Sari la conținut

Super Tzatze-0760955992

intens

Postări Recomandate

Postat

Da ce va doare mana sa sunati ???oral normal 100 un numar 200 ora

Multumesc pt asta seara .alex

sa rectificam puțin :200 ora cu ambele finalizări în prezervativ
  • Like 1
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

sa rectificam puțin :200 ora cu ambele finalizări în prezervativ

Finalizarea orala ai scoso din meniu sau e contracost?

• Like 1
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Am vizitat-o si eu pt prima oara pe gagica asta dulce ,ieri in jurul prânzului ! Locatia este știută ,renumită...atitudinea ei foarte ok ,nu m-a grabit nici un moment ,am ramas pt o finalizare cu ON la cererea mea ,executat forte bine ,deep cu atentie la zonele sensibile ,nota 9,5 ! Am remarcat zambetul ei foarte dulce ,pacat ca nu face FK ! La normal nu am rezistat prea mult din pacate dar o sa revin sa continuam ! Sânii intradevar sunt superbi si gagica e foarte curata ,un mare plus aici ! Am asat cadoul 100 lei la inceput si notez vizita per total cu 9. V-o recomand cu incredere !Te pup frumoaso ,abia astept sa te revad !

• Like 3
Postat

Am vizitat-o si eu pt prima oara pe gagica asta dulce ,ieri in jurul prânzului ! Locatia este știută ,renumită...atitudinea ei foarte ok ,nu m-a grabit nici un moment ,am ramas pt o finalizare cu ON la cererea mea ,executat forte bine ,deep cu atentie la zonele sensibile ,nota 9,5 ! Am remarcat zambetul ei foarte dulce ,pacat ca nu face FK ! La normal nu am rezistat prea mult din pacate dar o sa revin sa continuam ! Sânii intradevar sunt superbi si gagica e foarte curata ,un mare plus aici ! Am asat cadoul 100 lei la inceput si notez vizita per total cu 9. V-o recomand cu incredere !Te pup frumoaso ,abia astept sa te revad !

te pup și eu:*
Postat

Roxana dece nu incerci sa-ti gasesti o alta locatie mai ok?

pai la net nu a fost ok:))? , spune-mi tu alte locații :*
Postat

Dacă vrei neapărat alta locație din ianuarie ar fi ceva în Popa Șapcă dar tu nu ai pm să-ți spun așa că poate te vizitez si îți spun mai multe

• Oras:pitesti
Postat

pai la net nu a fost ok:))? , spune-mi tu alte locații :*

Ah credeam ca ai fost la Metropol. La Net e ok.

Postat

pai acum sunt la Metropol, din ianuarie probabil, o sa găsesc ceva

Super! Abia astept.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...