Sari la conținut

Este țigarea electronică o opțiune/varianta pentru a renunța la tutun?

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

A încercat cineva? Da rezultate?

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Pentru a renunta la tutun, este, dar daca vrei sa te lasi de tot...cam greu(cel putin pt. mine)

Am incercat si una si alta, fara rezultate.Doar pretul mai mic face diferenta.

• Like 5
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Am niste ani de TE, dar, pentru rezultate bune, trebuie sa inveti niste chestii : cum se seteaza , cum se pastreaza curata, eventual sa-ti faci lichidele acasa , in general chestii incompatibile cu unghiile lungi ! ;)

• Like 1
  • Oras:Valhalla
Postat

cine vrea sa se lase sa apeleze la nobel. 

succes garantat 

• Like 4
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Nu.

• Like 5
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Da. Nu.

• Like 4
Postat

Eu fumez electronica de 2 luni ... dependenta de a scoate fum pe nari ca balaurii, e grea. In astea 2 luni am incercat sa nu pun tigara in gura dar nu am reusit atunci cand ... Etigareta nu era incarcata, aveam ceva de facut si imi era prea incomod sa port etigareta in buzunar. Sincer, nu e atat de relaxanta ca o tigara :D

La tigara, te asezi, o aprinzi, tragi primul fum ... inspiri adanc, expiri si te gandesti "ahh, ce placut e sa te relaxezi!"... la electronica, ai chef de un fum, duci mana la buzunar (care atarna incomod de greu) tragi un fum (fara sa gandesti), o bagi la loc in buzunar si iti vezi mai departe de treburi. Avantajul electronicii este ca o poti folosi pe post de arma alba in cazul in care iti iei una solida :D. Te supara careva, dai cu pumnul, nici nu stie ce la pocnit (e un avion, e o ghiulea...).

Daca vrei sa scapi de mirosul greu al tutunului din casa, poti sa folosesti electronica.  

Te lasi de fumat sau nu ... este singura varianta :D

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Eu fumez electronica de 2 luni ... dependenta de a scoate fum pe nari ca balaurii, e grea. In astea 2 luni am incercat sa nu pun tigara in gura dar nu am reusit atunci cand ... Etigareta nu era incarcata, aveam ceva de facut si imi era prea incomod sa port etigareta in buzunar. Sincer, nu e atat de relaxanta ca o tigara :D

La tigara, te asezi, o aprinzi, tragi primul fum ... inspiri adanc, expiri si te gandesti "ahh, ce placut e sa te relaxezi!"... la electronica, ai chef de un fum, duci mana la buzunar (care atarna incomod de greu) tragi un fum (fara sa gandesti), o bagi la loc in buzunar si iti vezi mai departe de treburi. Avantajul electronicii este ca o poti folosi pe post de arma alba in cazul in care iti iei una solida :D. Te supara careva, dai cu pumnul, nici nu stie ce la pocnit (e un avion, e o ghiulea...).

Daca vrei sa scapi de mirosul greu al tutunului din casa, poti sa folosesti electronica.  

Tu fumezi trabuc in foi de piele,ce iti trebuie si tigara? :thinking 

• Like 3
Postat

Dacă ai rămas cu ea neincarcata, nu ai una adecvata nevoilor tale! Chestii de felul asta se întâmplau acum 5-6 ani când erau pe poată doar trompete!

Nu merge de arma alba pentru ca nu-ti vine s-o strici! Cum pare TE grea, asa mi se par rigorile normale prea ușoare!

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce e "tigarea"? Suna a marca italiana de masini, daca pui accentul pe E =)) ...asta sa fie si n-am aflat? Pffff :slap2

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tigara nu tigarea.Am incercat electronica dar tot la tutun am ramas dar cunosc persoane care au cativa ani de cand pufaie electronica.

Postat

Dacă ai rămas cu ea neincarcata, nu ai una adecvata nevoilor tale! Chestii de felul asta se întâmplau acum 5-6 ani când erau pe poată doar trompete!

Nu merge de arma alba pentru ca nu-ti vine s-o strici! Cum pare TE grea, asa mi se par rigorile normale prea ușoare!

=)) Mare lucru nu am inteles eu ce ai scris acolo ... am prins din zbor ideea cu "arma alba" =)) ... da-mi voie sa te contrazic =)) instinctul meu de conservare este mult mai accentuat decat faptul ca ajung sa-mi stric jucaria =)) deci ... aviz amatorilor, nu tin cont de ce am in mana atat timp cat imi este vizata integritatea fizica =))  

• Oras:Buzău
  • Oras:Buzău
Postat

Probati Champix se incepe cu 0.5mg p-tru 2 saptamani dupa care se trece la 1 mg . Eu in saptamana 5 le-am lasat ,problema este pretul ,de exemplu o cutie de 0,5mg care ati ajung 2 saptamani in Spania am platit 58 euro si cele de 1mg sar de 60 de euro.

Postat

Te poti lasa de fumat si fara tigari electronice. Important este sa ai vointa. Daca te lasi cu ajutorul electronicelor inseamna ca oricum te puteai lasa, insa nu erai hotarat. 

Am un client care vinde tigarete electronice si face bani frumosi din activitatea asta. La o sueta cu el il vad ca baga mana in buzunar si scoate.. un pachet de tigari normale!  :laugh2  Biznisu' e biznis, da' placerea e a lui!

• Like 1
Postat

Te poti lasa de fumat si fara tigari electronice. Important este sa ai vointa. Daca te lasi cu ajutorul electronicelor inseamna ca oricum te puteai lasa, insa nu erai hotarat. 

Am un client care vinde tigarete electronice si face bani frumosi din activitatea asta. La o sueta cu el il vad ca baga mana in buzunar si scoate.. un pachet de tigari normale!  :laugh2  Biznisu' e biznis, da' placerea e a lui!

Nu este usor sa te lasi sa aprinzi o tigara... Cand am primit prima electronica, mi-am dorit sa nu mai fumez ... 3 zile am tipat pe aici , intrasem in sevraj , am consumat atunci 30ml de lichid cu 6mg nicotina. Nu ma deranjau cei ce isi aprindeau tigara pt ca inhalam fumul de la tigara lor. Cand am crezut ca am scapat de belea, prizam mai putin, am plecat acasa, am ramas fara baterie la electronica si ... am aprins tigara... Naspa, cat am stat acasa nici nu am visat la electronica :D dar recunosc ca am fumat muuult mai putin decat de obicei :D 

Acum sunt dupa alte 25 de zile fara tigara desi am avut o tentativa sa-mi cumpar un pachet saptamana asta, sunt constienta ca la prima ocazie voi aprinde o tigara :D.... 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu este usor sa te lasi sa aprinzi o tigara... Cand am primit prima electronica, mi-am dorit sa nu mai fumez ... 3 zile am tipat pe aici , intrasem in sevraj , am consumat atunci 30ml de lichid cu 6mg nicotina. Nu ma deranjau cei ce isi aprindeau tigara pt ca inhalam fumul de la tigara lor. Cand am crezut ca am scapat de belea, prizam mai putin, am plecat acasa, am ramas fara baterie la electronica si ... am aprins tigara... Naspa, cat am stat acasa nici nu am visat la electronica :D dar recunosc ca am fumat muuult mai putin decat de obicei :D 

Acum sunt dupa alte 25 de zile fara tigara desi am avut o tentativa sa-mi cumpar un pachet saptamana asta, sunt constienta ca la prima ocazie voi aprinde o tigara :D.... 

Cu electronica nu m-am lasat. A mers o perioada, insa oricum simteam nevoia de tigari.

De lasat, m-am lasat fara nici un surogat. Dintr-o data. Am spus de azi gata si gata a fost. Asta in conditiile in care fumam cate 2 pachete pe zi. Cel mai greu era in momentul cand simteam nevoia de tigara. Insa mi-am dat seama ca sunt cam 10 minute critice. Daca treci de aceasta perioada ai 2 - 3 ore de aparenta liniste. Apoi se repeta ciclul. Oricum, primele luni sunt groaznice, nervi, agitatie, stress.. imi venea sa-i iau pe toti la bataie. 

Mai prost este ca dupa 7 ani am inceput sa fumez din nou. De fraier. Acum astept un nou moment in care sa mi se puna pata sa le las.

• Like 3
Postat

Cu electronica nu m-am lasat. A mers o perioada, insa oricum simteam nevoia de tigari.

De lasat, m-am lasat fara nici un surogat. Dintr-o data. Am spus de azi gata si gata a fost. Asta in conditiile in care fumam cate 2 pachete pe zi. Cel mai greu era in momentul cand simteam nevoia de tigara. Insa mi-am dat seama ca sunt cam 10 minute critice. Daca treci de aceasta perioada ai 2 - 3 ore de aparenta liniste. Apoi se repeta ciclul. Oricum, primele luni sunt groaznice, nervi, agitatie, stress.. imi venea sa-i iau pe toti la bataie. 

Mai prost este ca dupa 7 ani am inceput sa fumez din nou. De fraier. Acum astept un nou moment in care sa mi se puna pata sa le las.

Eu vreau sa evit momentele alea de stres, agitatie, luat la bataie pe toata lumea... e clar ca atunci cand nu voi avea ce pufai, voi reveni la tigarile mele sau .... imi fac cultura de tutun :D

Postat

Eu nu fumez, dar nu refuz o tigare electronica sau o narghilea !! :))

• Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

Eu am fumat electronica dar tot mai buna e aia cu tutun in ea.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Sincer eu n-am inteles niciodata asta cu :e greu sa te lasi.

De ce e greu sa te lasi?

Mister pentru mine asta...............

Postat

Sincer eu n-am inteles niciodata asta cu :e greu sa te lasi.

De ce e greu sa te lasi?

Mister pentru mine asta...............

Eu ma las cam de 20 de ori / zi! A doua zi o iau de la capat!  :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...