Sari la conținut

O cunoaște cineva?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Moi zi ! :))))))

Din pacati "o cunoasti ciniva"...si..."stii ciniva civa di ia"...nui di ajuns.

Postat

Asta ii tema...dak ai sau nu voie sa ântriebi ? Io ti asigur ca ai voie sa ântriebi orişe...da tu tiai asigurat ca ântriebi dispri civa ???

;)

Postat

Asta ii tema...dak ai sau nu voie sa ântriebi ? Io ti asigur ca ai voie sa ântriebi orişe...da tu tiai asigurat ca ântriebi dispri civa ???

;)

scrie naiba romaneste

Postat

Ok...iti traduc !;)

Aceasta este tematica dezbaterii...daca ai sau nu dreptul de a posta intrebari aici? Eu te asigur ca ai pe deplin acest drept...dar tu te-ai asigurat ca pui o intrebare pertinenta?

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Știe cineva ceva de ea? ??

@enachemarius baiatul tati, hai sa-ti spun eu mai pe romaneste tu cand o ai sculata nu mai gandesti deloc si rau faci.

Pai cine naiba sa stie ce anunt ai vazut tu daca nu pui un numar de telefon sa vada tot omul.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ok...hai sa iti dau mura in gura!

Tu deschizi astazi, la 15:53, un thread care se intituleaza: "O cunoaste cineva?"

Initiezi thread'ul cu intrebarea: "Stie cineva ceva de ea? ..", tot la 15:53 (postarea #1 pe acest topic).

Şi atat!!!

Ulterior, te iei de scrisul meu!

Eu pot sa te indrum sa folosesti totusi o logica cand postezi o intrebare?

Postat

Ok...hai sa iti dau mura in gura!

Tu deschizi astazi, la 15:53, un thread care se intituleaza: "O cunoaste cineva?"

Initiezi thread'ul cu intrebarea: "Stie cineva ceva de ea? ..", tot la 15:53 (postarea #1 pe acest topic).

Şi atat!!!

Ulterior, te iei de scrisul meu!

Eu pot sa te indrum sa folosesti totusi o logica cand postezi o intrebare?

ma lasi draq cu pretexte destea,esti nefututa rau din cate se pare?asta daca oi fi fata

Postat

Aaaaaahhhh...poi si tu iesti doar un alt dobitok mah enachemarius !!!

Poi mah cretiniodule...tu pui public, pe un forum, nu una, ci doua ântribari fara nisi cea moi mica noima...antribari moi retarde ka ali unui copkil di gradinita...la cari nisi dreaq nar putia sati raspunda rational...si ti leji di "pretexte" ???

Nus io nefututa...tu iesti un dobitok ! In lok sa zimbiest...sa zisi: scuzi, miera mintea la futut si nu vam zis di ce corda antribam"...tot tu iesti tifnos ???

Tu ai citit topingu aista di la cap ? Ai vazut ka intrebi nimic despre nimic ??????? ;)

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Aaaaaahhhh...poi si tu iesti doar un alt dobitok mah enachemarius !!!

Poi mah cretiniodule...tu pui public, pe un forum, nu una, ci doua ântribari fara nisi cea moi mica noima...antribari moi retarde ka ali unui copkil di gradinita...la cari nisi dreaq nar putia sati raspunda rational...si ti leji di "pretexte" ???

Nus io nefututa...tu iesti un dobitok ! In lok sa zimbiest...sa zisi: scuzi, miera mintea la futut si nu vam zis di ce corda antribam"...tot tu iesti tifnos ???

Tu ai citit topingu aista di la cap ? Ai vazut ka intrebi nimic despre nimic ??????? ;)

bine iubire scuze,da am vazut ca era gol uitasem sa pun poza,si tu trebuia neaparat sa sari la gatul meu ca am uitat sa pun poza ?:)))

Postat

alta curva care se baga in seama,si tu esti nefututa?:))

Deci...la mintea ta...3 curve iti spun ca iesti prost...tu insisti in prostii !!! ;)

• Like 1
  • Minus 8
Postat

bine iubire scuze,da am vazut ca era gol uitasem sa pun poza,si tu trebuia neaparat sa sari la gatul meu ca am uitat sa pun poza ?:)))

Asa da ! Zi "scuze...my bad"...dar nu fi tifnos...ka io doar am glumit ku tini. Nu tiam facut prost din prima !!!

Postat

Nuuuuu...nisi makar din a doua !

Io am tat inciercat sati arat grisala ta ku frumosu !

Din a cincea team facut prost...ka atunsea kear meritai ! ;)

Bini...fasim paci...da imi papi lindikutu o tîra ! ;)

:))))))

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Nuuuuu...nisi makar din a doua !

Io am tat inciercat sati arat grisala ta ku frumosu !

Din a cincea team facut prost...ka atunsea kear meritai ! ;)

Bini...fasim paci...da imi papi lindikutu o tîra ! ;)

:))))))

da ti-l pap cu cea mai mare placere :*,sper sa fi femeie si nu barbat

Postat

pe care l-am sters,cel putin poza,te deranjeaza asa tare?

Pi mini ma diranjeaza doar țeparili...si prosti ! ;)

Ceai facut aci...pi topingu aista...ie neatentiie ! Ai uitat sa pui si datele feti dicari antribai ! Asta ie...nui grav...ie corectibil.

Ie grav cind nuti viezi grisala...da persisti cai ka tini. Moi grav ie ka dievii agresiv. Astai prostie curata !!! Si tiam zis...3 oamini tiau zis pi topingu aista ca grisesti...si ink 1 pi celalalt toping !

Acuma...kear asa ? Patru oamini...curvi bartini tati 4...iti spun un lucru...acielasi lucru...si tu tat o tii cai Batman ? Asta kum sie numiesti ?

Pi cielalant toping ai facut o grisala moi grava ! Dak tu ai o sora...si un ninorocit ii baga pozili pi facebuc...si zisi cai prostituata...tu cum tiai simti dak unu ka tini amplifica nenoricirea nenoricitului cari a lansato ???

Postat

Pi mini ma diranjeaza doar țeparili...si prosti ! ;)

Ceai facut aci...pi topingu aista...ie neatentiie ! Ai uitat sa pui si datele feti dicari antribai ! Asta ie...nui grav...ie corectibil.

Ie grav cind nuti viezi grisala...da persisti cai ka tini. Moi grav ie ka dievii agresiv. Astai prostie curata !!! Si tiam zis...3 oamini tiau zis pi topingu aista ca grisesti...si ink 1 pi celalalt toping !

Acuma...kear asa ? Patru oamini...curvi bartini tati 4...iti spun un lucru...acielasi lucru...si tu tat o tii cai Batman ? Asta kum sie numiesti ?

Pi cielalant toping ai facut o grisala moi grava ! Dak tu ai o sora...si un ninorocit ii baga pozili pi facebuc...si zisi cai prostituata...tu cum tiai simti dak unu ka tini amplifica nenoricirea nenoricitului cari a lansato ???

iar ne certam,parca faceam pace?:)

Postat

Io nu ti ciert...âncierc sa ti ânvat !!! Ku frumosu !!! Si ku lojika !!! ;)

Gîndieste !!! Ie gratis !!! ;)

Postat

Io nu ti ciert...âncierc sa ti ânvat !!! Ku frumosu !!! Si ku lojika !!! ;)

Gîndieste !!! Ie gratis !!! ;)

da recunosc am gresit,ce mai vrei acuma de la mine ?:))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.