cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2016 Ai inceput sa tii la topicul acesta
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2016 Pai de ce la Betty, eu credeam ca la Natalia
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 14, 2016 Ba,cum e contra la contre?Ii sar bucile in sus?cu tot cu tate 5 14
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2016 cu tot cu tate 5 3
natalie93 Reputație: 2320 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Noiembrie 15, 2016 Disponibilă aștept programări pana la 23:00 5
natalie93 Reputație: 2320 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Noiembrie 15, 2016 Disponibilă aștept programări pana la 23:00 6
hamstring Reputație: 506 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 Frumoase poze ! Nu a lesinat fotograful ? 2
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 Frumoase poze ! Nu a lesinat fotograful ?nu,nu a lesinat 5 3
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2016 Postat Noiembrie 15, 2016 nu,nu a lesinat Aha, deci tu erai. :wallbash Cum de nu m-am prins pan' acum.
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 Aha, deci tu erai. :wallbash Cum de nu m-am prins pan' acum. nu,nu am fost eu
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2016 Postat Noiembrie 15, 2016 nu,nu am fost euOricine-o fi fost, i-a facut niste poze foarte reusite !!!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 Oricine-o fi fost, i-a facut niste poze foarte reusite !!! Arata cu mult mai bine in realitate 5 4
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2016 Postat Noiembrie 15, 2016 Arata cu mult mai bine in realitate Pai mai facut curios si nerabdator s-o vizitez !!!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 Pai mai facut curios si nerabdator s-o vizitez !!!pai ce erai in dubiu? 5 4
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2016 Postat Noiembrie 15, 2016 pai ce erai in dubiu?Unpic asa...
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 15, 2016 pai ce erai in dubiu? :laugh2 5 14
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 15, 2016 :laugh2 salut frate, am fugit in alta parte ca ma faceti varza amandoi :laugh2 4 4
rudeboy Reputație: 120 Postat Noiembrie 15, 2016 Postat Noiembrie 15, 2016 salutari tuturor, revin si eu cu o recenzie dupa o lunga perioada de latenta din sportul asta, si din fericire cu una foarte buna, 'la cald', fiind proaspat revenit de la domnisoara Natalie. am 'rasfoit' forumul si am avut dispozitia sa optez pentru o noutate, asa ca am ales-o pe Natalie, bazat pe poze si pe autoportret. sunat din timp, facut programare, si la ora stabilita m-am prezentat in fata scarii, de unde am sunat si m-a indrumat la interfon si apt. locatia este in zona unirii, viz-a-vis de Zara, scara este la strada, luminata si nu are portar. m-a asteptat dupa usa si deindata ce am vazut-o eram gata sa sar pe ea. tipa arata traznet, cel putin pentru gustul meu, slim, in jur de 1.70, bruneta, frumoasa, fara nici urma de burtica sau celulita. de asemenea, ingrijita si cu manichiura facuta. sanii sunt mici, dar pe mine nu m-a deranjat/nu mi-a pasat. m-a asteptat in lenjerie sexy si incaltata in pantofii bej din poze. confirm ca ea este cea din poze si in realitate arata mult mai bine decat ma asteptam. asa ca o surpriza placuta la aspect. am schimbat cateva amabilitati, am trecut amandoi la dus pe rand, si apoi la actiune. inceput cu FK, mangaieri, si apoi un oral np, diversificat, cu atentie la oo, etc. nu am mai avut rabdare, asa ca am pus caciulita si am trecut la normal, doggy style , si am pompat asa pana am finalizat. dus amandoi, apoi am stat de vorba putin, tipa mi s-a parut in largul ei, a vorbit vrute si nevrute si am apreciat atitutinea ei pozitiva. am primit apoi un scurt masaj (basic) si in cateva minute eram din nou gata de actiune. trecut la oral np scurt, fes, si am inceput cu un misionar cinstit urmat de alte pozitii pana am finalizat. nu a obiectat deloc, s-a adaptat repede, a gemut (nu parea autentic, dar am trecut peste) si nu m-a grabit. m-am simitit de parca eram cu prietena din liceu. GFE foarte ridicat din perspectiva mea. a trecut timpul foarte repede in compania ei si cred ca am stat putin peste o ora (involuntar). si acum notele: Locatie : 10 - apartament foarte curat, modern, baia dotata cu tot ce trebuie, impecabil Aspect: 10 - pentru mine arata ideal, slim, sexy, frumoasa, ingrijita Atitudine: 10 - o tipa pozitiva, corecta, comunicare f. buna Oral: 9 - np, variat, cu atentie la oo, dar putin cam agresiv + dinti Normal: 10 - stramta, activa, flexibila, fara obiectii GFE: 10 - m-am simtit natural, de parca eram cu o prietena Cadou: 250/o ora Concluzie: o surpriza foarte placuta pentru mine :clapp , m-a facut sa ma simt excelent in compania ei si cu siguranta voi reveni. un raport cost/calitate foarte bun. este destul de tarziu si sper ca nu am omis nimic, dar daca am uitat ceva, va rog sa ma intrebati. don't be shy. :waytogo 7
