Sari la conținut

Tanara, 30 ani, 0761954178 sau 0757560989

Postări Recomandate

• Telefon: mirelamirela198230
  • Oras:craiova
Postat

ma scuzati am gresit este 19 noiembrie din cauza neatentiei

• Oras:CRAIOVA
  • Oras:CRAIOVA
Postat

Buna ,o progamare pentru luni se poate.Astept raspuns

Suni la numarul de telefon din titlu si afli raspunsul.

Postat

am inceput sa fac programarile multumesc

• Oras:Ubicuu
Postat

Actiunea s-a desfasurat dupa scenariul deja celebru, la padure langa Caracal, dar cu ceva timp in urma, cand era cald afara. Am batut cale lunga, peste 100 de km dus-intors din Craiova, dar experienta a meritat efortul. Ne-am intalnit in centrul Caracalului si am plecat la padurea de la iesirea spre Dabuleni, in timp ce Mirela a vorbit permanent, lucru care nu m-a deranjat, eu preferand oricand un om care vorbeste inaintea unuia care tace. Ajunsi la locul ei preferat a scos din geanta cearsaful aproximativ curat, sau aproximativ murdar, l-a asezat pe jos si ne-am dezbracat fiecare in coltul sau ca Bute si Froch inainte de lupta. Trebuie sa va spun ca inainte de asta discutasem mult la telefon si stiam ce si cum ii place sa faca. Simtind ca am de-a face cu o profesionista, am lasat-o sa se desfasoare. Si a inceput sa ma linga in cur, pe picioare, pe coaie si pe tot ce mai aveam pe acolo. M-a supt si m-a lins, cam un sfert de ora, de credeam ca o sa ma inghita cu totul. N-a facut-o, asa ca am pus-o capra si am dat in ea cat puteam, saracul de mine. Vazand cu ce ,,balaur'' am de-a face si simtind ca i s-a largit destul de mult pasarica(ma rog, diminutivul nu prea merge), i-am facut un fisting la inceput cu doua degete, apoi cu tot pumnul, in gemetele ei de animal ranit. Cred ca a avut orgasm, ca la un moment dat s-a linistit si s-a intors spre mine spunandu-mi privindu-ma in ochi:,,-Fute-ma in cur!'' A scos inca un prezervativ, l-a inlocuit pe cel vechi, s-a uns cu un lubrifiant aparut tot din geanta ei fermecata si am inceput aproape epuizat un anal pe care n-am mai reusit sa-l duc mult timp. Am intors-o, am scos cauciucul si am lasat-o sa se bucure de multa sperma pe care a inghitit-o pana la ultima picatura,

de parca era un ratacit in desert care gaseste o sticla rece de apa minerala sub un bolovan.

Asta e Mamina!

O recomand doar pentru cunoscatori. Daca puteti s-o prindeti! Incepatorii ar putea sa fie devorati!

Oral 10, normal 9, anal 8, aspect fizic 7, carnea nu mai sta pe ea ca la 20 de ani, tate afectate de gravitatie.

I-am lasat 50 de lei, fara sa-i ceara!

Dupa ce am mai fumat o tigara si am dus-o aproape de casa, am plecat conducand cu greu, cu o singura mana, pana la prima benzinarie unde am reusit sa ma igienizez cat de cat. Picioarele mi-au tremurat pe pedale pana la Craiova.

• Like 4
Postat

Chiar daca Mamina are o singura pasarica, vad ca o gasim in doua locuri in acelasi timp. Mai spun despre ea ca marti 20 nov. a avut anunt pt. o saptamana in editia online din gazeta(valabil 20-26 nov), dar joi 22 nov. anuntul era sters deja de utilizator si ea avea telefoanele inchise. Asa au ramas!

Postat

buna tuturor țin să precizez ca eu atunci când nu lucrez țin tel închise deoarece consider că nu are rost să sune omul să îi spun că nu lucrez și că o să anunț pe forum cu câteva zile înainte când lucrez, dar puteți să îmi dați sms că pe acelea le primesc și vă răspund cu plăcere dacă pot în acel moment dacă nu pot îmi cer scuze.

PS. Să aveți o zi cât mai bună

Postat

BUNĂ

• În primul rând vă urez o zi bună tuturor;
  • Începând de joi lucrez .
  • Am început programările.

PS:Vă rog multă seriozitate ca și până acum

Postat

• Programările le fac prin sms și la telefon ne auzim mâine.

PS: Am subliniat deoarece nu pot răspunde la telefon sunt acasă

Postat

Bună dimineața

În primul rând vreau să vă urez o zii bună tuturor,în al doilea rând vreau să vă anunț mici modificări de prețuri acestea sunt urmatoarele:

1. oral/normal/anal=50 lei
  2. oral+normal=60 lei
  3. oral+anal=70 lei
  4. o oră(oral+normal)=100 lei(câte finalizări poți)
  5. o oră (oral+normal+anal)=150 lei ora(câte finalizări poți)
  6. varianta 1+uro=80 lei(eu pasivă)
  7. varianta 2+uro=90 lei(eu pasivă)
  8. varianta 3+uro=100 lei(eu pasivă)
  9. varianta 1+bondage=90 lei(eu pasivă)
  10. varianta2+bongage=100 lei(eu pasivă)
  11. varianta 3+bondage=110 lei(eu pasivă)
  12. pentru fisthing se mai adaugă suma de 30 lei la oricare din variantele de mai sus

PS.pentru clienții fideli nu se majoreaza la fel prețul au reducere datorită fidelitații

Vă mulțumesc pentru ințelegere și răbdarea cu care ați citit informațiile

1.  
  • Like 2
Postat

Vă salut din nou

Țin să anunț pe această cale ca joi și vineri lucrez și am inceput să fac programările

Vă mulțumesc pentru seriozitatea de care ați dat dovadă până acum

PS.Programările le fac tot prin sms ca și până acum

Vă urez o zi buna în continuare

• Oras:slatina
  • Oras:slatina
Postat

ziceai ca anunti si tu cand mai vii prin slatina. sunt destui baieti din slatina care ar vrea sa te cunoasca.

• Minus 1
Postat

ziceai ca anunti si tu cand mai vii prin slatina. sunt destui baieti din slatina care ar vrea sa te cunoasca.

Bună ziua tuturor

Îmi pare rău dar eu la slatina nu vin decât pentru o rețetă nu stau mult când lucrez la craiova vă aștept cu placere.

PS:O zi cât mai frumoasă să aveți!

Postat

Bună tuturor

Vă aduc la cunoștință că mâine și vineri lucrez, pentru programare vă aștept cu un apel la unul din numerele mele de telefon.

Pentru cei care nu reușesc să vină și pentru restul comunității acestui forum vă urez un călduros "LA MULȚI ANI"!

SĂRBĂTORI FERICITE ȘI UN AN NOU CÂT MAI BUN TUTUROR!

• Like 3
Postat

triplusec ma suni si discutam si stabilim

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat
dominare soft faci?

Cum a precizat si mamina , in viitor te rog sa folosesti telefonul pentru intrebari. Sa nu confundam chat-ul cu forum-ul.

Multumesc pentru intelegere.

Postat

BUNĂ SEARA

VĂ DORESC DIN TOT SUFLETUL CRĂCIUN FERICIT ȘI UN NOU AN MAI BUN PENTRU TOATĂ LUMEA!

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

craciun  fercit si sarbatori fericite si tie mamina

:kiss3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

La Multi Ani,Sarbatori Fericite si Un An Nou mai Bun!!!

Eu asteptam ca Mos Craciun sa mi-te aduca dar se pare ca sunt pe lista celor rai,asa ca incerc sa fiu baiat bun poate ne vom intalnii in 2013.

• Minus 1
Postat

nu am reusit sa dau de tine la telefon, asa ca imi asum riscul unui avertisment si te intreb aici. inca o data, scuze daca am incalcat vreo regula.

mamina, sunt sanse sa vii in bucuresti? vreau sa-mi raspunzi cu da sau nu, ca sa stiu daca te sun. n-am nevoie de alte detalii. suport eu drumul + restul.

Postat
nu am reusit sa dau de tine la telefon, asa ca imi asum riscul unui avertisment si te intreb aici. inca o data, scuze daca am incalcat vreo regula.

mamina, sunt sanse sa vii in bucuresti? vreau sa-mi raspunzi cu da sau nu, ca sa stiu daca te sun. n-am nevoie de alte detalii. suport eu drumul + restul.

BUNĂ

Din păcate nu pot venii la București. SĂRBĂTORI FERICITE TUTUROR!

Postat

azi si maine lucrez o zi buna tuturor

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...