Sari la conținut

0721960637 blonda

Postări Recomandate

Postat

0721960637  anunţul anterior / anunţul următor 

100 Lei
DRUMUL TABEREI,
137 vizite
Descriere anunţ

93. Buna sunt Alexandra o blonda de 26 ani 1.65m, ofer masaj de relaxare si reflexoterapie dintr-o locatie intima si discreta.
Detalii suplimentare

Daca vrei sa scapi de stresul cotidian te invit in compania mea pt un masaj de relaxare cu uleiuri aromate. Detalii la tel.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/berceni-cristina-rafinament-stil-si-eleganta-dar-fara-prejudecati-daca-vrei_43381531.html?l=34d48122461f06ab5921f5728779193f

Mai nou o cheama Cristina si activeaza in berceni. Am vazut anuntul cand a aparut dar in drumul taberei, nicio sansa, e departe de mine, in caz de teapa e nasol.

Sun si raspunde o voce usor guturala, dupa cum se vede in poza fumeaza si nu cred ca s-a lasat intre timp. Iar poza e din vremurile ei bune, demult apuse. Imi expune oferta si zic hai sa vedem ce iese.

Ca si locatie e exact in blocul blondei de aici : https://nimfomane.com/forum/topic/74919-0723469688-berceni/ , blonda activeaza in scara 2, Cristina in prima scara, ambele la etajul 6.

Garsoniera modesta si saracacioasa, zic nu ma mut aici, iau o ora si trece la aparat, un oral ok cu ceva atentie pe la bilute dar a cam strambat din nas cand am zis ca vreau fara prezervativ. Trecem mai departe si o pun deasupra, tipa e grasa, burta mare dizgratioasa dar sanii mi-au placut inca de la inceput, cam nr2 destul de strasnici, singurul motiv pentru care am ramas ca sa-i smotocesc bine, ceea ce am si facut. Lucreaza putin acolo, se misca binisor, in vremea ei de gratie cred ca era forta. Nu comenteaza la pozitii dar deasupra nu rezista mult. Am pus-o capra si am terminat. Imi scoate prezervativul si-mi ofera un servetel, ma sterg si ma duc sa ma spal putin, acum faza amuzanta, garsoniera aia mai are o camera mica gen camara, in afara de baie. Deschid usa sa intru, eram in pula goala evident, ma duceam sa ma spal, si ce credeti, acolo erau ingramadite colega ei si pestoaica calare pe laptop si cu telefonu de zor cu programarile. Am zis ca mor de ras, colega se uita ca proasta la pula si tatoasa asta zice aaa nu acolo e baia, imi venea sa le zic ce stati ma ca fufele aici ingramadite ? :))) M-am dus si m-am spalat intre timp, intr-o baie mica,mizerie, ud pe jos. Langa baie o masina de spalat cu niste prosoape deasupra, erau aranjate si am presupus ca erau curate, am luat unu mai de la mijloc, cam uzat, m-am sters in mare si zic sa vad ce pot sa mai fac. Am stat vreo 10-15 min, ma ca lua somnu si zic sa treaca la aparat sa ma tezeasca, face un oral cu prezervativ cam agresiv de data asta, am oprit-o sa nu-l omoare pe saracu gogu si o trec iar capra, ma mai strofoc vreo 15 min si cam atat,statea ca vita si atat, nu mai puteam asa ca m-am dus iar sa ma spal in baia aia mica si murdara. Cum am ajuns acasa am facut un dus temeinic sa nu ma trezesc cu ceva de pe prosopul ala cam dubios. Nefericita intamplare m-a costat 150 de lei prost investiti.

Oral 6.

Normal 4.

Igiena 3. N-am simtit niciun miros dar n-a facut dus inainte, nici intre reprize, s-a dus la baie dupa dar cred ca doar s-a sters sau ceva de genu ca in 30 sec a iesit.

60/150 lei. Cred ca in mod normal e 60/120, care si asa e mult, dar s-a aruncat si eu am halit-o. Ca atitudine a fost ok, dar la ce folos in conditiile expuse. Foarte scump pentru ce are de oferit, evident ca eu nu mai revin si nici nu recomand.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.