Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Iar incepi?

Esti cu ochii ca pe butelie. :laugh2

Incep ce?

Daca ai mai auzit afirmatia precedenta, insa n-o crezi..e problema ta.

Aparent sunt asemanatoare, insa sunt diferete mari intre ele.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Incep ce?

Daca ai mai auzit afirmatia precedenta, insa n-o crezi..e problema ta.

Aparent sunt asemanatoare, insa sunt diferete mari intre ele.

No problem .Fiecare crede ce vrea de cuvinta ! :) . Ma amuza doar perceptia . Ori clona ori proxenet ! Sa dam cu banul !
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Anais, ai inceput sa postezi si de pe acest cont? :D

Dap! Ce nu știți voi e că e vorba de un întreg club al nevestelor cu bărbați curvari. Ne întâlnim zilnic și ne învățăm una pe alta cum s-o sugem mai bine.

P.S.: paranoia e cu noi!

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Lost in the wind

Dap! Ce nu știți voi e că e vorba de un întreg club al nevestelor cu bărbați curvari. Ne întâlnim zilnic și ne învățăm una pe alta cum s-o sugem mai bine.

P.S.: paranoia e cu noi!

Pai și nu aveti nevoie de material didactic ?
Link spre comentariu

Pai și nu aveti nevoie de material didactic ?

Există substitute pentru exercițiu. Notele se dau acasă, la fel ca pe forum, gen:

"Nevastă, ai făcut un CIM cu swallow de 10, dar cu GFE-ul stai cam prost, că n-ai spălat vasele"

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Există substitute pentru exercițiu. Notele se dau acasă, la fel ca pe forum, gen:

"Nevastă, ai făcut un CIM cu swallow de 10, dar cu GFE-ul stai cam prost, că n-ai spălat vasele"

Te cred, dar, ati lua numai FB cu steluță dacă ati avea feedback în timp real!
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni

Eu cred ca aveti nevoie de un juriu impartial. Eventual cu membrii cu experienta internationala. Se poate si pro-bono, la un scop atat de nobil.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Eu cred ca aveti nevoie de un juriu impartial. Eventual cu membrii cu experienta internationala. Se poate si pro-bono, la un scop atat de nobil.

Cred că v-ar plăcea, nebunilor :)) Doar că nu știți cum arătăm. Am putea fi în capoate înflorate, cu valuri de șunci și miros de sărmăluțe. V-ați asuma voi așa risc, de dragul educării femeii întru suptul pulii?

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Cred că v-ar plăcea, nebunilor :)) Doar că nu știți cum arătăm. Am putea fi în capoate înflorate, cu valuri de șunci și miros de sărmăluțe. V-ați asuma voi așa risc, de dragul educării femeii întru suptul pulii?

Viata e plina de incertitudini, dar, pana nu incerci, sunt doar vorbe !

Link spre comentariu

De dragul mirosului de sarmalute m-as risca la o portie cu mamaliguta si vin fiert! 

Link spre comentariu

Nu cred ca ne-ar placea tuturor. Asa e cred femeile, dar barbatii nu sunt doar masini de facut sex. Idea e frumoasa. E ca idea de a face sex cu doua femei sau mai multe femei. Si cand se pune in aplicare se dovedeste a fi un rahat mare. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...