Sari la conținut

Natalia 0785188173

Postări Recomandate

• Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Buna! Noua locatie este pe bulevardul unirii!

Bagă poze sa vedem cum te prezinți în acest moment ? :) te rog, mersi

• Oras:Rond Alba Iulia
Postat

Bagă poze sa vedem cum te prezinți în acest moment ? :) te rog, mersi

te pup si te aștept!
  • Like 1
Postat

Gand la gand :laugh2

Crede-ma ce e bine, du te si o fute ca nu vei regreta. Eu am fost si voi mai merge, a fost bine spre foarte bine. Sunt Moccasin si nu vorbesc in vant. Pustoaica e buna de f...t 24 ori din 24... :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Crede-ma ce e bine, du te si o fute ca nu vei regreta. Eu am fost si voi mai merge, a fost bine spre foarte bine. Sunt Moccasin si nu vorbesc in vant. Pustoaica e buna de f...t 24 ori din 24... :laugh2  :laugh2

Colorado te crede pentru ca a fost la Natalia

• Like 20
  • Minus 18
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Sunt Moccasin si nu vorbesc in vant. 

De ce te-a bannat  pe contul celalalt  ? :350x

Postat

nu știu ce sa întâmplat...scria topic închis!
Postat

a fost închis pe perioada cât am lipsit...nu a fost plătit!
Postat

Pe cine intrebi asta? Pe mine sau pe Natalia? Ca vad ca ti a raspuns si ea...

Nu m-a banat nimeni dar nu mai stiu parola si nu am reusit sa il conving pe Pisic ca sunt eu asa ca mi-am facut cont nou. Cand am schimbat acasa calculatorul nu am mai gasit parola (pe cel vechi ma logam automat). Dar tot Moccasin sunt si in forma asta noua)) :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Pe cine intrebi asta? Pe mine sau pe Natalia? Ca vad ca ti a raspuns si ea...

Nu m-a banat nimeni dar nu mai stiu parola si nu am reusit sa il conving pe Pisic ca sunt eu asa ca mi-am facut cont nou. Cand am schimbat acasa calculatorul nu am mai gasit parola (pe cel vechi ma logam automat). Dar tot Moccasin sunt si in forma asta noua)) :laugh2  :laugh2

dupa cate vezi ea a raspuns gresit  ....si de doua ori  :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Am inteles acuma ...trebuia sa-ti pui Moccasin1 sau rld ca sa nu te confundam  :)

• Like 22
  • Minus 9
Postat

Natalia a raspuns gresit pentru ca a inteles ca pe ea o intrebi despre topicul ei de la Anunt 

• Like 21
  • Minus 18
  • Oras:bucuresti
Postat

Am fost si eu la domnisoara. 

Aspecte pozitive: Arata foarte bine. E super draguta la fata, un corp impecabil, slim, WOW. Suge pula bine. Se fute binisor. E super simpatica si joviala

Aspecte negative: Imediat ce o intorci cu spatele ... miroase. Dar miroase frate. Nu e ok asa. Pute. Pacat. Ar fi fost o experienta foarte misto. Poate e o problema temporara .. o candida ceva si scapa de ea in curand. Din punctul meu de vedere ar trebui sa intrerupa lucrul si sa se trateze, problemele astea se rezolva, nu parea sa aiba probleme cu sapunul.

Aspect: 9+ 

Oral: 9+

Normal: 9

GFE: 9

Igiena : 4 - sorry nu pot da mai mult mie mi-a taiat tot cheful si aveam ceva chef ca e buna rau

Apartament: foarte ok langa biokarpet unirii

Concluzii : daca asculta sfatul si promite ca rezolva problema cu mirosul e de recomandat. Eu nu cred ca ma mai risc. 

150 ron/ fin

Cheers!

• Like 5
  • Minus 9
Postat

Am fost si eu la domnisoara.

