mamina Reputație: 18 Postat Ianuarie 15, 2013 Telefon: mirelamirela198230 Oras:craiova Telefon: mirelamirela198230 Oras:craiova Postat Ianuarie 15, 2013 bine ai revenit printre noi in 2013Bine v-am regăsit Să aveți un an mai bun decât cel care a trecut!Să aveți sănătate și fericire în familie și îndeplinirea tuturor dorințelor!
mandea07 Reputație: -2 Postat Ianuarie 15, 2013 Oras:targu jiu Oras:targu jiu Postat Ianuarie 15, 2013 mamina, cand incepi programarile pentru 2013? 1
mamina Reputație: 18 Postat Ianuarie 15, 2013 Telefon: mirelamirela198230 Oras:craiova Telefon: mirelamirela198230 Oras:craiova Postat Ianuarie 15, 2013 mamina, cand incepi programarile pentru 2013?te-as ruga să îmi trimiti sms cu aceasta întrebare și îți voi răspunde cu plăcere
Vizitator ali25 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2013 Postat Ianuarie 21, 2013 mateyyy ai facut descoperirea aproape de finalul prestatiei mele dar este bine si mai tarziu decat niciodata au fost altii mai curiosi acum un an jumate cand am postat prima data un anunt in gds dar nu veneam la craiova spuneam clar pt cei care se pot deplasa si de atunci ii am clienti si acum eu cand vin la craiova vin mai mult cand am programari nu vin caine sur la vanatoare nu imi place sa stau sa astept o veni cineva sau nu mie imi place punc ochit punct lovit daca consider ca nu am 5 clienti de ai mei in acea zi nu vin mai mult de 5 nu primesc atat am placereimi place atitudinea tatoti trebuie sa o facem din placere, ca doar asta cautamsa ssimtim ceva cald 2
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2013 Postat Ianuarie 21, 2013 ali25 te rog sa citesti regulamentul (ghid in semnatura).Nu te mira ca ai reputatie negativa, ai fost sanctionat pentru fiecare off topic cu -1 ( am mai sters cateva dintre off topicutile pe care ai postati aici )
Vizitator ali25 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2013 Postat Ianuarie 22, 2013 vrem si noi niste foto ce zici se poate? multumesc si astept sa te cunosc -10 reputatie = ban ,conform regulamentului! 1
3xub3rantt Reputație: -2 Postat Ianuarie 25, 2013 Oras:dolj Oras:dolj Postat Ianuarie 25, 2013 salut scuze daca gresescdar vreau si eu sa stiu,daca danuta mai lucreaza si un numar de tel al eite intreb deoarece am vazut ca tu ai recomandat-o.multumesc anticipat 1
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2013 Postat Ianuarie 26, 2013 salut scuze daca gresescdar vreau si eu sa stiu,daca danuta mai lucreaza si un numar de tel al eite intreb deoarece am vazut ca tu ai recomandat-o.multumesc anticipat Observ ca ai revenit pe forum unnumedeafisat (dupa ce ai fost banat ieri). Vezi ca iarasi incepi cu stangul!!! Danuta nu mai e pe forum!! Nu mai solicita nr ei!!! Crede-ma, nu fara motiv a disparut topicul ei! (Nu a "îndeplinit" una dintre criteriile de bază a regulamentului)
eu38 Reputație: 14 Postat Ianuarie 30, 2013 Oras:CRAIOVA Oras:CRAIOVA Postat Ianuarie 30, 2013 Am vb cu mamina si sper ca o sa ne vedem, dupa care o sa va spun ce si cum...ce note o sa primeasca ...si daca se meria...si o sa fiu sincer...tot inainte 3