natalie93 Reputație: 2320 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Noiembrie 16, 2016 salutari tuturor, revin si eu cu o recenzie dupa o lunga perioada de latenta din sportul asta, si din fericire cu una foarte buna, 'la cald', fiind proaspat revenit de la domnisoara Natalie. am 'rasfoit' forumul si am avut dispozitia sa optez pentru o noutate, asa ca am ales-o pe Natalie, bazat pe poze si pe autoportret. sunat din timp, facut programare, si la ora stabilita m-am prezentat in fata scarii, de unde am sunat si m-a indrumat la interfon si apt. locatia este in zona unirii, viz-a-vis de Zara, scara este la strada, luminata si nu are portar. m-a asteptat dupa usa si deindata ce am vazut-o eram gata sa sar pe ea. tipa arata traznet, cel putin pentru gustul meu, slim, in jur de 1.70, bruneta, frumoasa, fara nici urma de burtica sau celulita. de asemenea, ingrijita si cu manichiura facuta. sanii sunt mici, dar pe mine nu m-a deranjat/nu mi-a pasat. m-a asteptat in lenjerie sexy si incaltata in pantofii bej din poze. confirm ca ea este cea din poze si in realitate arata mult mai bine decat ma asteptam. asa ca o surpriza placuta la aspect. am schimbat cateva amabilitati, am trecut amandoi la dus pe rand, si apoi la actiune. inceput cu FK, mangaieri, si apoi un oral np, diversificat, cu atentie la oo, etc. nu am mai avut rabdare, asa ca am pus caciulita si am trecut la normal, doggy style , si am pompat asa pana am finalizat. dus amandoi, apoi am stat de vorba putin, tipa mi s-a parut in largul ei, a vorbit vrute si nevrute si am apreciat atitutinea ei pozitiva. am primit apoi un scurt masaj (basic) si in cateva minute eram din nou gata de actiune. trecut la oral np scurt, fes, si am inceput cu un misionar cinstit urmat de alte pozitii pana am finalizat. nu a obiectat deloc, s-a adaptat repede, a gemut (nu parea autentic, dar am trecut peste) si nu m-a grabit. m-am simitit de parca eram cu prietena din liceu. GFE foarte ridicat din perspectiva mea. a trecut timpul foarte repede in compania ei si cred ca am stat putin peste o ora (involuntar). si acum notele: Locatie : 10 - apartament foarte curat, modern, baia dotata cu tot ce trebuie, impecabil Aspect: 10 - pentru mine arata ideal, slim, sexy, frumoasa, ingrijita Atitudine: 10 - o tipa pozitiva, corecta, comunicare f. buna Oral: 9 - np, variat, cu atentie la oo, dar putin cam agresiv + dinti Normal: 10 - stramta, activa, flexibila, fara obiectii GFE: 10 - m-am simtit natural, de parca eram cu o prietena Cadou: 250/o ora Concluzie: o surpriza foarte placuta pentru mine :clapp , m-a facut sa ma simt excelent in compania ei si cu siguranta voi reveni. un raport cost/calitate foarte bun. este destul de tarziu si sper ca nu am omis nimic, dar daca am uitat ceva, va rog sa ma intrebati. don't be shy. :waytogo Mulțumesc frumos! Te aștept si altădată cu cea mai mare plăcere! 2
sokrat Reputație: 40 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 16, 2016 Maine la ce ora esti disponibila ?
natalie93 Reputație: 2320 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Noiembrie 16, 2016 Maine la ce ora esti disponibila ? Buna! Începând de la 10:00-00:00 2
sokrat Reputație: 40 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 16, 2016 Inclus in weekend ?
natalie93 Reputație: 2320 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Noiembrie 16, 2016 Disponibilă pana in jurul orei 00:00 12
neaioane Reputație: 11 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 Buna searaTocmai ce am fost la domnișoara din topic . Am fost întâmpinat de ea intr-o lenjerie neagră . Fata e cea din poze si pozele sunt din locație. Foarte amabila si atenta la dorințele mele . După igienizarea din partea mea a urmat si ea ! Totul a început cu un oral neprotejat si cu atenție la părțile adiacente si sa transformat într-un 69 deosebit! A urmat un normal protejat in diferite poziții terminat cu o finalizare corporală ! O Țigara si un pahar de suc si am plecat! Preț 150 o finalizare 30 min door to door! Note Oral 10Normal 9 Fata 10 Gfe 9 Mulțumesc si cred ca o sa ne mai vedem PS sper sa nu mai uit țigările acolo !! 4
natalie93 Reputație: 2320 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Noiembrie 16, 2016 Buna searaTocmai ce am fost la domnișoara din topic . Am fost întâmpinat de ea intr-o lenjerie neagră . Fata e cea din poze si pozele sunt din locație. Foarte amabila si atenta la dorințele mele . După igienizarea din partea mea a urmat si ea ! Totul a început cu un oral neprotejat si cu atenție la părțile adiacente si sa transformat într-un 69 deosebit! A urmat un normal protejat in diferite poziții terminat cu o finalizare corporală ! O Țigara si un pahar de suc si am plecat! Preț 150 o finalizare 30 min door to door! Note Oral 10Normal 9 Fata 10 Gfe 9 Mulțumesc si cred ca o sa ne mai vedem PS sper sa nu mai uit țigările acolo !! Mulțumesc! Te mai aștept pe la mine, iti păstrez si țigările te pup 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum