finca fac inainte sa vina clientul la mine si dupa ce clientul sia facut treaba si pleaca eu iar intru in dus si ma spal si ma cremuiesc ......

Sau esti mereu cremuita

:)

Postat

pup si te mai astept pe la mine daca tia placut

Buna Cristina...am priceput acum.  Nu m-am plans, am specificat ca miroseai super doar ca nah...nu am vazut eu intregul "proces" 

Cu siguranta o sa revin.

Postat

Buna Cristina...am priceput acum.  Nu m-am plans, am specificat ca miroseai super doar ca nah...nu am vazut eu intregul "proces" 

Cu siguranta o sa revin.

te astept pwp

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pana la ce ora lucrezi de obicei?

Postat

Asta înseamnă ca faci dus de doua ori 😀 "finca" faci o dată după ce clientul "șia" făcut treaba si pleacă, apoi înainte de a veni următorul client.

• Like 1
Vizitator allview1
Postat

Asta înseamnă ca faci dus de doua ori "finca" faci o dată după ce clientul "șia" făcut treaba si pleacă, apoi înainte de a veni următorul client.

Uita-te si tu la intretinere la apa! E enorm! ;) :)

Vizitator allview1
Postat

Cristina, nu te muți la Ploiesti? Nu avem fete in top (sau fete punct)...

Nu ca nu ai fi de top si la Constanta dar balta are mult peste la CT si la Ploiesti numai vreo 2-3 mormoloci.

Măcar încearcă o vizita! Stiu ca îți place sa călătorești ! :D ðŸ˜

Postat

Cristina, nu te muți la Ploiesti? Nu avem fete in top (sau fete punct)...

Nu ca nu ai fi de top si la Constanta dar balta are mult peste la CT si la Ploiesti numai vreo 2-3 mormoloci.

Măcar încearcă o vizita! Stiu ca îți place sa călătorești

nu multumesc nu ma mut la PLOIESTI si chiar daca balta are mult peste la cta tin sa te anunt ca mie numi place pestele fac alergie si vermi aia de mormolocii nici atat :no2 :no2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 :kissing2 :kissing2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...