euflo961 Reputație: 60 Postat Septembrie 19, 2012 Oras:V. B. L. Oras:V. B. L. Postat Septembrie 19, 2012 Gogule,cred ca ai scris pe fuga,de frica sa nu te baneze.Nu-mi explic de ce ai scris " frumoas-o".Cory este frumoasa!Pup fata si nu am uitat de vinul ala pierdut la pariu,sa stii!
Vizitator Bucuresteanu Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2012 Postat Septembrie 19, 2012 Da mei euflo96io credeam ca deja se stie ca le am cu limba romana. ma rog, poate si in alte ...limbibafta sa ai
iobagul Reputație: 374 Postat Octombrie 20, 2012 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Octombrie 20, 2012 Asteptam cu interes aceasta mica intrevedere dracoasa. Poate nu ma anuntati si pe mine!
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2012 Postat Octombrie 20, 2012 o sa anunt cand o sa pot sa vin..deocamdata a trebuit sa renunt la palnurile de "plimbareala" din cauza unor probleme personale...dar nu ma las..mi-am propus..o fac si pe asta M.M.
vyypuss Reputație: -425 Postat Octombrie 20, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Octombrie 20, 2012 de craciun Cory .....shttttt pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum