robert 29 Reputație: 6 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Ba băieți , știți ce zic eu : înainte sa va duceti hotărați sa lingeți in pizda , si n funduleț ca va place , ia uitati va ba băieți nu mai bine va luati cu milionul care l dati o pereche de tenesi sau blugi ?, ia uitati va bine nu vi se par jerpelite si tocite hăinuțele dupa voi ???, si unde e cazul nu mai bine dati milionul la copii , ma retardatilor , limbisti ...???
fratelo 1968 Reputație: 5704 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Ai sitir robert 29 cum iti permiti sa ne faci retardatii fac ce vreau cu bani mei cum iti permitii sa jignesti retardatule
robert 29 Reputație: 6 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Fratelo 1968 , eu doar iti dădeam gratis un sfat , dar n a prostul nu pricepe , eu ziceam de 1 mil ia ti niște blugi ca sant șterpeliti rau aia dupa tine , tu nu vezi cum esti îmbrăcat ???, ca ai hainele rupte si serpelite , ca rad si fetele ca te duci cu chilotii rupți , si te pui pe lins ... in fine ,mai bine mai lasa Blugii , ia niște cașcaval , brânza , salam , o fripturică si du acasa la copilași , ca e păcat ... te duci sa dai 1 mil chiar 2 ca sa dai limbi in pizda si n funduleț , si apoi fetele se duc cu banii la păcănele , iar tu de duci acasa iti pupi nevasta si copii dupa ce ai linșa niște curve in cur , si spui acasa ca n ai bani pentru cele de trebuința .... e păcat ... uite daca ai tu boala ta cu limbile pot pana la urma sa fac un efort sa ti dau curul meu gratis ( dar atenție eu ti l dau spalat nu ca fetele )
ion goican Reputație: 271 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 robert 29, aproape ca-mi pare rau pentru replica de topicul Alexandrei. Constat ca esti un mare frustrat din multiple motive evidente: nu ai cucerit niciodata o femeie si nici nu ti-ai permis sa platesti una. Ai lecturat cu nesat postarile de pe forum, ti-ai tabacit p..a cu autoservirea, si cand te-ai crezut inspirat ai facut postari. De cacat! Tine-o tot asa!
robert 29 Reputație: 6 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Ma Ioane , tu pana si nume de prost si de idiot ai , asa cum suna : ma băiatule tu înțelege ca daca tu ai gândit si scris ca o curva te a facut sa te simți barbat , tu înțelege odata ma Ioane ca esti un mare limbist impotent frustrat handicapat si n primul rând frustrat , Ma băiatule Handicapat tu te auzi : O CURVA TE A FACUT SA TE SIMÈšI BARBAT 😂😂😂😂😂😂😂😂😂, Pei normal ca iubita prietena nu ai avut si nici nu o sa ai ... dar hai sa gândim pozitiv : bine ca nu esti pe invers se putea si mai rau
ion goican Reputație: 271 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 E bine, ca altfel ti-as fi facut concurenta (avand in vedere postarile tale anterioare, privind unele disponibilitati). Jonglatul cu vorbele nu e domeniul tau. Mai gandeste-te!
robert 29 Reputație: 6 Postat Februarie 6, 2019 Postat Februarie 6, 2019 Ionele iti mănânci tot salariul pe lins curve in pizda si n cur ... zic si eu e păcat si nu e bine ... rad curvele de tine ca le place si tu le crezi si te îndrăgostești ... pe bune iti spun ca esti pe un drum total gresit ...eu atât iti spun si daca nu ma crezi întreaba si pe altcineva : daca ai ajuns sa spui ca o curva te a facut sa te simți barbat si ai facut o nostalgie pentru o curva , eu iti spun ca de la om la om , fugi si sa te opresti la usa unui psihiatru ... serios nu glumesc , ESTI BOLNAV
ioncurvaru Reputație: 21 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Februarie 11, 2019 Am avut o experiență foarte plăcută din toate punctele de vere cu aceasta fata.Contactat la numărul din titlu ajung la Hotel bine cunoscut și dau peste o tipă nu frumoasa dar plăcută și care are plusul sânilor foarte frumoși.Am început prin a discuta despre forum și am relatat că mai mulți de aici se plâng de dispoziția ei.A spus că depinde doar de ei și a avut mare dreptate.Dupa un dus a început cu un oral foarte bun am continuat cu normal la care se implica.Am schimbat mai multe poziții și am terminat cu ea deapupra.A doua runda s-a desfășurat în aceeași notă doar că a durat mai mult.NoteOral...10Normal...10Aspect fete...9 un minus ar fi fundul micutLocatie...8(bine dotată) nu îmi place pentru că dacă ești văzut se știe unde a-și fost Halat 200 lei De revenit și propun trecerea fetei la Top(mai ales că cele două Top Pitești una este inactiva Cristina iar Carmen in ultimele vizite la Pitești cam șase la număr nu am reușit să dau de ea) Multumesc
batranu4791 Reputație: 417 Postat Februarie 11, 2019 Postat Februarie 11, 2019 Pai ce mai mai faci câteva conturi si câteva "vizite la Pitești " si gata topul.
illuminatinew Reputație: 45 Postat Februarie 14, 2019 Oras:china Oras:china Postat Februarie 14, 2019 Frumusica tarfulita astaAm tavalit-o anul trecut la DevaE buna de pulaCel mai mult mi-a placut la finalizare cand i-am umplut gura cu sperma si ii curgea pe barbieSuper senzatieA meritatPacat ca nu mai vine la DevaAm avea ce fute si noi
mariusgigi39 Reputație: 1 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 18, 2019 Tot la Metrolop ai locatia !?
toateislafel Reputație: 7 Postat Martie 25, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 25, 2019 Oradea, când ajungi??
gigi_bkly Reputație: 120 Postat Martie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2019 Stie cineva in ce oras s-a mutat?
cutebadboy Reputație: 994 Postat Aprilie 4, 2019 Oras:Tomorrowland Oras:Tomorrowland Postat Aprilie 4, 2019 'Ultimul click: mrt 04 2019 03:22' :no2
exorcistul alb Reputație: 122 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:ETIOPIA Oras:ETIOPIA Postat Aprilie 10, 2019 s-a retras printesaam vorbit cu ea zilele trecute si spunea ca nu mai lucreaza in bransa
daredevil27 Reputație: 297 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 10, 2019 s-a retras printesaam vorbit cu ea zilele trecute si spunea ca nu mai lucreaza in bransa foarte bine a facut!
dr3q Reputație: 7 Postat Aprilie 10, 2019 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Aprilie 10, 2019 foarte bine a facut! orice sac isi are petecul
toateislafel Reputație: 7 Postat Aprilie 13, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 13, 2019 Era OK dacă anunța ! 1
gibilai Reputație: 45 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 14, 2019 La cat era ingamfata nu ma mira ca na zis?
mecanic007 Reputație: 51 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Aprilie 15, 2019 Voi nu pricepeti un lucru fiecare isi vede doar interesu si atat doar incearca unele sa ne dea impresia ca le place ...pt ele este strict afacere
mayu Reputație: 22 Postat Mai 6, 2019 Oras:brasov Oras:brasov Postat Mai 6, 2019 O sa apara ea dupa un timp cand or sa treaca fluturi din stomacel si or sa se auda batai de lingura...nu e prima si nici ultima care procedeaza asa
gibilai Reputație: 45 Postat Mai 7, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 7, 2019 Bine ai zis mayu.Sa te las dupa ce ai practicat asta atata timp nu e asa usor sa te angajezi pe un salariu minim unde muncesti mai mult.Find invat cu venit pe zii care intrun serviciu il faci in doua saptamani
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum