anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Sa revenim la esenta threadului! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Sa revenim la esenta threadului!incepe tu da sa nu vi cu d'alea plagiate din carti ca nu le citesc Zi spre ex: ce-i cu "foamea" asta , pe unde umbla , unde o gasim ....de ce esti rea uneori ? Astea sunt temele titlului . 5 16 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Temele se fac acsa de obicei ,nu te arunci cu capul inainte 11 6 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Temele se fac acsa de obicei ,nu te arunci cu capul inainte Pai de pe masa le scrie Inca e in zona cautari.... E ca si cum ai ateriza , dar nu stii unde 6 16 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 De obicei se aterizeaza pa punct fix daca nu-ti strica cineva '' ploile'' 9 5 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 incepe tu da sa nu vi cu d'alea plagiate din carti ca nu le citesc Zi spre ex: ce-i cu "foamea" asta , pe unde umbla , unde o gasim ....de ce esti rea uneori ? Astea sunt temele titlului . eu nu-mi afisez problemele... pt mine viata e roz ... ma irita prostia asociata cu fudulia si imi place ceea ce fac cu banii rezultati din activitate ...restul e cancan... povesti de budoar 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Temele se fac acsa de obicei ,nu te arunci cu capul inainte numai tu poti gandi asa 1 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 numai tu poti gandi asaStii ca nu ma duce capul 11 6 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Stii ca nu ma duce capul nu stiu ... observ si constat ... nu te cunosc Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 eu nu-mi afisez problemele... pt mine viata e roz ... ma irita prostia asociata cu fudulia si imi place ceea ce fac cu banii rezultati din activitate ...restul e cancan... povesti de budoar sa inteleg din asta ca nu ai vre-o parere anume din 4 intrebari le-ai rezolvat pe toate Stai sa mai incerc una , poate am mai mult succes : ce faci cu banutii rezultati din activitate ? 6 16 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Sa revenim la esenta threadului!Asta e buna ? http://img.fragrancex.com/images/products/parent/medium/1319w.jpg 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 sa inteleg din asta ca nu ai vre-o parere anume din 4 intrebari le-ai rezolvat pe toate Stai sa mai incerc una , poate am mai mult succes : ce faci cu banutii rezultati din activitate ? Nu e treaba ta si a nimanui din cei ce nu ma cunosc pt ca de altfel nu este chiar un secret 1 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 nu stiu ... observ si constat ... nu te cunoscnici nu o sa ne cunoastem dar putem fi '' cunostinte'' aici pe forum 11 6 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 ha ha hi hi hi ho ho ho Santa Claus is coming... :laugh2 3 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 numai tu poti gandi asaomul gandeste simplist si la obiect macar are o parereIn schimb tu : nu vreau d'aia , nu cealalta.... o tot rotesti ca pe o minge si o dai deadura 6 16 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Asta e buna ? http://img.fragrancex.com/images/products/parent/medium/1319w.jpg am atins limita punctelor pe ziua de azi ca primeai unul ... eu sunt conservatoare si nu am decat 2 parfumuri preferate iar ce ai pus tu nu este decat o apa de toaleta 1 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 sa inteleg din asta ca nu ai vre-o parere anume din 4 intrebari le-ai rezolvat pe toate Stai sa mai incerc una , poate am mai mult succes : ce faci cu banutii rezultati din activitate ? Pacanele ? poate ii inmulteste ? 11 6 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Nu e treaba ta si a nimanui din cei ce nu ma cunosc pt ca de altfel nu este chiar un secret nu e un secret ...da nu e treaba ta cum vine asta ? Tare nehotarata mai esti 6 16 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 am atins limita punctelor pe ziua de azi ca primeai unul ... Vezi daca le cheltui fara cap ? :laugh2 a fugit ala cu ele cu tot Trebuia sa ma intrebi pe mine , ca sunt un bun investitor , de fel 5 16 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 aa Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Esti la doctor si ti-a zis sa faci gura mare? 1 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 nu e un secret ...da nu e treaba ta cum vine asta ? Tare nehotarata mai esti foarte simplu ... NU e treaba ta Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Esti la doctor si ti-a zis sa faci gura mare? am editat .. si nu gaseamn alte semne Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 la dentist Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 foarte simplu ... NU e treaba ta treaba ta , da nu-i frumos iti plac barfele , da nu de tine ...vrei doar sa le asculti p'ale altora Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum