Sari la conținut

Magyar zene (muzica ungureasca)

Vizitator transparent

Postări Recomandate

Postat
  La 02.01.2017 la 16:02, d d p o f a spus:

Bozgore stiu ca te oftici, da-te-as cu formol.

E de pe un stadion, stiu, dar episodul asta spune foarte mult despre gandirea noastra colectiva v.a.v. de natia voastra.

Spune multe...ca suntem niste inapoiati nesimtiti incapabili de respecta, pret de cateva minute, intonarea unui imn national. Ungurii sunt 100 de ani peste noi ca progres, mentalitate si bun-simt. Doar derbedeii ca tine sunt ingusti in viziune si manipulabili extrem de usor de mass-media. Am fost de zeci de ori in Ungaria si de fiecare data s-au purtat foarte ok. Lasa etichetele imbecile deoparte si evolueaza in gandire, penibilule.

Postat
  La 02.01.2017 la 16:09, euglena tunata a spus:

Doar derbedeii ca tine sunt ingusti in viziune si manipulabili extrem de usor de mass-media. 

Manipulati cum ma prostule? Si de ce?  :slap2 Invata-ti istoria prapaditule.

ps: Despre civilizatii astia vorbesti? 

Aaaa, stiu, sunt doar suporteri... prostovanule. 
Postat
  La 02.01.2017 la 16:16, d d p o f a spus:

Manipulati cum ma prostule? Si de ce?  :slap2 Invata-ti istoria prapaditule.

ps: Despre civilizatii astia vorbesti? 

Aaaa, stiu, sunt doar suporteri... prostovanule. 

Ai fost acolo? Lasa tv-ul sa respire sau, mai bine, arunca-l la gunoi.  La tv se difuzeaza numai ce se doreste. La montaj se taie ceea ce nu da bine in fata telespectatorilor. Foamea de rating si de bani otraveste opinia publica. 

Ce istorie sa invat? Aia in care ne-am tradat aliatii si ne-am dat dupa cum bate vantul? Sau aia "de vaza" in care noi bateam turcii si romanii in batalii "celebre" si "maturam" cu ei pe jos?

Nu mai generaliza. Generalizarea este nociva. Asa si mass-media din UK, ca exemplu, ne catalogheaza pe toti ca hoti, tahhari pentru 1, 10, 100, 1000 care cu asta se ocupa.

Deschide ochii! A fii HATER nu e o solutie.

Postat
  La 02.01.2017 la 16:35, d d p o f a spus:

Esti copil in cap Dl. Euglena. Te las in naivitatea si ignoranta ta. Somn usor. Esti dus pe pula prea grav sa mai fi recuperat.

Istoria din cartile scolare este pentru cei naivi. Pentru istoria adevarata iti recomand sa faci o vizita la arhivele nationale (vis-a-vis de parcul Cismigiu) sau la arhivele nationale din Moscova, Paris, Berlin, Praga. Acolo vei gasi, daca cauti unde trebuie, adevarata istorie. Vei fi surprins de istoria reala, iar nu istoria pompoasa si mizerabila din manuale. Am fost foarte viteji in acea istorie relatata in manuale. Daca ne-am lua dupa acea versiune, am fi fost cel putin de anvergura imperiului otoman (bizantin). Istoria redata in manuale si presa expune doar cateva episoade marunte si nesimnificative. Istoria reala arata ca am fost dintotdeauna niste profitori, tradatori, niste vasali. Asta este adevarul si trebuie sa-l acceptam, fie ca ne place sau nu. 

Mai lasa PULA aia. Din 1000 postari, in 900 ti-a bagat pula. 

Postat
  La 02.01.2017 la 16:45, euglena tunata a spus:

Istoria din cartile scolare este pentru cei naivi. Pentru istoria adevarata iti recomand sa faci o vizita la arhivele nationale (vis-a-vis de parcul Cismigiu) sau la arhivele nationale din Moscova, Paris, Berlin, Praga. Acolo vei gasi, daca cauti unde trebuie, adevarata istorie. Vei fi surprins de istoria reala, iar nu istoria pompoasa si mizerabila din manuale. Am fost foarte viteji in acea istorie relatata in manuale. Daca ne-am lua dupa acea versiune, am fi fost cel putin de anvergura imperiului otoman (bizantin). Istoria redata in manuale si presa expune doar cateva episoade marunte si nesimnificative. Istoria reala arata ca am fost dintotdeauna niste profitori, tradatori, niste vasali. Asta este adevarul si trebuie sa-l acceptam, fie ca ne place sau nu. 

Mai lasa PULA aia. Din 1000 postari, in 900 ti-a bagat pula. 

Ai luat-o pe aratura Dl. Euglena, sa-mi bag pula daca mai intelegi ceva. 

Vizitator transparent
Reputație: 0
Postat

• Like 1
  • Minus 5
Postat
  La 02.01.2017 la 17:55, d d p o f a spus:

Ai luat-o pe aratura Dl. Euglena, sa-mi bag pula daca mai intelegi ceva. 

Stai calm, nu este o rusine sa nu cunosti istoria reala a acestui popor. Te identifici cu 99% dintre cei care salasuiesc in tara asta.

Tu continua aridul tau lobby antimagharime. Fiecare face ce poate pana la urma, nu?

Numai bine!

Postat
  La 02.01.2017 la 16:47, euglena tunata a spus:

Scuze pentru cacofonia de mai sus. 

Sa te scuze victimele ungurilor din 1940 de la Salaj, prostovanule.

Vizitator transparent
Postat

Vizitator transparent
Postat

• Minus 5

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...