theo111 Reputație: 6 Postat Februarie 10, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 10, 2013 Salutare tuturor !O sa va povestesc intilnirea mea cu mirelaActiunea -la jumatatea lui ianuarieDupa un schimb de sms cu o zi inainte am stabilit pentru vineri ora 14 ,de apreciat a fost extrem de punactuala ,la 13,50 mi-a trimis sms sa ma intrebe daca vin si sa imi spuna locatia!Locatia -undeva la etajul 6 sau 7 la un bloc desupra barului KUBIK ,curata ,cald .Ajuns cu 5 min inainte ,sunat ,interfonul nu mergea si a coborit sa deschida usa.Urcat in locatie,fumat si povestit citeva minute apoi la treabanu a cerut banii inainte dar i-am pus 1 mil pe masuta asa cum stabilisem pentru o oraUn plus- nu s-a atins de bani cit am stat la ea si telefoanele pe silentios cu fata in jos,nu m-au deranjat absolut delocam inceput cu un oral in living,apoi in dormitor schimbat citeva pozitii,receptiva si ascultatoare ,terminat amindoi cu ea desupraDus ,baie curata cu de toate,sapun,gel ,prosoape,etcAl doilea numar dupa acelasi scenariuToata actiunea a durat cca 55 min,nu s-a uitat la ceas,nu mi-a dat impresia ca e grabita si nu m-a grabit delocPlecat multumit,prestatie peste medie ,a meritat baniiNote-pe scurtpunctualitate -10+nu aveam timp si daca intirzia 10 min eram hotarit sa nu ma mai duclocatie -9 +-curat,caldbaia-9+curata si dotata cu tot ce trebuieaspect-7-8 sinii lasati dar compenseaza prin atitudine,ii place ce facepret-1 mil - o ora ,merita cu prisosinta baniiGFE-8,vorbareata ,stie sa se faca placuta si atitudinea compenseaza lipsa altor atuuri fiziceconcluzie - de revenit daca nu gasesti ceva senzationalBafta tuturor ! 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2013 Postat Februarie 11, 2013 cred că am înțeles cum am citit toate comentariile voastre în primul rând vă mulțumesc pentru că îmi scrieți aici promit că o să vă răspund la toate întrebările acum în legătură cu ce s-a scris mai sus de ce credeți că cer puțin pentru oral+anal? Eu consider că este un pret rezonabil nu trebuie să exagerăm eu îmbin utilul cu plăcutul a doua problemă dezbătută aici telefonul meu sună mereu ocupat deoarece sunt căsătorită și nu pot răaspunde la telefon oricând a trei-a problemă dezbătută aici zilele in care lucrez sunt maxim 4 pe lună am spus motivul iar cazurile în care lucrez 4 zile pe lună sunt cele mai fericite să spun așa pentru persoanele care mă cunosc a cince-a problema dezbătuta aici serviciile oferite de mine:oral,normal,anal,uro,bondage,bdsm,fisthing si fetish plus orice fantezie ceva de genul să bem șampanie din vagin să ne ungem cu cremă de ciocolată după care să ne curățăm reciproc corpul etc. Pentru mai multe detalii ori îmi scrieți aici ori îmi dați un sms și vă răspund cu plăcere Casatorita? Deci exista riscul sa te trezesti cu sotul in timp ce prestezi la sotie? Nu stiu altii ce cred, dar mie mi se pare mult prea riscant...
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2013 Postat Februarie 12, 2013 Casatorita? Deci exista riscul sa te trezesti cu sotul in timp ce prestezi la sotie? Nu stiu altii ce cred, dar mie mi se pare mult prea riscant...Sunt sigur ca nu ai citit toate postarile lu mamina! Mai bine abtine-te de la off topic daca nu stii despre discuti! -1 1
pipoo Reputație: -10 Postat Februarie 14, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 14, 2013 Salut. Ce numar are akm k vreau sa stabilesc si eu o intalnire cu ea ??Poate sa ma ajute cineva ? Am sunat la cele 2 numere din topic si are telefonul inchis 3
aramis33 Reputație: 62 Postat Februarie 15, 2013 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 15, 2013 Salut. Ce numar are akm k vreau sa stabilesc si eu o intalnire cu ea ??Poate sa ma ajute cineva ? Am sunat la cele 2 numere din topic si are telefonul inchis @pipoo, daca ai citi tot topicul maminei, ai vedea de ce are telefoanele inchise.... 1
mamina Reputație: 18 Postat Martie 7, 2013 Telefon: mirelamirela198230 Oras:craiova Telefon: mirelamirela198230 Oras:craiova Postat Martie 7, 2013 BUNĂ TUTUROR Țin să vă anunț că pe data de luni 11.03.2013 și marți 12.03.2013 voi lucra programările se vor face ca și până acum prin sms sau telefonic. Vă mulțumesc pentru înțelegere și seriozitatea de care dați dovadă. O ZI BUNĂ TUTUROR!
mamina Reputație: 18 Postat Martie 13, 2013 Telefon: mirelamirela198230 Oras:craiova Telefon: mirelamirela198230 Oras:craiova Postat Martie 13, 2013 BUNĂ DIMINEAȚA VĂ MULȚUMESC INCĂ O DATĂ PENTRU SERIOZITATEA DE CARE AȚI DAT DOVADA ȘI DE ACEASTĂ DATĂ ȘI POT SPUNE CĂ MĂ BUCUR CĂ AM DAT O ȘANSĂ ȘI PERSOANELOR NOI S-AU DOVEDIT A FI BĂIEȚI SERIOȘI CARE S-AU ȚINUT DE CUVÂNT. VĂ PUP ȘI NE VEDEM SĂPTĂMÂNA VIITOARE. TOATE CELE BUNE
mamina Reputație: 18 Postat Martie 19, 2013 Telefon: mirelamirela198230 Oras:craiova Telefon: mirelamirela198230 Oras:craiova Postat Martie 19, 2013 BUNĂ TUTUROR VĂ ANUNȚ PE ACEASTĂ CALE CĂ JOI 21.03.2013 ȘI VINERI 22.03.2013 AM ÎNCEPUT PROGRAMĂRILE PS:PROGRAMĂRILE SE FAC CA SI PÂNĂ ACUM VĂ MULȚUMESC ȘI VĂ PUP
jans255 Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 19, 2013 Sounds like a good adress to go to..... Apologies for my English, I do not speak Romanian..... BUNĂ TUTUROR VĂ ANUNȚ PE ACEASTĂ CALE CĂ JOI 21.03.2013 ȘI VINERI 22.03.2013 AM ÎNCEPUT PROGRAMĂRILE PS:PROGRAMĂRILE SE FAC CA SI PÂNĂ ACUM VĂ MULȚUMESC ȘI VĂ PUP
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Martie 20, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 20, 2013 hello jans and welcome aboard.
zxcsha Reputație: -6 Postat Martie 21, 2013 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 21, 2013 Salutare!! Am incercat si eu astazi toata ziua sa imi fac o programare la mamina, dar nu a raspuns nici la tel nici la sms! Am vazut ca a anuntat ca azi si maine este disponibila, dar nu raspunde de nici un fel. Poate cineva sa ma ajute cu vreo idee ceva?? 1
aramis33 Reputație: 62 Postat Martie 21, 2013 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 21, 2013 Salutare!! Am incercat si eu astazi toata ziua sa imi fac o programare la mamina, dar nu a raspuns nici la tel nici la sms! Am vazut ca a anuntat ca azi si maine este disponibila, dar nu raspunde de nici un fel. Poate cineva sa ma ajute cu vreo idee ceva??daca ai citi topicul maminei de la cap la coada ai intelege....programarile se fac inainte de cele doua zile in care lucreaza...in zilele lucratoare nu raspunde decat celor programati....frate, dar chiar trebuie sa primiti totul mura in gura?