Aspecte pozitive: Arata foarte bine. E super draguta la fata, un corp impecabil, slim, WOW. Suge pula bine. Se fute binisor. E super simpatica si joviala

Aspecte negative: Imediat ce o intorci cu spatele ... miroase. Dar miroase frate. Nu e ok asa. Pute. Pacat. Ar fi fost o experienta foarte misto. Poate e o problema temporara .. o candida ceva si scapa de ea in curand. Din punctul meu de vedere ar trebui sa intrerupa lucrul si sa se trateze, problemele astea se rezolva, nu parea sa aiba probleme cu sapunul.

Aspect: 9+

Oral: 9+

Normal: 9

GFE: 9

Igiena : 4 - sorry nu pot da mai mult mie mi-a taiat tot cheful si aveam ceva chef ca e buna rau

Apartament: foarte ok langa biokarpet unirii

Concluzii : daca asculta sfatul si promite ca rezolva problema cu mirosul e de recomandat. Eu nu cred ca ma mai risc.

150 ron/ fin

Cheers!

Am facut dus înainte sa vi tu..când ai ajuns am facut din nou! Eu ma întreb de ce nu mi-ai spus In fata " bai fat'o mirosi" !? Când ai plecat ai părut mulțumit "pupandu'ma pe frunte" mi se pare absurd! Nu am reclamații de genul! Adică eu nu ma simteam dacă miroseam? Nu inteleg de ce minți!
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

Ce sa simti daca-ti miroase pasarica fata? te poti spala cat vrei tu dar mirosul vine de la o boala gen candida care se trateaza destul de usor din cate stiu.

mai da si tu pe la ginecolog, mai un papanicolau sa vezi cum stai cu pasa :)

succes!

• Like 2
Postat

Natalia, fata draga, te-am pupat pentru ca esti o simpatica si sincer nu am putut sa ma supar pe tine. Dar pe de alta parte nu pot sa nu spun ce am simtit/mirosit, e datoria mea fata de cei de aici. Pentru asta exista forumul, si asa cum am apreciat in trecut parerile altora si m-am putut orienta daca sa merg sau nu la o fata, asa simt ca sunt dator sa imi spun parerea si eu public aici. Nu mi-o lua in nume de rau, dar ia si trateaza-te. Mirosul il poti simti simplu - e prezent acolo in secretiile tale dupa ce incepi actul sexual. Nu e un miros de la nespalat, si daca vei citi cu atentie chiar am scris "problemele astea se rezolva, nu parea sa aiba probleme cu sapunul" . Asta pentru ca am vazut ca ai facut dus, si nu numai asta, puteai sa faci 10 dusuri, dar daca miroseai a transpiratie sau a nespalat as fi simtit. NU am simtit asta, in schimb ce am simtit are legatura cu actul in sine. Plus ca mirosul de genul asta nu e prezent pana nu schimbi 1-2 pozitii. Nu e ca si cum ai mirosit de cand am intrat si puteam sa te refuz. Esti buna, am vrut sa te fut, mi-ai placut, am inceput .. in cateva minute de la inceperea actului am simtit mirosul. Crezi ca mai puteam sa iti zic ceva? Serios? Ce? Fata . puti ! :) nu am cum. Nu mi sta in fire. 

Una peste alta, candida e o boala foarte usor de tratat asa cum zice si @cubacigar. Tot ce trebuie sa faci e sa constientizezi ca o ai si sa urmezi un mic tratament. Mergi la un ginecolog. Asta e sfatul meu. Daca vrei sa il asculti - bine , daca nu - iar bine .. scopul meu aici nu e sa ma contrazic cu tine, n-am de gand asta. 

Bafta ! Esti o tipa misto , si review-ul meu e predominant pozitiv daca il citesti. Rezolva-ti problema ca e pacat.

• Like 2
  • Minus 9
Postat

Candida e altceva, nu miroase așa și se tratează banal. Probabil aici e vorba de tricomonas sau garnerella. Astea miros.

Postat

Nu mergem la ea dar ne dam cu parerea,pana diseara se ajunge la sifilis,sida,etc toti suntem cunoscatori  :slap2 Daca unu da cu o piatra in apa, se reped 100 sa o scoata,din plictiseala probabil  :slap2

• Like 22
  • Minus 18

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...