Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2016 Postat Decembrie 29, 2016 Ms la fel havana, sunt deja in pit si da o cun pe amira e cu mn in hotel. Si da e o fata de nota 20 super de trb.
celibi Reputație: 764 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 29, 2016 E bine ca a aparut una ca ea pe la noi prin urbe, ca le mai baga in somaj pe unele fomiste nesimtite de pe aici.
beny888 Reputație: 151 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 29, 2016 Te pupacesc maxim Lory ! Mi-e dor de tn ,nebuna frumoasa ce esti...
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2016 Postat Decembrie 29, 2016 Te pup si eu beny
xxx1969 Reputație: 332 Postat Decembrie 30, 2016 Postat Decembrie 30, 2016 Te pup Crys lori sa ai un An Nou plin de bucurii și sănătate maxima și sper sa am și eu norocul sa beneficieze de serviciile tale . Te pup
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2016 Postat Decembrie 30, 2016 La multi ani si tie. Te pup si te astept
paul pit Reputație: 30 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 30, 2016 e nr 1 lori <3
am_pitesti Reputație: 28 Postat Decembrie 31, 2016 Postat Decembrie 31, 2016 Am fost de mai multe ori la Lori si am avut de fiecare data parte de o intalnire excelenta.Locatia: in functi de hotel. cea curenta este foarte ok. acum 10Aspect: arata bine si la fata si la corp, asa cum a mai precizat cineva putin cam mult machiata insa e ok. Sanii sunt potriviti si arata ok. 9Actiunea: fk/oral nep/normal/anal super 10 - cardio complet in cateva minuteConcluzia: ff bine, de revenit. La multi ani Lori!!Sa ne traiesti! 1
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2016 Postat Decembrie 31, 2016 Ms frm, La multi ani si tie. Va pup un an nou plin de bucurii
kyriuu Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2016 LA multi ani,LORY!!Un an nou plin de impliniri,bucurii si sanatate maxima!!!
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2016 Postat Decembrie 31, 2016 La multi ani si tie te pup
relatiediscreta85 Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2016 Postat Decembrie 31, 2016 Mai prestezi azi ??
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2016 Postat Decembrie 31, 2016 Nu prestez azi pe data de 2 snt in pitesti
stropinel1234 Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2017 Postat Ianuarie 1, 2017 Lory la Valcea cand mai ajungi?
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2017 Postat Ianuarie 1, 2017 Nu stiu, o sa anunt pe forum cnd o sa vin in vl
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Postat Ianuarie 2, 2017 Maine sunt la pitesti te pup
thenazdravanu Reputație: 17 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Ianuarie 2, 2017 Ne poti încânta cu ceva poze? Multumim!
Vizitator crys lori Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2017 Postat Ianuarie 3, 2017 Da george dar am trb in seara asta
cataa80 Reputație: 1641 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:. Oras:. Postat Ianuarie 4, 2017 Cat de curand pozeHai cu pozele futacioaso!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2017 Postat Ianuarie 5, 2017 Un pret si locatie. Multumesc!
olteanasu Reputație: 198 Postat Ianuarie 7, 2017 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Postat Ianuarie 7, 2017 Ma vericule, asta ca sa vb pe dialectul meu😜😜, fusei din nou la futacioasa noastră mica, ca nu mai fusesem de mult, ce pot sa sp este ca si azi m a futut tot ea pe mine si nu invers cum ar fi fost norma.Ca sa detaliez, locatia o camera de hotel de la ieșire din pitesti, la Recepție erau niște persoane dar am salutat respectuos si ma strecurai in camera indicată prin telefon.Dupa ce intrai in camera, găsii o fata frumos machiata, îmbrăcată intr o gecuta de blugi care lăsau sa i se vadă sânii micuți si frumoși, si niște pantalonași foarte scurți care acopereau chiloțeii aia roșii, dar sa nu uitam nici de pantofiorii cu toc care ma dădură gata de cum intrai.Acțiunea a început cu un oral foarte bine executat, cu atenție la oo, suge pula de rămâi fara ea, acu o vezi acu nu o mai vezi,( o înghite toate, cu tot cu oo dacă se enervează).La normal am început cu ea deasupra, unde a fost magnifica, se umezește natural.La anal am început pe la spate, chiar ii place se excita destul de tare, aci nu schimbaram decât doua poziții, eu terminat in poziția umeri craci, una care îmi place mie mult. La note nu pot sa zic decât atât 10 halatul 100 leiSa va zic ceva ca uitai (nu iti cere bani la început cum fac altele, eu unu era sa uit sa i plătesc, dar asta ramane între noi, ca data viitoare cand ma prinde ma fute iar) In concluzie cris I Love YOU acolo unde îmi place mie.🌹🌹🌹😘😘😘😘 5
gigioc Reputație: 156 Postat Ianuarie 8, 2017 Postat Ianuarie 8, 2017 Ma vericule, asta ca sa vb pe dialectul meu😜😜, fusei din nou la futacioasa noastră mica, ca nu mai fusesem de mult, ce pot sa sp este ca si azi m a futut tot ea pe mine si nu invers cum ar fi fost norma.Ca sa detaliez, locatia o camera de hotel de la ieșire din pitesti, la Recepție erau niște persoane dar am salutat respectuos si ma strecurai in camera indicată prin telefon.Dupa ce intrai in camera, găsii o fata frumos machiata, îmbrăcată intr o gecuta de blugi care lăsau sa i se vadă sânii micuți si frumoși, si niște pantalonași foarte scurți care acopereau chiloțeii aia roșii, dar sa nu uitam nici de pantofiorii cu toc care ma dădură gata de cum intrai.Acțiunea a început cu un oral foarte bine executat, cu atenție la oo, suge pula de rămâi fara ea, acu o vezi acu nu o mai vezi,( o înghite toate, cu tot cu oo dacă se enervează).La normal am început cu ea deasupra, unde a fost magnifica, se umezește natural.La anal am început pe la spate, chiar ii place se excita destul de tare, aci nu schimbaram decât doua poziții, eu terminat in poziția umeri craci, una care îmi place mie mult. La note nu pot sa zic decât atât 10 halatul 100 leiSa va zic ceva ca uitai (nu iti cere bani la început cum fac altele, eu unu era sa uit sa i plătesc, dar asta ramane între noi, ca data viitoare cand ma prinde ma fute iar) In concluzie cris I Love YOU acolo unde îmi place mie.🌹🌹🌹😘😘😘😘bine ba vericule !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum