Sari la conținut

#Colectiv😔 Un an de la tragedie! S-a schimbat ceva în sistemul român?

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Degeaba esti viu, daca nu stii sa traiesti

trist dar adevarat :((((

• Like 2
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

La un an dupa tragedia din Colectiv, nu s-a schimbat nimic in tara asta. In continuare, se merge pe pile, relații, smecherii, combinații, șpagă etc :(

• Like 6
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Delia, daca filmuletul e prea dur, il poti sterge !

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu s-a schimbat nimic!

Ba e chiar mai rau!

Cate masini de la ANAF ati mai vazut de cand cu noul guvern?

Cata lume va mai da bon fiscal?

Cate fonduri europene au fost anul asta? ZERO : Asta pot sa va spun pentru ca asta fac.

Tot ce imi aduc aminte de acest guvern e cum Ciolos strangea gunoaie in "delta Vacaresti" intr-o zi de lucru, in timpul orelor de program si cu 300 de fotografi si cameramani dupa el.

Alta chestie pe care mi-o aduc aminte despre pizda asta care e la sanatate acum, Vlad Voiculescu, e ca tipa in gura mare sa isi dea toti demisia in frunte cu Arafat ( singurul care a facut ceva in tara asta si va lasa ceva in urma lui, stiu pentru ca sotia lucreaza in domeniul medical). El ce cacat a facut in anul asta? A avut un ars pe care l-a trimis la SOFIA??????!!!!?? si care a murit pe acolo.

Nu mai insistati cu chestia ca acest guvern nu a avut timp.... pe voi va intreaba la munca daca ati avut timp????

Vorbim totusi de 1 AN!

Sa spunem ca nu a avut timp, dupa parerea voastra de cat timp e nevoie? Iohannis a spus ca are nevoie din start de 2 mandate ( 10 ANI ) pentru a face ce face si acum = NIMIC!!

Postat

Nu s-a schimbat nimic!

Ba e chiar mai rau!

Cate masini de la ANAF ati mai vazut de cand cu noul guvern?

Cata lume va mai da bon fiscal?

Cate fonduri europene au fost anul asta? ZERO : Asta pot sa va spun pentru ca asta fac.

Tot ce imi aduc aminte de acest guvern e cum Ciolos strangea gunoaie in "delta Vacaresti" intr-o zi de lucru, in timpul orelor de program si cu 300 de fotografi si cameramani dupa el.

Alta chestie pe care mi-o aduc aminte despre pizda asta care e la sanatate acum, Vlad Voiculescu, e ca tipa in gura mare sa isi dea toti demisia in frunte cu Arafat ( singurul care a facut ceva in tara asta si va lasa ceva in urma lui, stiu pentru ca sotia lucreaza in domeniul medical). El ce cacat a facut in anul asta? A avut un ars pe care l-a trimis la SOFIA??????!!!!?? si care a murit pe acolo.

Nu mai insistati cu chestia ca acest guvern nu a avut timp.... pe voi va intreaba la munca daca ati avut timp????

Vorbim totusi de 1 AN!

Sa spunem ca nu a avut timp, dupa parerea voastra de cat timp e nevoie? Iohannis a spus ca are nevoie din start de 2 mandate ( 10 ANI ) pentru a face ce face si acum = NIMIC!!

• Minus 1
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

On-topic: Gabi Oprea oare ce părere are, s-o fi schimbat ceva? :)

Vizitator
Postat

On-topic: Gabi Oprea oare ce părere are, s-o fi schimbat ceva? :)

DA ! N-ai vazut, si-a schimbat cravata de la costum ! Nu mai are una rosie, acum are un albastra... :laugh2 :laugh2 :rax2 :rax2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...