rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 29, 2016 Buzele dumneavoastra sunt celebre? Unde as putea sa le vad?cere-i la felin poze. ia vezi iti da? )) 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2016 Baiete! O bere rece! (asta sa fiu eu draguta sa nu zic "aport") Doar una? Da e frig afara . Ma intreb merge ? Da , scap ieftin PS: Da ce io zic zattt ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2016 cere-i la felin poze. ia vezi iti da? ))ti-o cerut tie , doar cu buzele
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 29, 2016 ti-o cerut tie , doar cu buzele sa puna lupa pe avatar meu sau sa isi puna ochelarii 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2016 sa puna lupa pe avatar meu sau sa isi puna ochelarii da , i-am dat si cu lupa si cu debluratul , decenzurat.....tot tacamul ....a iesit imaginea perfecta da nu zic
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 29, 2016 cere-i la felin poze. ia vezi iti da? )) O sa-i cer, da' banuiesc ca nu-l va lasa inima sa-mi trimita.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 29, 2016 da , i-am dat si cu lupa si cu debluratul , decenzurat.....tot tacamul ....a iesit imaginea perfecta da nu zic va pun acu cateva altadata data nu mai cereti ca nu primiti ) O sa-i cer, da' banuiesc ca nu-l va lasa inima sa-mi trimita. atat ii trebuie sa dea cuiva pozele mele, iadul i-ar parea o vacanta dupa. as putea paria ca m-a aratat la ceva prieteni de ai lui de prin oradea gen 'uote pe roz kendra cum se pune ea dragalasa cu fundul in sus la mine'. nu m-as supara sa arate asa fugitiv dar sa le redirectioneaze cuiva cred ca l-as impana ) 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2016 atat ii trebuie sa dea cuiva pozele mele,nu da , am vorbit cu el si a zis ....PASS nu mai cereti ca nu primiti ) am cerut IO ceva ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 29, 2016 nu da , am vorbit cu el si a zis ....PASS am cerut IO ceva ? lasa-ma ca iarasi mai prins cand ai inceput sa ma citezi cand incepeam sa ma masturbez. nu stiu cum plm faci numai atunci ma prinzi )) eu dau acolo ,tu sa ma tii de vorba. parca ghicesti in stele cand incep zau asa ca deja esti culmea 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2016 lasa-ma ca iarasi mai prins cand ai inceput sa ma citezi cand incepeam sa ma masturbez. nu stiu cum plm faci numai atunci ma prinzi )) eu dau acolo ,tu sa ma tii de vorba. parca ghicesti in stele cand incep zau asa ca deja esti culmeasi a iesit orgaZmul sau te suna mai tarziu ? io zic ca a fugit de frica mea 6 15
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 29, 2016 si a iesit orgaZmul sau te suna mai tarziu ? io zic ca a fugit de frica mea am avut cu ecou, gen 2 ) 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2016 am avut cu ecou, gen 2 )te-a prins cu geamul deschis sau era pe muteste ? 5 15
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 29, 2016 te-a prins cu geamul deschis sau era pe muteste ? am fost silentioasa ca nu urlu de nebuna fara un barbat langa mine sa numere vocalele 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 29, 2016 am fost silentioasa ca nu urlu de nebuna fara un barbat langa mine sa numere vocalele stiam eu ca esti fata discreta si tragi zavorul la tinda 5 15
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 29, 2016 Pitipoancele parca tin buzele asa, usor incovoiate ,sa parca mai voluminoase, pline...dar ele sunt subtiri...sunt niste buze doar, pana la urma urmei.......
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 29, 2016 Pitipoancele parca tin buzele asa, usor incovoiate ,sa parca mai voluminoase, pline...dar ele sunt subtiri...sunt niste buze doar, pana la urma urmei....... in aia cu ele tuguiate pupam bre nu incovoiam. in restu sunt normale relaxate. doar ca-s eu buzata de fel nu te oftica ca nu ai buze senzuale acuma )
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 29, 2016 in aia cu ele tuguiate pupam bre nu incovoiam. in restu sunt normale relaxate. doar ca-s eu buzata de fel nu te oftica ca nu ai buze senzuale acuma ) Am buzele mai groase decat ale tale...asa s-a intamplat de la univers, nu ca as fi avut eu vreo 'contributie', ca sa ma laud apoi.. ...nu asta era ideea! 1 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 29, 2016 Am buzele mai groase decat ale tale...asa s-a intamplat de la univers, nu ca as fi avut eu vreo 'contributie', ca sa ma laud apoi.. ...nu asta era ideea! si daca nu te oftici si ai si tu la ce ma intepi mereu pe unde ma prinzi edutzule?pai e frumos asa ceva? eu cred ca tu prea ma tragi de codite si intamplarea face ca am 2 fix acum. dar lasa-le asezate mumos acum
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 29, 2016 si daca nu te oftici si ai si tu la ce ma intepi mereu pe unde ma prinzi edutzule?pai e frumos asa ceva? eu cred ca tu prea ma tragi de codite si intamplarea face ca am 2 fix acum. dar lasa-le asezate mumos acum Pentru ca delirezi de cele mai multe ori, si daca nu ai lua-o personal, sa stii ca e ok sa ti se mai atraga atentia ueori, why not? ...calul nu sta intodeauna cu ochelarii la ochi.. E ca si cum nu ai pune chietre pe sine si atunck sansele ca trenul sa deraieze se reduc considerabil.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 29, 2016 Pentru ca delirezi de cele mai multe ori, si daca nu ai lua-o personal, sa stii ca e ok sa ti se mai atraga atentia ueori, why not? ...calul nu sta intodeauna cu ochelarii la ochi.. E ca si cum nu ai pune chietre pe sine si atunck sansele ca trenul sa deraieze se reduc considerabil. hahaha cine vorbea de delirare. e chiar funnyam luat prea multa pizza vrei? o sa ignor faptul ca esti ursuz,lipsit de simtul umorului si ca esti pisalog si caut sa iti indes gura cu ceva potrivit )bite me biatch!
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 29, 2016 hahaha cine vorbea de delirare. e chiar funnyam luat prea multa pizza vrei? o sa ignor faptul ca esti ursuz,lipsit de simtul umorului si ca esti pisalog si caut sa iti indes gura cu ceva potrivit )bite me biatch! Ca altfel...mersi! 1 4
obsedatul Reputație: -2024 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Octombrie 29, 2016 va pun acu cateva altadata data nu mai cereti ca nu primiti ) atat ii trebuie sa dea cuiva pozele mele, iadul i-ar parea o vacanta dupa. as putea paria ca m-a aratat la ceva prieteni de ai lui de prin oradea gen 'uote pe roz kendra cum se pune ea dragalasa cu fundul in sus la mine'. nu m-as supara sa arate asa fugitiv dar sa le redirectioneaze cuiva cred ca l-as impana ) Multumesc frumos! Remarcabile! am avut cu ecou, gen 2 ) Sa va fie de bine! 1 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 31, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 31, 2016 Multumesc frumos! Remarcabile! Sa va fie de bine! Galant ca-ntotdeauna!
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Octombrie 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Octombrie 31, 2016 va pun acu cateva altadata data nu mai cereti ca nu primiti ) Cred ca lumea ar fi mai interesată de buzele celelalte (alea cu care stai pe scaun)
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 31, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 31, 2016 Cred ca lumea ar fi mai interesată de buzele celelalte (alea cu care stai pe scaun) eu cred ca se muleaza perfect pe un cap de pula
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum