sokrat Reputație: 40 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 21, 2017 Niste poze noi se poate te tog?
natalie93 Reputație: 2320 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Februarie 21, 2017 Buna! Noua locatie este pe bulevardul unirii!
natalie93 Reputație: 2320 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Februarie 21, 2017 Disponibilă pana la 22:00 7
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Februarie 21, 2017 Buna! Noua locatie este pe bulevardul unirii!Bagă poze sa vedem cum te prezinți în acest moment ? te rog, mersi
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Februarie 21, 2017 Gand la gand 2
natalie93 Reputație: 2320 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Februarie 21, 2017 Bagă poze sa vedem cum te prezinți în acest moment ? te rog, mersi te pup si te aștept! 1
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Februarie 21, 2017 Postat Februarie 21, 2017 Gand la gand Crede-ma ce e bine, du te si o fute ca nu vei regreta. Eu am fost si voi mai merge, a fost bine spre foarte bine. Sunt Moccasin si nu vorbesc in vant. Pustoaica e buna de f...t 24 ori din 24... 2
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2017 Crede-ma ce e bine, du te si o fute ca nu vei regreta. Eu am fost si voi mai merge, a fost bine spre foarte bine. Sunt Moccasin si nu vorbesc in vant. Pustoaica e buna de f...t 24 ori din 24... Colorado te crede pentru ca a fost la Natalia 20 18
cubacigar Reputație: 1161 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Februarie 21, 2017 tot 300 e distractia pe ora?
natalie93 Reputație: 2320 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Februarie 21, 2017 tot 300 e distractia pe ora? buna! Da 300ron 1
natalie93 Reputație: 2320 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Februarie 22, 2017 Disponibilă! Aștept programări pana la ora 22:00
the thinker Reputație: 44 Postat Februarie 22, 2017 Postat Februarie 22, 2017 Au revenit fetele cu trenul din Franta, pardon Elvetia.
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 22, 2017 Sunt Moccasin si nu vorbesc in vant. De ce te-a bannat pe contul celalalt ? :350x
natalie93 Reputație: 2320 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Februarie 22, 2017 De ce te-a bannat pe contul celalalt ? :350x nu știu ce sa întâmplat...scria topic închis!
natalie93 Reputație: 2320 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Februarie 22, 2017 Disponibilă!
natalie93 Reputație: 2320 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Februarie 22, 2017 De ce te-a bannat pe contul celalalt ? :350x a fost închis pe perioada cât am lipsit...nu a fost plătit!
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Februarie 22, 2017 Postat Februarie 22, 2017 De ce te-a bannat pe contul celalalt ? :350xPe cine intrebi asta? Pe mine sau pe Natalia? Ca vad ca ti a raspuns si ea...Nu m-a banat nimeni dar nu mai stiu parola si nu am reusit sa il conving pe Pisic ca sunt eu asa ca mi-am facut cont nou. Cand am schimbat acasa calculatorul nu am mai gasit parola (pe cel vechi ma logam automat). Dar tot Moccasin sunt si in forma asta noua)) 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 22, 2017 Pe cine intrebi asta? Pe mine sau pe Natalia? Ca vad ca ti a raspuns si ea...Nu m-a banat nimeni dar nu mai stiu parola si nu am reusit sa il conving pe Pisic ca sunt eu asa ca mi-am facut cont nou. Cand am schimbat acasa calculatorul nu am mai gasit parola (pe cel vechi ma logam automat). Dar tot Moccasin sunt si in forma asta noua)) dupa cate vezi ea a raspuns gresit ....si de doua ori :laugh2 Am inteles acuma ...trebuia sa-ti pui Moccasin1 sau rld ca sa nu te confundam 22 9
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2017 Natalia a raspuns gresit pentru ca a inteles ca pe ea o intrebi despre topicul ei de la Anunt 21 18
blondul Reputație: -484 Postat Februarie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 22, 2017 Am fost si eu la domnisoara. Aspecte pozitive: Arata foarte bine. E super draguta la fata, un corp impecabil, slim, WOW. Suge pula bine. Se fute binisor. E super simpatica si jovialaAspecte negative: Imediat ce o intorci cu spatele ... miroase. Dar miroase frate. Nu e ok asa. Pute. Pacat. Ar fi fost o experienta foarte misto. Poate e o problema temporara .. o candida ceva si scapa de ea in curand. Din punctul meu de vedere ar trebui sa intrerupa lucrul si sa se trateze, problemele astea se rezolva, nu parea sa aiba probleme cu sapunul. Aspect: 9+ Oral: 9+Normal: 9GFE: 9Igiena : 4 - sorry nu pot da mai mult mie mi-a taiat tot cheful si aveam ceva chef ca e buna rauApartament: foarte ok langa biokarpet unirii Concluzii : daca asculta sfatul si promite ca rezolva problema cu mirosul e de recomandat. Eu nu cred ca ma mai risc. 150 ron/ fin Cheers! 5 9
natalie93 Reputație: 2320 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Autor Postat Februarie 22, 2017 Am fost si eu la domnisoara. Aspecte pozitive: Arata foarte bine. E super draguta la fata, un corp impecabil, slim, WOW. Suge pula bine. Se fute binisor. E super simpatica si jovialaAspecte negative: Imediat ce o intorci cu spatele ... miroase. Dar miroase frate. Nu e ok asa. Pute. Pacat. Ar fi fost o experienta foarte misto. Poate e o problema temporara .. o candida ceva si scapa de ea in curand. Din punctul meu de vedere ar trebui sa intrerupa lucrul si sa se trateze, problemele astea se rezolva, nu parea sa aiba probleme cu sapunul. Aspect: 9+ Oral: 9+Normal: 9GFE: 9Igiena : 4 - sorry nu pot da mai mult mie mi-a taiat tot cheful si aveam ceva chef ca e buna rauApartament: foarte ok langa biokarpet unirii Concluzii : daca asculta sfatul si promite ca rezolva problema cu mirosul e de recomandat. Eu nu cred ca ma mai risc. 150 ron/ fin Cheers! Am facut dus înainte sa vi tu..când ai ajuns am facut din nou! Eu ma întreb de ce nu mi-ai spus In fata " bai fat'o mirosi" !? Când ai plecat ai părut mulțumit "pupandu'ma pe frunte" mi se pare absurd! Nu am reclamații de genul! Adică eu nu ma simteam dacă miroseam? Nu inteleg de ce minți!
cubacigar Reputație: 1161 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Februarie 22, 2017 Ce sa simti daca-ti miroase pasarica fata? te poti spala cat vrei tu dar mirosul vine de la o boala gen candida care se trateaza destul de usor din cate stiu.mai da si tu pe la ginecolog, mai un papanicolau sa vezi cum stai cu pasa succes! 2
blondul Reputație: -484 Postat Februarie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 22, 2017 Natalia, fata draga, te-am pupat pentru ca esti o simpatica si sincer nu am putut sa ma supar pe tine. Dar pe de alta parte nu pot sa nu spun ce am simtit/mirosit, e datoria mea fata de cei de aici. Pentru asta exista forumul, si asa cum am apreciat in trecut parerile altora si m-am putut orienta daca sa merg sau nu la o fata, asa simt ca sunt dator sa imi spun parerea si eu public aici. Nu mi-o lua in nume de rau, dar ia si trateaza-te. Mirosul il poti simti simplu - e prezent acolo in secretiile tale dupa ce incepi actul sexual. Nu e un miros de la nespalat, si daca vei citi cu atentie chiar am scris "problemele astea se rezolva, nu parea sa aiba probleme cu sapunul" . Asta pentru ca am vazut ca ai facut dus, si nu numai asta, puteai sa faci 10 dusuri, dar daca miroseai a transpiratie sau a nespalat as fi simtit. NU am simtit asta, in schimb ce am simtit are legatura cu actul in sine. Plus ca mirosul de genul asta nu e prezent pana nu schimbi 1-2 pozitii. Nu e ca si cum ai mirosit de cand am intrat si puteam sa te refuz. Esti buna, am vrut sa te fut, mi-ai placut, am inceput .. in cateva minute de la inceperea actului am simtit mirosul. Crezi ca mai puteam sa iti zic ceva? Serios? Ce? Fata . puti ! nu am cum. Nu mi sta in fire. Una peste alta, candida e o boala foarte usor de tratat asa cum zice si @cubacigar. Tot ce trebuie sa faci e sa constientizezi ca o ai si sa urmezi un mic tratament. Mergi la un ginecolog. Asta e sfatul meu. Daca vrei sa il asculti - bine , daca nu - iar bine .. scopul meu aici nu e sa ma contrazic cu tine, n-am de gand asta. Bafta ! Esti o tipa misto , si review-ul meu e predominant pozitiv daca il citesti. Rezolva-ti problema ca e pacat. 2 9
bucurescu Reputație: -447 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2017 Candida e altceva, nu miroase așa și se tratează banal. Probabil aici e vorba de tricomonas sau garnerella. Astea miros.
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2017 Nu mergem la ea dar ne dam cu parerea,pana diseara se ajunge la sifilis,sida,etc toti suntem cunoscatori Daca unu da cu o piatra in apa, se reped 100 sa o scoata,din plictiseala probabil 22 18
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum