Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2016 Postat Noiembrie 3, 2016 A încercat cineva? Da rezultate?
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 3, 2016 Mdaaa, țigarEa, băgamiaș poola...! 4 2
discretul18 Reputație: 5415 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Noiembrie 3, 2016 Pentru a renunta la tutun, este, dar daca vrei sa te lasi de tot...cam greu(cel putin pt. mine) Am incercat si una si alta, fara rezultate.Doar pretul mai mic face diferenta. 5
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 3, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 3, 2016 A încercat cineva? Da rezultate?Am niste ani de TE, dar, pentru rezultate bune, trebuie sa inveti niste chestii : cum se seteaza , cum se pastreaza curata, eventual sa-ti faci lichidele acasa , in general chestii incompatibile cu unghiile lungi ! 1
nobel Reputație: 5960 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Noiembrie 4, 2016 cine vrea sa se lase sa apeleze la nobel. succes garantat 4
remus jack Reputație: 1443 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Noiembrie 4, 2016 Nu. 5
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 4, 2016 A încercat cineva? Da rezultate?Da. Nu. 4
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 4, 2016 Eu fumez electronica de 2 luni ... dependenta de a scoate fum pe nari ca balaurii, e grea. In astea 2 luni am incercat sa nu pun tigara in gura dar nu am reusit atunci cand ... Etigareta nu era incarcata, aveam ceva de facut si imi era prea incomod sa port etigareta in buzunar. Sincer, nu e atat de relaxanta ca o tigara La tigara, te asezi, o aprinzi, tragi primul fum ... inspiri adanc, expiri si te gandesti "ahh, ce placut e sa te relaxezi!"... la electronica, ai chef de un fum, duci mana la buzunar (care atarna incomod de greu) tragi un fum (fara sa gandesti), o bagi la loc in buzunar si iti vezi mai departe de treburi. Avantajul electronicii este ca o poti folosi pe post de arma alba in cazul in care iti iei una solida . Te supara careva, dai cu pumnul, nici nu stie ce la pocnit (e un avion, e o ghiulea...).Daca vrei sa scapi de mirosul greu al tutunului din casa, poti sa folosesti electronica. Te lasi de fumat sau nu ... este singura varianta 1 1
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 4, 2016 Eu fumez electronica de 2 luni ... dependenta de a scoate fum pe nari ca balaurii, e grea. In astea 2 luni am incercat sa nu pun tigara in gura dar nu am reusit atunci cand ... Etigareta nu era incarcata, aveam ceva de facut si imi era prea incomod sa port etigareta in buzunar. Sincer, nu e atat de relaxanta ca o tigara La tigara, te asezi, o aprinzi, tragi primul fum ... inspiri adanc, expiri si te gandesti "ahh, ce placut e sa te relaxezi!"... la electronica, ai chef de un fum, duci mana la buzunar (care atarna incomod de greu) tragi un fum (fara sa gandesti), o bagi la loc in buzunar si iti vezi mai departe de treburi. Avantajul electronicii este ca o poti folosi pe post de arma alba in cazul in care iti iei una solida . Te supara careva, dai cu pumnul, nici nu stie ce la pocnit (e un avion, e o ghiulea...).Daca vrei sa scapi de mirosul greu al tutunului din casa, poti sa folosesti electronica. Te lasi de fumat sau nu ... este singura varianta Tu fumezi trabuc in foi de piele,ce iti trebuie si tigara? 3
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 4, 2016 Tu fumezi trabuc in foi de piele mare dreptate ai ... nu-mi permit sa ma ating de bube .... invidios mic ce esti!
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 4, 2016 Eu fumez electronica de 2 luni ... dependenta de a scoate fum pe nari ca balaurii, e grea. In astea 2 luni am incercat sa nu pun tigara in gura dar nu am reusit atunci cand ... Etigareta nu era incarcata, aveam ceva de facut si imi era prea incomod sa port etigareta in buzunar. Sincer, nu e atat de relaxanta ca o tigara La tigara, te asezi, o aprinzi, tragi primul fum ... inspiri adanc, expiri si te gandesti "ahh, ce placut e sa te relaxezi!"... la electronica, ai chef de un fum, duci mana la buzunar (care atarna incomod de greu) tragi un fum (fara sa gandesti), o bagi la loc in buzunar si iti vezi mai departe de treburi. Avantajul electronicii este ca o poti folosi pe post de arma alba in cazul in care iti iei una solida . Te supara careva, dai cu pumnul, nici nu stie ce la pocnit (e un avion, e o ghiulea...).Daca vrei sa scapi de mirosul greu al tutunului din casa, poti sa folosesti electronica. Te lasi de fumat sau nu ... este singura varianta Dacă ai rămas cu ea neincarcata, nu ai una adecvata nevoilor tale! Chestii de felul asta se întâmplau acum 5-6 ani când erau pe poată doar trompete! Nu merge de arma alba pentru ca nu-ti vine s-o strici! Cum pare TE grea, asa mi se par rigorile normale prea ușoare!
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2016 Ce e "tigarea"? Suna a marca italiana de masini, daca pui accentul pe E ...asta sa fie si n-am aflat? Pffff 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2016 Postat Noiembrie 4, 2016 A încercat cineva? Da rezultate? Tigara nu tigarea.Am incercat electronica dar tot la tutun am ramas dar cunosc persoane care au cativa ani de cand pufaie electronica.
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 4, 2016 Dacă ai rămas cu ea neincarcata, nu ai una adecvata nevoilor tale! Chestii de felul asta se întâmplau acum 5-6 ani când erau pe poată doar trompete!Nu merge de arma alba pentru ca nu-ti vine s-o strici! Cum pare TE grea, asa mi se par rigorile normale prea ușoare! Mare lucru nu am inteles eu ce ai scris acolo ... am prins din zbor ideea cu "arma alba" ... da-mi voie sa te contrazic instinctul meu de conservare este mult mai accentuat decat faptul ca ajung sa-mi stric jucaria deci ... aviz amatorilor, nu tin cont de ce am in mana atat timp cat imi este vizata integritatea fizica
zomby72 Reputație: 95 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Noiembrie 4, 2016 Probati Champix se incepe cu 0.5mg p-tru 2 saptamani dupa care se trece la 1 mg . Eu in saptamana 5 le-am lasat ,problema este pretul ,de exemplu o cutie de 0,5mg care ati ajung 2 saptamani in Spania am platit 58 euro si cele de 1mg sar de 60 de euro.
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 4, 2016 Te poti lasa de fumat si fara tigari electronice. Important este sa ai vointa. Daca te lasi cu ajutorul electronicelor inseamna ca oricum te puteai lasa, insa nu erai hotarat. Am un client care vinde tigarete electronice si face bani frumosi din activitatea asta. La o sueta cu el il vad ca baga mana in buzunar si scoate.. un pachet de tigari normale! Biznisu' e biznis, da' placerea e a lui! 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 4, 2016 Te poti lasa de fumat si fara tigari electronice. Important este sa ai vointa. Daca te lasi cu ajutorul electronicelor inseamna ca oricum te puteai lasa, insa nu erai hotarat. Am un client care vinde tigarete electronice si face bani frumosi din activitatea asta. La o sueta cu el il vad ca baga mana in buzunar si scoate.. un pachet de tigari normale! Biznisu' e biznis, da' placerea e a lui! Nu este usor sa te lasi sa aprinzi o tigara... Cand am primit prima electronica, mi-am dorit sa nu mai fumez ... 3 zile am tipat pe aici , intrasem in sevraj , am consumat atunci 30ml de lichid cu 6mg nicotina. Nu ma deranjau cei ce isi aprindeau tigara pt ca inhalam fumul de la tigara lor. Cand am crezut ca am scapat de belea, prizam mai putin, am plecat acasa, am ramas fara baterie la electronica si ... am aprins tigara... Naspa, cat am stat acasa nici nu am visat la electronica dar recunosc ca am fumat muuult mai putin decat de obicei Acum sunt dupa alte 25 de zile fara tigara desi am avut o tentativa sa-mi cumpar un pachet saptamana asta, sunt constienta ca la prima ocazie voi aprinde o tigara .... 2 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 4, 2016 Nu este usor sa te lasi sa aprinzi o tigara... Cand am primit prima electronica, mi-am dorit sa nu mai fumez ... 3 zile am tipat pe aici , intrasem in sevraj , am consumat atunci 30ml de lichid cu 6mg nicotina. Nu ma deranjau cei ce isi aprindeau tigara pt ca inhalam fumul de la tigara lor. Cand am crezut ca am scapat de belea, prizam mai putin, am plecat acasa, am ramas fara baterie la electronica si ... am aprins tigara... Naspa, cat am stat acasa nici nu am visat la electronica dar recunosc ca am fumat muuult mai putin decat de obicei Acum sunt dupa alte 25 de zile fara tigara desi am avut o tentativa sa-mi cumpar un pachet saptamana asta, sunt constienta ca la prima ocazie voi aprinde o tigara .... Cu electronica nu m-am lasat. A mers o perioada, insa oricum simteam nevoia de tigari.De lasat, m-am lasat fara nici un surogat. Dintr-o data. Am spus de azi gata si gata a fost. Asta in conditiile in care fumam cate 2 pachete pe zi. Cel mai greu era in momentul cand simteam nevoia de tigara. Insa mi-am dat seama ca sunt cam 10 minute critice. Daca treci de aceasta perioada ai 2 - 3 ore de aparenta liniste. Apoi se repeta ciclul. Oricum, primele luni sunt groaznice, nervi, agitatie, stress.. imi venea sa-i iau pe toti la bataie. Mai prost este ca dupa 7 ani am inceput sa fumez din nou. De fraier. Acum astept un nou moment in care sa mi se puna pata sa le las. 3
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Noiembrie 4, 2016 Cu electronica nu m-am lasat. A mers o perioada, insa oricum simteam nevoia de tigari.De lasat, m-am lasat fara nici un surogat. Dintr-o data. Am spus de azi gata si gata a fost. Asta in conditiile in care fumam cate 2 pachete pe zi. Cel mai greu era in momentul cand simteam nevoia de tigara. Insa mi-am dat seama ca sunt cam 10 minute critice. Daca treci de aceasta perioada ai 2 - 3 ore de aparenta liniste. Apoi se repeta ciclul. Oricum, primele luni sunt groaznice, nervi, agitatie, stress.. imi venea sa-i iau pe toti la bataie. Mai prost este ca dupa 7 ani am inceput sa fumez din nou. De fraier. Acum astept un nou moment in care sa mi se puna pata sa le las. Eu vreau sa evit momentele alea de stres, agitatie, luat la bataie pe toata lumea... e clar ca atunci cand nu voi avea ce pufai, voi reveni la tigarile mele sau .... imi fac cultura de tutun
9300 Reputație: 1526 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2016 Eu nu fumez, dar nu refuz o tigare electronica sau o narghilea !! )
erottic Reputație: 1 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Noiembrie 4, 2016 Eu am fumat electronica dar tot mai buna e aia cu tutun in ea. 1 2
nobel Reputație: 5960 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Noiembrie 4, 2016 Sincer eu n-am inteles niciodata asta cu :e greu sa te lasi.De ce e greu sa te lasi? Mister pentru mine asta...............
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2016 Ce cacat inseamna "tigarEa"?!?!? 3 18
nobel Reputație: 5960 Postat Noiembrie 4, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Noiembrie 4, 2016 Ce cacat inseamna "tigarEa"?!?!?Inseamna tigareta .
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 4, 2016 Sincer eu n-am inteles niciodata asta cu :e greu sa te lasi.De ce e greu sa te lasi? Mister pentru mine asta............... Eu ma las cam de 20 de ori / zi! A doua zi o iau de la capat! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum