Sari la conținut

A fost cineva?

leinaducs

Postări Recomandate

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Am vizitat aceasta fatuca ,are locatia undeva pe bd cuza intre calea gl si carantinei vizavi de biserica la casa ,este cea di poze cu sani mici si curu mare ,am optat pt un oral ,actiunea sa desfasurat k ,locatia 0utin cam dezordonata se fumeaza in casa ,putin cam frigulet ,se conformeaza dupa cerinte ,face un oral bunicel ,cu limbuta pe capsor si din camd in cand o inghite toata ,inghite si ce scuipa ala micu ,deci in principiu am fost multumit ,nu am incercat normal ,nu am simtit nici-un miros suspect ,data viitoare o sa incerc si un normal ca are cahu mare .

9 pt oral

6 pt locatie

Iar contributia a fost de 80 lei.

• Like 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am vizitat aceasta fatuca ,are locatia undeva pe bd cuza intre calea gl si carantinei vizavi de biserica la casa ,este cea di poze cu sani mici si curu mare ,am optat pt un oral ,actiunea sa desfasurat k ,locatia 0utin cam dezordonata se fumeaza in casa ,putin cam frigulet ,se conformeaza dupa cerinte ,face un oral bunicel ,cu limbuta pe capsor si din camd in cand o inghite toata ,inghite si ce scuipa ala micu ,deci in principiu am fost multumit ,nu am incercat normal ,nu am simtit nici-un miros suspect ,data viitoare o sa incerc si un normal ca are cahu mare . 9 pt oral 6 pt locatie Iar contributia a fost de 80 lei.

Cam scump oralul acesta bunicel căruia i-ai acordat totuși nota 9.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...