zxcsha Reputație: -6 Postat Martie 21, 2013 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 21, 2013 Frate daca ai citi tu mai cu atentie postarea maminei poate ai si intelege ceva: VĂ ANUNȚ PE ACEASTĂ CALE CĂ JOI 21.03.2013 ȘI VINERI 22.03.2013 AM ÎNCEPUT PROGRAMĂRILE PS:PROGRAMĂRILE SE FAC CA SI PÂNĂ ACUM VĂ MULȚUMESC ȘI VĂ PUPIar pana joi a avut ambele teluri inchise si nici la sms nu a raspuns ca am mai incercat si pana joi!! Asa ca genius boy nu te mai grabi sa afirmi daca nu esti atent nu mai intrebam daca nu citeam thread-ul si nu incercam toate variantele. 1
aramis33 Reputație: 62 Postat Martie 22, 2013 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 22, 2013 prietene, exact asta spuneam....ca daca ai citi, si adaug acum -CU ATENTIE-, ai si intelege ceva.....mamina a scris gresit ultimul post. A omis sa spuna ca joi si vineri LUCREAZA, si a inceput programarile prin anuntul postat MARTI. Daca ai fi citit cu atentie posturile ei, ai fi inteles ca anunta doua zile (de obicei) in care lucreaza (ea fiind din Caracal) si programarile se fac cu doua trei zile inainte, cu telefoanele inchise (de obicei), pt ca este maritata, si programarile le face prin sms, la care raspunde in functie de client. Au prioritate cei vechi, cateodata mai introducand si clienti noi, dar mai rar.IAR IN PLUS, DUPA CUM SPUNEAM, in zilele in care lucreaza NU RASPUNDE DECAT CLIENTILOR PROGRAMATIAcum ai inteles geni(t)alule?PICA PARA MALAIATZA IN GURA LU' NATAFLEATZA....
laur.cantemir Reputație: 100 Postat Martie 22, 2013 Postat Martie 22, 2013 Nu va mai certati... Pentru mine este o excorta cu un program mult prea incarcat... Daca vedeti ca nu raspunde incercati pe altele noi si povestiti experientele. Why be a sheep when u can be a black sheep? Scuze de offtopic...
zxcsha Reputație: -6 Postat Martie 22, 2013 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 22, 2013 prietene, exact asta spuneam....ca daca ai citi, si adaug acum -CU ATENTIE-, ai si intelege ceva.....mamina a scris gresit ultimul post. A omis sa spuna ca joi si vineri LUCREAZA, si a inceput programarile prin anuntul postat MARTI. Daca ai fi citit cu atentie posturile ei, ai fi inteles ca anunta doua zile (de obicei) in care lucreaza (ea fiind din Caracal) si programarile se fac cu doua trei zile inainte, cu telefoanele inchise (de obicei), pt ca este maritata, si programarile le face prin sms, la care raspunde in functie de client. Au prioritate cei vechi, cateodata mai introducand si clienti noi, dar mai rar.IAR IN PLUS, DUPA CUM SPUNEAM, in zilele in care lucreaza NU RASPUNDE DECAT CLIENTILOR PROGRAMATIAcum ai inteles geni(t)alule?PICA PARA MALAIATZA IN GURA LU' NATAFLEATZA.... )))))) prietene e clar...!!!! Daca tu si daca scrie ceva gresit si intelegi exact ce vrea sa spuna, ba mai mult sari la oricine are orice de comentata adresa ei.... Eu zic sa o ceri in casatorie ca pt time sigur divorteaza si mai sti, poate se si lasa de lucrat?!?! ))) eu iti urez succes oricum, dar nu ai de ce sa iti faci griji ca sigur zice DA!!!! )))))) draga Dexter (boy genius) incep sa inteleg de ce NU mai este nici un alt frate muschetar de-al tau pe aici... Cine se asemana se aduna )))) Incepi cat mai rau sa deviezi de la subiectul threadului!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum