Sari la conținut

Prima data la curve. Sfaturi. Cum sa rezisiti ca barbat in Romania.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Iti spun sigur ca fata aia mai degraba tricoteaza in varful patului decat sa domine pe cineva.

Nu vezi ca e nonstop pe aici? Esti cu state vechi aici, asta-i clar.

Asta e locul unde refuleaza si ea frustrarile din viata de zi cu zi in care nu o baga nimeni in seama.

E genul ala care in trecut se combina pe YM cu tot felul de baieti si le promitea pizda, insa le trimitea poze cu alte fete mai pe fizic. Si cand sa se consume iubirea, era nevoita sa se duca la dus. Fata traieste intr-o realitate paralela. Cum naiba sa ai atatia bani si atatia fraieri de prostit, iar tu sa stai online pe aici nonstop? Seems legit, nu?

• Like 8
  • Minus 7
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ok. Justificarea ta era de asteptat, doar ca daca vezi un novice, ii dai in cap, vezi un suparat / cazut - ii dai in cap!!!

Cine te-a facut regele forumului? Cand? Plm, mi-a scapat incoronarea!

Daca aici apare si un troll cu intrebari esentiale la subiect, raspunzi ca atare sau te abtii, mai apar si persoane care nu stiu ca un subiect s-a dezbatut de N ori! Nu-i dai in cap, tataie, ca si tu stiai o sula cand te-ai inscris pe forum!!! Ai alungat in felul asta, tu cu "prietenii" tai prea multi membri!

Poate intr-o frumoasa zi, cum spun eu, Pisicuts o sa vada ca ai fost o molima cu limba ascutita careia nu i-a pasat unde intra, doar sa-si vada interesul bolnav!

Asta a fost introducerea, daca vrei cartea discutam altfel, as vrea sa am in ea finalul dorit. :)

Hai mai ca mai facem si noi caterinca uneori , ca unii o iau la modul serios e problema lor , ce ai luat-o asa in serios ? :)

Io eram la pozitia 6 , dar tu la 4 , la inceputul topingului :laugh2   de caterinca ziceam

• Like 5
  • Minus 16
Postat

Problema e ca mai ales retarzii se inmultesc! Gandeste-te ca cei de pe aici au in general salarii bune sau mici afaceri. Si un IQ si EQ peste medie. Si? Mor femeile dupa ei? Nu! Se duc la curve! Mai nou lumea ne umileste

Inventeaza povesti ca nu am avea noroc la femei ca sunt masculi beta! ;) nu vedeti cum toate povestile astea se bat cap in cap?

Cand eram in liceu femeile ma refuzau ca nu sunt smecher de cartier. Apoi a urmat vremea sa fiu facut disperat si obsedat. Acuma e la moda ca femeia sa refuza cu suflet si atitudine. Invata si ele de la Tahet si pera seductie

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

...doar inca un prost troll.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Gandeste-te ca cei de pe aici au in general salarii bune sau mici afaceri. Si un IQ si EQ peste medie. Si? Mor femeile dupa ei? Nu! Se duc la curve! Mai nou lumea ne umileste

Da ia zi  de ce se duc ?

Postat

...doar inca un prost troll.

Serios? Trebuia sa scriem multi la lubrica fazan si sa lingem in fund niste femei probabil? Nu?

Ia arata-mi tu 2-3 forumuri unde sa se fi discutat despre comportamentul inaberant al romancelor fata de femeile din alte natii. Asa frumos cu date, cu tot ce am pus eu

Postat

Da ia zi de ce se duc ?

Pentru ca femeile sunt atrase natural de barbati aratosi. Daca ar fi atrase de personalitate si bani curvele de lux prin definitie nu ar mai exista. S-ar duce un director urat de la RedBull in Munchen Germania direct in club si si-ar alege o studenta curata, ok , fara mofturi.

Asa insa alege o curva de pe net. Poate fata are pozele furate sau mult prea trucate in photishop.

Sunt unele care dupa ce au poze cu alte femei mai sunt si nesimtite foc ! Platesti 2 ore si dupa 5 minute iti zice sa te termini! Ma mira ca nimeni nu le sparge gura!

Postat

Pentru ca femeile sunt atrase natural de barbati aratosi. Daca ar fi atrase de personalitate si bani curvele de lux prin definitie nu ar mai exista. S-ar duce un director urat de la RedBull in Munchen Germania direct in club si si-ar alege o studenta curata, ok , fara mofturi.

Asa insa alege o curva de pe net. Poate fata are pozele furate sau mult prea trucate in photishop.

Sunt unele care dupa ce au poze cu alte femei mai sunt si nesimtite foc ! Platesti 2 ore si dupa 5 minute iti zice sa te termini! Ma mira ca nimeni nu le sparge gura!

ai fost destul de impartial cu raspunsul , ai facut doar referinta la bani si anume ca ei pot (avand) si tu nu. Straduieste-te mai mult

Vizitator all_star
Postat

Asta e problema fumata demult, stim deja !!!  :slap2

Vizitator all_star
Postat

Se pare ca nu toti!

Aici te-ai inclus si pe tn probabil !!!

• Oras:worldwide
Postat

Limba este interpretabila, pe langa asta eu sunt o "zuza", bun, daca eu credeam ca e troleala, asta as fi scris, pana mea, ma cunoasteti, cine vrea, cine poate... :)

Pana si asta se poate intrepreta.  :laugh2

E greu sa ma mai surprinzi cu ceva, nu imposibil, altfel ma plictiseam grav!  :laugh2

Bun, vorba vine, maine, daca cel ma freaca psihic de ceva timp nu... presimt... let's give a chance! :) Pana la 12 o sa am un cont lucios de nou cu toti colegii, inclusiv directorii... il tin pana la 13:00 si fiecare cica isi face destinul, nu?

Sa speram, il costa serviciul.

N-as garanta, e cam masochist retardat.(Nu e de ras, mi-a mancat nervii si asta)

Pana si astazi... trantit, nu spus, vezi tonalitatea vocii ca diferenta, ca se duce cu Mihaela la carti! Cand eram cu taratura asta de om, mi-a tras-o cu Mihaela...

Well, Mihaela daca nu da un semn de viata pana la 12-13 e posibil sa-si riste serviciul, sa nu mai vorbim de reputatie... e maritata tarfa... 

Cand crezi ca ai puterea, fii modest. Cand zbieri unei modeste ca mine, mi-e ca te ustura mult timp. :)

Amada sper ca nu te superi ,dar nu m-am putut abtine. 

Asta cu Mihaela imi aminteste de tatuajele alea vechi de puscariasi pe antebrat cu ancora si numele  Mihaela :laugh2. Vezi tu Mihaela era iubita din vremeuri vechi de toata lumea,i se faceau ode si-n parnanie. Greu concurezi cu asa ceva  :laugh2

klm mai lasa cartile si da-i atentie Amadei,nu fi lepra

Postat

Amada sper ca nu te superi ,dar nu m-am putut abtine. 

Asta cu Mihaela imi aminteste de tatuajele alea vechi de puscariasi pe antebrat cu ancora si numele  Mihaela :laugh2. Vezi tu Mihaela era iubita din vremeuri vechi de toata lumea,i se faceau ode si-n parnanie. Greu concurezi cu asa ceva  :laugh2

klm mai lasa cartile si da-i atentie Amadei,nu fi lepra

Aberant.

Postat

Hai mai ca mai facem si noi caterinca uneori , ca unii o iau la modul serios e problema lor , ce ai luat-o asa in serios ? :)

Io eram la pozitia 6 , dar tu la 4 , la inceputul topingului :laugh2   de caterinca ziceam

Nu sunt calaul de serviciu, stii ca am glume nesarate uneori...

Banuiesc cine a deschis acest topic, cam in lumea lui, dar nu e rautacios, lasa sa scrie, se mai descarca. 

:hug1

Peseu: Am zis ca nu mai scriu. :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

cum te simti astazi? esti bine? :)

Ai vazut ca sunt intoarsa, mai intrebi?  :laugh2  :slap2

Am facut niste nefacute azi, n-am ajuns la ce am promis... Am oferit ultima ocazie sa-si schimbe comportamentul...

Pentru? Nu sentimente influturate, vreau sa iert, nu-mi da ocazia asta. 

Astazi este ultima zi cand explic, o fac de peste un an, faza cu poza a fost doar un avertisment. Mi se tot cere sa fiu diabolica, doar ca eu, in comparatie cu cel care mi-o cere, stiu ce ar urma...

O zi buna tuturor!  :hug1

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ai vazut ca sunt intoarsa, mai intrebi?  :laugh2  :slap2

Am facut niste nefacute azi, n-am ajuns la ce am promis... Am oferit ultima ocazie sa-si schimbe comportamentul...

Astazi este ultima zi cand explic, o fac de peste un an, faza cu poza a fost doar un avertisment. Mi se tot cere sa fiu diabolica, doar ca eu, in comparatie cu cel care mi-o cere, stiu ce ar urma...

O zi buna tuturor!  :hug1

am crezut ca poate ti-ai mai revenit,desi am observat ce zici tu...

amada nu face rau, chiar daca suferi. Nu e vreo descarcare si nu cred ca te vei simti mai bine dupa. De fapt in timp s-ar putea sa te roada si mai tare si sa ai regrete,chiar daca pe moment crezi ca te racoresti.

Cel mai bine cand ceva nu functioneaza pt tine este sa te detasasezi.

Vezi ca te tot cauta lumea pe topicul tau de domina, nu ai vrea sa iti ocupi timpul mai bine in timp ce castigi? Asa iti permiti sa te rasfeti si tu si ai mai putin timp sa gandesti toate mult prea mult si sa cazi in negativism

• Like 1
Postat

Nu sunt calaul de serviciu, stii ca am glume nesarate uneori...

Banuiesc cine a deschis acest topic, cam in lumea lui, dar nu e rautacios, lasa sa scrie, se mai descarca. 

:hug1

Peseu: Am zis ca nu mai scriu. :)

te-ai suparat asa si pa scris   :no2 

scrie ca dupa aceea uiti :laugh2

Postat

Ai vazut ca sunt intoarsa, mai intrebi? :laugh2 :slap2

O zi buna tuturor! :hug1

Hmmm... daca voi fi prin bucuresti accepti incepatori?

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Hmmm... daca voi fi prin bucuresti accepti incepatori?

post-70730-0-48521100-1477495453_thumb.jpg

• Like 1

Postat

Uite aici ceva ce multi nu inteleg. Ma gadeam chiar sa scriu un mini ghid si sa-l pun pe net. Barbatii din Romania sunt net dezavantajati. Peste tot in lume sunt dezavantajati dar in Romania cei mai multi dintre noi am ajuns carpe in fata femeilor. Cum au ajuns ele sa valoreze atat de mult? 

Ca sa vezi...fix VOI, barbatii, ne-ati dat valoare. =)) =))

• Like 4
  • Minus 18

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...