Snykers Reputație: 27 Postat Mai 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2014 Drumul Taberei -> Str. Valea Oltului in zona blocurilor ANL Brancusi - este o tipa blonda Claudia, cu o atitudine ok, calma, face oral neprotejat cu finalizare orala 50 LEI, apare pe la ora 21 in zona Acolo sunt vreo 2-3 rapandule dar sunt pe felie cu politistii. Am un coleg care s-a ales cu dosar penal, a luat o fata de acolo de la ANL-uri, s-a duc cu ea pe un camp apropiat si dupa 30 de secunde s-a trezit sub lanternele a 3 politisti care stateau acolo la panda in timp ce dadea la oral in masina proprie. Amenda, dosar penal pentru ultraj public la pudoare, tot tacamul, si-a blestemat zilele. Cine o face stradal o cauta cu lumanarea, chiar nu-i inteleg cand la preturi similare gasesti fete cu locatii decente.
shersofer Reputație: 45 Postat Iunie 2, 2014 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iunie 2, 2014 Voi in capitala cu pizda la kg mai umblati la strada? Sunt si cu locatii la 50 lei chiar bune de tot.
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iunie 12, 2014 ar fi interesant daca s-ar proceda in Romania cu femeile tinere ca in USA cu unii infractori care primesc ca unica pedeapsa, obligatia de a umbla cu o pancarta atarnata de gat pe care scrie, am facut cutare si cutare lucru, exact asa ar trebui facut si cu femeile tinere din Romania, adica, sa se dea o lege ca fiecare sa poarte legat de gat o pancarta pe care sa scrie, cost atât, 1 milion de euro, 5 milioane de euro, 100 de dolari, 50 de dolari, sunt gratis, sunt intangibila, n-am labii deloc, ma excit la Celentano, Ikea, etc., n-ar fi mai cinstit așa? Pentru că ce e evident, nu trebuie demonstrat.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 12, 2014 Inginere,în afara faptului că ești greu inteligibil,mai și insiști Plm,chiar nu-ți prevăd un viitor prea luminos pe forumul ăsta
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 12, 2014 ar fi interesant daca s-ar proceda in Romania cu femeile tinere ca in USA cu unii infractori care primesc ca unica pedeapsa, obligatia de a umbla cu o pancarta atarnata de gat pe care scrie, am facut cutare si cutare lucru, exact asa ar trebui facut si cu femeile tinere din Romania, adica, sa se dea o lege ca fiecare sa poarte legat de gat o pancarta pe care sa scrie, cost atât, 1 milion de euro, 5 milioane de euro, 100 de dolari, 50 de dolari, sunt gratis, sunt intangibila, n-am labii deloc, ma excit la Celentano, Ikea, etc., n-ar fi mai cinstit așa? Pentru că ce e evident, nu trebuie demonstrat. N-ar fi mai cinstit sa ai tu o fiica si sa vezi pe urma cum sta treaba?
Vendeta Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: Stefania Oras:in cer Telefon: Stefania Oras:in cer Postat Iunie 12, 2014 ar fi interesant daca s-ar proceda in Romania cu femeile tinere ca in USA cu unii infractori care primesc ca unica pedeapsa, obligatia de a umbla cu o pancarta atarnata de gat pe care scrie, am facut cutare si cutare lucru, exact asa ar trebui facut si cu femeile tinere din Romania, adica, sa se dea o lege ca fiecare sa poarte legat de gat o pancarta pe care sa scrie, cost atât, 1 milion de euro, 5 milioane de euro, 100 de dolari, 50 de dolari, sunt gratis, sunt intangibila, n-am labii deloc, ma excit la Celentano, Ikea, etc., n-ar fi mai cinstit așa? Pentru că ce e evident, nu trebuie demonstrat.acest INginer are 2 conturi unu mov si unu galben(pt cine are ochi sa vada si sa citeasca) nu am nimic cu persoana dar el ma confunda cu o persoana Matura Sexy ce ia facut mult rau...din cauza acelei femei ..la aceasta persoana nu-i merg afacerile in zona in care are fete la lucru.. Saloanele JADOR Timisoara Oradea Arad....femeia Matura a bagat frica in tot WESTUL..le-a distrus afacerile la toti..pana si aici pe forum au frica de ea..nu sunt ACEA FEMEIE..o spun pentru a mia oara..... nu sunt nici barbat ..sunt o fata care vreau sa ma distrez doar atat..si daca voi gasi un baiat sa ma placa ,poate incerc sa fac sex.. va pup N-ar fi mai cinstit sa ai tu o fiica si sa vezi pe urma cum sta treaba?
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 12, 2014 http://m.libertatea.ro/detalii/articol/sex-pe-strada-in-bucuresti-in-miezul-zilei-toata-scena-a-fost-filmata-video-imagini-explicite-495825.html Faina treaba
sofiasexy Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2016 Postat Decembrie 22, 2016 Iti place sexul virtual cu o prostituată? Dacă îți pasă să se uite la mine http://deltanero.blogspot.it sunt noile mele fotografii
alexxx081 Reputație: 60 Postat Septembrie 11, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 11, 2017 ceva care sa se merite in zona aleea privughetorilor sau padina?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum