masaj la domiciliu Reputație: 11 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 29, 2016 Maseur, cu atestat, diplome si experienta in tehnica masajului de relaxare, anticelulitic, terapeutic, de recuperare, reflexogen , drenaj limfatic imi ofer cunostintele si profesionalismul pentru oamenii cu pretentii in primul rand, dar nu numai. Stiu cum este sa te doara spatele, sa fii obosit de la serviciu, din deplasari, sa fii stresat, sa nu ai timp sa ajungi la un cabinet de masaj. Avantajul dumneavoastra este ca imi place ceea ce fac, o fac cu dragoste si daruire si rezultatele sunt incredibile. Detin masa de masaj profesionala pe care va veti simti foarte bine si fac masaj cu uleiuri si creme profesionale pe care le folosesc in functie de afectiunea pe care o aveti sau terapia pe care o alegeti. Pentru ca stiu cum este sa nu ai timp sa te deplasezi sau ai un copil cu care trebuie sa stai, ma deplasez la dumneavoastra. Rezultatele sunt incredibile in locul unde dumneavoastra va simtiti ca " acasa" , adica acasa . Incercati macar o data o sedinta de masaj profesional si va garantez ca va veti intoarce. Numele meu este Marian si ma puteti contacta la numarul de telefon 0736 138798
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 29, 2016 Un tarif?
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 29, 2016 Maseur, cu atestat, diplome si experienta in tehnica masajului de relaxare, anticelulitic, terapeutic, de recuperare, reflexogen , drenaj limfatic imi ofer cunostintele si profesionalismul pentru oamenii cu pretentii in primul rand, dar nu numai. Stiu cum este sa te doara spatele, sa fii obosit de la serviciu, din deplasari, sa fii stresat, sa nu ai timp sa ajungi la un cabinet de masaj. Avantajul dumneavoastra este ca imi place ceea ce fac, o fac cu dragoste si daruire si rezultatele sunt incredibile. Detin masa de masaj profesionala pe care va veti simti foarte bine si fac masaj cu uleiuri si creme profesionale pe care le folosesc in functie de afectiunea pe care o aveti sau terapia pe care o alegeti. Pentru ca stiu cum este sa nu ai timp sa te deplasezi sau ai un copil cu care trebuie sa stai, ma deplasez la dumneavoastra. Rezultatele sunt incredibile in locul unde dumneavoastra va simtiti ca " acasa" , adica acasa . Incercati macar o data o sedinta de masaj profesional si va garantez ca va veti intoarce. Numele meu este Marian si ma puteti contacta la numarul de telefon 0736 138798 Tarif?
mada69 Reputație: 6826 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2016 Un tarif?Pt o finalizare sau pt o ora?
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 29, 2016 Pt o finalizare sau pt o ora? Te racaie? ... te scarpin ! 1 1
masaj la domiciliu Reputație: 11 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 29, 2016 Un tarif?50 ron/h
masaj la domiciliu Reputație: 11 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 29, 2016 Am precizat.Sunt maseur profesionist iar tariful este de 50 ron ptr un masaj profesional de 60 min .In afara de masaj mai fac recuperari,avc,gimnastica sportiva si medicala,reflexo,kineto,diferite probleme de locomotie,chiropractica.Programari la tel 0736.138798.Multumesc 2
jan de la boema Reputație: -403 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Octombrie 29, 2016 Tarif? Pt o finalizare sau pt o ora? Schimb de experienta 2 3
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 29, 2016 Schimb de experienta probabil ca daca as ajunge la un schimb de experienta cu voi, as fi cea mai ocolita clienta a voastra ... Motivul; Finalizez greu si cam aveti de munca cu mine 2 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2016 Schimb de experienta probabil ca daca as ajunge la un schimb de experienta cu voi, as fi cea mai ocolita clienta a voastra ... Motivul; Finalizez greu si cam aveti de munca cu mine Sa revenim la recenzii 3
jan de la boema Reputație: -403 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Octombrie 29, 2016 probabil ca daca as ajunge la un schimb de experienta cu voi, as fi cea mai ocolita clienta a voastra ... Motivul; Finalizez greu si cam aveti de munca cu mine Mie imi place munca 2 3
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 29, 2016 Sa revenim la recenzii Ai putina rabdare ca voi veni cu o recenzie curand 3 1
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 29, 2016 Mie imi place munca lasati , am mai auzit asta si dupa primele 10minute .... plictiseala
mada69 Reputație: 6826 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2016 lasati , am mai auzit asta si dupa primele 10minute .... plictiseala sa nu generalizam ca nu ie toti asea psla unii ie dupe primele 5 minute 1
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 29, 2016 sa nu generalizam ca nu ie toti asea psla unii ie dupe primele 5 minute si aia "unii" ie "tu" 1 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2016 Maseur, cu atestat, diplome si experienta in tehnica masajului de relaxare, anticelulitic, terapeutic, de recuperare, reflexogen , drenaj limfatic imi ofer cunostintele si profesionalismul pentru oamenii cu pretentii in primul rand, dar nu numai. Stiu cum este sa te doara spatele, sa fii obosit de la serviciu, din deplasari, sa fii stresat, sa nu ai timp sa ajungi la un cabinet de masaj. Avantajul dumneavoastra este ca imi place ceea ce fac, o fac cu dragoste si daruire si rezultatele sunt incredibile. Detin masa de masaj profesionala pe care va veti simti foarte bine si fac masaj cu uleiuri si creme profesionale pe care le folosesc in functie de afectiunea pe care o aveti sau terapia pe care o alegeti. Pentru ca stiu cum este sa nu ai timp sa te deplasezi sau ai un copil cu care trebuie sa stai, ma deplasez la dumneavoastra. Rezultatele sunt incredibile in locul unde dumneavoastra va simtiti ca " acasa" , adica acasa . Incercati macar o data o sedinta de masaj profesional si va garantez ca va veti intoarce. Numele meu este Marian si ma puteti contacta la numarul de telefon 0736 138798Bre nea mareaneCred ca ie aci pi forum cativa piersoani interiesate di servicile taleSi sigur printre iele ie si tanti amelia,o iexcorta iniebunita,da ce zic iniebunita,ie niebunatica dea binilea dupe masaji ieroticSa apieleze la tini sau matale ofieri doar masajili di cari oi spus ? Iti uriez succies si sa ai cat moi multi programari di la lumili di aci di pi forum PsNoi aci pi nimfomani vorbim di iexperiente siexuale,di futaiuri cu iexcorte Asa ca daca ai si tu vruna cu o iexcorta ti astiptam sa nio ziciPoate sa fii si o povieste cu o clieanta cari so incins la vriun masaji di al tau,ca nu ni superam 2
mada69 Reputație: 6826 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2016 si aia "unii" ie "tu" nu nuLa mini ie dupe 4
jan de la boema Reputație: -403 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Octombrie 29, 2016 lasati , am mai auzit asta si dupa primele 10minute .... plictiseala Nu stii ce conditie fizica am....si parca ti-am facut-o odata harcea parcea ...dar nu vrei sa recunosti
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 29, 2016 Nu stii ce conditie fizica am....si parca ti-am facut-o odata harcea parcea ...dar nu vrei sa recunosti Never ever ... crezi ca voi recunoaste ceva vreodata? neeee... ar insemna sa va magulesc prea tare si sa v-o luati in cap 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 29, 2016 Baieti, m-a lesinat nenea cu masajul ... rupta rau de tot Next time se va ocupa numai de spatele meu ... acum ... si sa vreau si nu prea sunt coerenta in miscari Tareee!!! 1 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2016 Baieti, m-a lesinat nenea cu masajul ... rupta rau de tot Next time se va ocupa numai de spatele meu ... acum ... si sa vreau si nu prea sunt coerenta in miscari Tareee!!!fa o recenzie 'regulamentara' cu note Pstopicul poate fi trecut 'testat' ?)) 1
jan de la boema Reputație: -403 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Octombrie 29, 2016 Baieti, m-a lesinat nenea cu masajul ... rupta rau de tot Next time se va ocupa numai de spatele meu ... acum ... si sa vreau si nu prea sunt coerenta in miscari Tareee!!!De spate sau de dos ? 2 3
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 29, 2016 fa o recenzie 'regulamentara' cu note Pstopicul poate fi trecut 'testat' ? )) Avand in vedere ca am solicitat masaj si nu servicii sexuale (cum crezi domnia ta) nu vad de ce ar interesa lumea de aspectul fizic al domnului. Deci, Sunat omu', care mi-a raspuns promt la apel asa ca am fixat repede o intalnire sa nu se razgandeasca, eu neavand nici cel mai mic gand sa ies din casa. S-a prezentat la usa la ora stabilita, chiar cu un minut mai devreme .Si-a pregatit masa, desfacut cutiuta cu surprize, s-a schimbat de hainele de strada, neuitand sa solicite un cearceaf pentru a fi pus pe masa de masaj .Mi-a zis sa ma intind pe masa, cu fata in sus (eu ma asteptam sa nu solicite din prima masajul pe abdomen dar am trecut cu vederea si am executat cuminte ce mi s-a ordonat ). A inceput masajul pe picioare, cateva minute pe stangul, alte cateva minute pe dreptul dupa care a trecut pe abdomen unde, executia miscarilor a fost corecta(mai ca imi venea sa regurgitez) . Mi-a solicitat politicos sa mut bestia pentru a-mi masa sanul stang, dupa ce mi l-a masat pe cel drept. Se pare ca nu am simtit niciun fel de ganglion pe ei deci pot spune ca am niste sani perfecti Dupa care m-am rasucit pe burta. Masajul gambelor si a pulpelor a fost betial cu putin cam multa insistenta zonei interfesierilor si rugamintea lui de a relaxa bucile... nu prea aveam ce sa relaxez, eram deja (aproape) lesinata de placere (de unde am constat singura ca bucile mele sunt mai ferme decat s-ar crede si ca as putea sa rup puli intre ele daca cineva ar indrazni sa atenteze la fecioria gaozului meu ). Data viitoare voi cere sa se concentreze mai mult pe zona picioarelor si a spatelui Il recomand cu placere tuturor acelora ce doresc sa aiba parte de masaj de relaxare, omu' stie ce face .... Sunteti destul de perversi asa ca va rog sa nu va ganditi la altceva. Tariful perceput a fost de 50lei (eu am vrut sa-i las spaga dar m-a refuzat) 7 1
anonna Reputație: 1930 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Octombrie 29, 2016 De spate sau de dos ? Jenicxa, te sparg! sa moara vecina dintre etaje!
masaj la domiciliu Reputație: 11 Postat Octombrie 29, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 29, 2016 Un tarif?5o ron/h sunati ptr programare.Va multumesc.
Postări Recomandate