Sari la conținut

Ana noua

Postări Recomandate

Postat

Andkart ms frumos pt cele zise despre mine ms ms ms frumos si tu ai fost ok si super ok știu cine esti ca te-am așteptat in balcon te😘😘😘😘😘 da sunt singura in apartament am înțeles ca mai sunt fete la etaju 3 si 3 dar eu nu am nici-o legatura cu ele va 😘😘😘😘 si va astept cu drag diaponibila mai sunt pana duminica la 00

Vizitator sarafin
Reputație: 0
Postat

Cate sunteti???

Du-te bai si f... fata.

• Oras:targu mures
  • Oras:targu mures
Postat

Sincer abia astept sa mai prind momentul sa te vizitez, atunci sper sa nu mai am asa mari emotii 😘😘😘😘😘😘😘ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜â¤ï¸

Andkart ms frumos pt cele zise despre mine ms ms ms frumos si tu ai fost ok si super ok știu cine esti ca te-am așteptat in balcon te😘😘😘😘😘 da sunt singura in apartament am înțeles ca mai sunt fete la etaju 3 si 3 dar eu nu am nici-o legatura cu ele va 😘😘😘😘 si va astept cu drag diaponibila mai sunt pana duminica la 00

Postat

O sa revin in 18-19 aprilie si o sa stau pana in 26 aprilie si apropo niciodată nu am fost la hotel cisnigiu pt tine clonpac86 o sa fiu pe libertății 272 la etajul 3 cred va pup😘😘😘😘

• Like 1
Vizitator sarafin
Postat

A revenit sexoasa, clona acuma e sansa ta!

• Like 1
  • Oras:Bistrița
  • Oras:Bistrița
Postat

Tema făcută!!!

Buna seara, camarazi de arme, asta seara am revizuit o și eu pe Ana

Locație vis.a.vis de omv ul din partea de jos a orașului lângă pasarela. Plm am găsit mai greu locația, pt.ca e în spate de tot. Menționez ca a fost foarte amabila și răbdătoare și m.a andrumat.Pt ca a fost răbdătoare i.am dus ceva dulce și cev colorat, Schimbat câteva vorbe, e vorbareata, deschide subiect, deci, OK. Ma întreabă de șederea mea, ii răspund o jumate de ora din păcate și rade, zâmbet frumosși, dantura ok, trecem încet la fapte. ÃŽncepe cu un oral neprotejat, sa zic ok, eau eu inițiativa și vin peste ca un leu pofticios, are sâni frumoși siliconati ai de ce sa te prinzi, continui ce continui și o iau pe la spate sa am o panorama mai faina,ne jucam noi ce ne jucam normal și schimbam macazu pe anal, betot totul sooper, pe urma schimbam la normal și tot asa pana fializez anal, capăt de linie fraților, cred ca mai mergea o stație dar nu i.am zis dinainte. ÃŽn concluzie o întâlnire reușită cu sex total cred ca pot sa zic de 10

Timpul 150 o stație cu de toate cum am vrut eu fără sa comenteaze. Recomand, e ok, pozele sunt reale, retușate. Zice ca nu mai sta, o zi poate 2 și pleacă nu știu unde, poate mai rămâne, depinde de noi...

Hai,v.am lăsat spor la stații camarazi😎ðŸ‘🎉

Dacă am scris greșit ceva, scz am băut un ceai verde tare.

Mulțumesc Ana pt. timpul acordat😘🤗băiatul cu care ai stat la telefon juma de ora,sa ajungă unde trebuie😅😅😅

• Like 2
Vizitator sarafin
Postat

Tu oricum nu mergi doar intrebi!

• Like 1
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Salutare confrati,

Poate cineva confirma numarul de telefon afisat mai sus? Sau s-a schimbat? Incerc sa sun, dar intra mesageria.

Multumesc

Postat

Buna baieti tin sa va anunț ca luni 3-06-2019 voi fi in bistrița incepand cu orele 13 servicile mele sunt 150 roni o finalizare 20-25 de minute ce intra oral in functie de igiena ta corporală si personala normal protejat si anal protejat si o 1 ora in compania mea eate 300 de roni ce intra oral cum am specificat mai sus normal protejat si anal protejat 69 sărutări corporale atingerii manghieriii un dus asistat sau împreună daca dorești si altele mici fantezii in limita bunului simț va astept cu drag😘😘😘

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...