haroun Reputație: -440 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Inchipuie-ti ca intrebi la magazin unde este un produs si-ti raspunde vanzatoarea pe ton plictisit: Esti orb dom'le? Nu stii sa cauti?Abia astept ziua in care vanzatoarele si curvele vor fi inlocuiti de roboti. Aia macar nu se considera la job doar in deghizare, ei fiind de fapt printese. Adela: Nu pt. a fute platim. Platim pt. ca dupa ce am futut sa nu mai avem nici o treaba cu voi. Plus ca e mai ieftin asa. (Toti cei care cred ca fut gratis ignora costul global.) 1
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2017 La 31.10.2016 la 8:43, miky77 a spus: io cred ca s-a dat cu crema de pantofi inainte sa se pozeze sau cu caneala 17 19
maryo2411 Reputație: 13 Postat Mai 20, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 20, 2018 La 30.10.2016 la 12:26, catelul.dinamo a spus: Ai dreptate, noi muream nefututi si voi mureati de foame.Noi nefutuți nu muream dar ele de foame cu siguranță dacă nu își găseau vre-un "dobitoc " să-l imbrobodeasca 😂😂😂😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum