remus jack Reputație: 1443 Postat Octombrie 26, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Octombrie 26, 2016 Greva generala pana scad preturile...laba si post
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 27, 2016 Ca sa vezi...fix VOI, barbatii, ne-ati dat valoare. =)) 7 16
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 te-ai suparat asa si pa scris scrie ca dupa aceea uiti As vrea eu. am crezut ca poate ti-ai mai revenit,desi am observat ce zici tu...amada nu face rau, chiar daca suferi. Nu e vreo descarcare si nu cred ca te vei simti mai bine dupa. De fapt in timp s-ar putea sa te roada si mai tare si sa ai regrete,chiar daca pe moment crezi ca te racoresti.Cel mai bine cand ceva nu functioneaza pt tine este sa te detasasezi.Vezi ca te tot cauta lumea pe topicul tau de domina, nu ai vrea sa iti ocupi timpul mai bine in timp ce castigi? Asa iti permiti sa te rasfeti si tu si ai mai putin timp sa gandesti toate mult prea mult si sa cazi in negativism Mi-am revenit, de ceva timp cred este evident. Nu o sa-i fac pe plac unui masochist tampit asumandu-mi eu toata resposabilitatea, exclus.La dominare nu am ce sa le spun, eu ba sunt, ba nu mai sunt...Cine vrea, ma suna, cine se nimereste, ma gaseste. Hmmm... daca voi fi prin bucuresti accepti incepatori? Nu esti chiar asa de departe de Bucuresti. Ai fi mirat cate am acceptat eu cu un car de principii... Ia-ti o pauza de la damblaua zilnica, as veni eu daca nu eram in criza de timp sa pun ceva la punct, am stat sa ma ocup cu prostii.Nu te papa baubau! 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2016 As vrea eu. Mi-am revenit, de ceva timp cred este evident. Nu o sa-i fac pe plac unui masochist tampit asumandu-mi eu toata resposabilitatea, exclus.La dominare nu am ce sa le spun, eu ba sunt, ba nu mai sunt...Cine vrea, ma suna, cine se nimereste, ma gaseste. Nu esti chiar asa de departe de Bucuresti. Ai fi mirat cate am acceptat eu cu un car de principii... Ia-ti o pauza de la damblaua zilnica, as veni eu daca nu eram in criza de timp sa pun ceva la punct, am stat sa ma ocup cu prostii.Nu te papa baubau! Te inteleg. Iti spuneam de topicul de dominare ca cei de acolo au impresia ca l-ai abandonat de tot si nici nu mai apare numarul de telefon corect pe acolo, suna in gold asadar si te-au cautat mai multi. Daca ai tu chef si placere arunca un ochi si vezi tu insatiMa bucur ca te simti mai bine
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 Te inteleg. Iti spuneam de topicul de dominare ca cei de acolo au impresia ca l-ai abandonat de tot si nici nu mai apare numarul de telefon corect pe acolo, suna in gold asadar si te-au cautat mai multi. Daca ai tu chef si placere arunca un ochi si vezi tu insatiMa bucur ca te simti mai bine Ai intentii bune, doar ca eu tocmai ti-am spus ca nu am ce sa le spun, am citit, fiecare face ce crede de cuviinta, nu?Nu e putin... sa crezi ca ar trebui sa fac ce crezi tu?Repet, vad intentiile, merci pentru ele, incetam cu pisatul la creier? 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2016 Ai intentii bune, doar ca eu tocmai ti-am spus ca nu am ce sa le spun, am citit, fiecare face ce crede de cuviinta, nu?Nu e putin... sa crezi ca ar trebui sa fac ce crezi tu?Repet, vad intentiile, merci pentru ele, incetam cu pisatul la creier? fireste, spuneam numai ca se plangeau parca unii ca nu mai au nr de telefon bunaaa da si miky iarasi s-a tirat dupa scufite prin padure, asa ceva .... 1
estrogen Reputație: 1694 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 27, 2016 Anyway... i was out! For 4 fucking years. Si ce ma gandesc eu ... hai sa merg la curve. De ce dracu nu as face-o?! Bani am...Si-acum in loc sa mergi direct la futut mai stai sa ne povestesti noua cum ai stat 4 ani nefutut. Pai du-te dom-le si fute ce tot teoretizezi atata. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 fireste, spuneam numai ca se plangeau parca unii ca nu mai au nr de telefon bunaaa da si miky iarasi s-a tirat dupa scufite prin padure, asa ceva .... Nu sa o fiu prea exclicita... Spre casa, dupa ce i-am foc la lenjeria sintetica... soferul de taxi, nu i-am spus prea mult, mi-a zis "N-ar fi mai bine sa-l ignorati?"Asa e, nu poate fi schimbat, nu o sa inteleaga...Ignor, inclusiv faptul ca-i arde casa'... M-a luat ca, copilul lui este mai impotrant, A dat Doamne in final! Iar faptul ca mi-o freaca in fatza, desi eu il certam ca-si neglijeaza... E destul loc s-o pun si pe asta.Mare dreptate a avut omul ala, trebuie sa ignor. Patul, fara misto ii arde, am cheia de la jegul ala de garsonniera. Stai sa-mi ia in bot inca o data de la propriul copil, sa vedem unde mai fuge... Sa nu uitam ca a fost reclamat pentru **spam editat**... Sa-mi explice rastit el, eu stiu, el doar incearca.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 Mda, stiu. Se termina luna... n-am uitat ce am de facut... Maine telu' e deschis, am chef nebun, fara gluma.
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 27, 2016 fireste, spuneam numai ca se plangeau parca unii ca nu mai au nr de telefon bunaaa da si miky iarasi s-a tirat dupa scufite prin padure, asa ceva .... te vad hotomanco da de ce vorbeste Amanda asa precipitat?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2016 te vad hotomanco da de ce vorbeste Amanda asa precipitat? Amada.Iar esti beat? 2 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 27, 2016 Amada.Iar esti beat? de fel nu prea beau iar cand o fac nu depasesc mai mult de 2 pahare 7 16
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2016 de fel nu prea beau iar cand o fac nu depasesc mai mult de 2 pahare pe mine m-a apucat pofta de alergat . am nasul umed si rece de parca iar sunt bubico si m-am intors cu degetele degerate 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 27, 2016 pe mine m-a apucat pofta de alergat . am nasul umed si rece de parca iar sunt bubico si m-am intors cu degetele degeratedata viitoare alearga cu o casca ceva 5 16
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Octombrie 27, 2016 data viitoare alearga cu o casca ceva O pungă e suficientă 2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 27, 2016 pe mine m-a apucat pofta de alergat . am nasul umed si rece de parca iar sunt bubico si m-am intors cu degetele degeratedata viitoare alearga cu o casca , ceva 6 16
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2016 data viitoare alearga cu o casca ceva am avut gluga trasa pe cap ) alergam asa blajin, atipic mie, zici ca eram omiduta de aia din jocurile alea vechi cu mario ))de obicei sunt sageata unde pui ca alergam in zig zag, nu stiu ce aveam 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 27, 2016 am avut gluga trasa pe cap ) alergam asa blajin, atipic mie, zici ca eram omiduta de aia din jocurile alea vechi cu mario ))de obicei sunt sageata unde pui ca alergam in zig zag, nu stiu ce aveamdaca nu topaiai ca mario bross tot degeaba poate te contrabalansau buzele , doamne 7 16
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 27, 2016 daca nu topaiai ca mario bross tot degeaba poate te contrabalansau buzele , doamne floarea mea are petale delicate 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 27, 2016 floarea mea are petale delicate zic de alea de sus 6 16
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 28, 2016 O pungă e suficientă trasa bine pe cap si legata, strans, sub barbie
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2016 zic de alea de sus toata lumea imi iubeste buzele, inclusiv eu care sunt pretentioasaasa buze construite genetic perfect pt asa debit verbalcred ca au muncit ceva ai mei la mine sa ma faca asa reusita buna dimi miki ce dregi azi baiete? 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 29, 2016 Buzele dumneavoastra sunt celebre? Unde as putea sa le vad? 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2016 la TVu , daca stii sa schimbi canalul 6 15
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 29, 2016 la TVu , daca stii sa schimbi canalul Baiete! O bere rece! (asta sa fiu eu draguta sa nu zic "aport") 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum