alice sexy Reputație: 39 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 da draga.pupici.Am fost si acolo
alice sexy Reputație: 39 Postat Decembrie 15, 2016 Postat Decembrie 15, 2016 Multumesc draga,dar eu tin sa anunt ca exista si SOLAR!Sau la voi in Suceava nu ati auzit de asa ceva? Sunt BRONZATA!Se vede clar! Terminati cu presupunerile.
archon Reputație: 550 Postat Decembrie 15, 2016 Telefon: archon.archon Oras:Suceava Telefon: archon.archon Oras:Suceava Postat Decembrie 15, 2016 ,,la voi în Suceava,,😂...la tine e mai elevată lumea?..noi suntem mai novici...
archon Reputație: 550 Postat Decembrie 15, 2016 Telefon: archon.archon Oras:Suceava Telefon: archon.archon Oras:Suceava Postat Decembrie 15, 2016 Ai pe puțin 10 ani de Suceava...păpușă...
alice sexy Reputație: 39 Postat Decembrie 15, 2016 Postat Decembrie 15, 2016 Cand am spus La voi m-am referit la oamenii care nu au auzit de asa ceva.La Constanta se face.pup.Nu cred ca are rost sa lungim acest subiect.
georgeb89 Reputație: -1 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Decembrie 15, 2016 Tarife? 1
alice sexy Reputație: 39 Postat Decembrie 15, 2016 Postat Decembrie 15, 2016 Pentru mai multe detalii suna-ma!
alice sexy Reputație: 39 Postat Decembrie 16, 2016 Postat Decembrie 16, 2016 disponibila pana sambata dupa amiaza! :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2016 Postat Decembrie 19, 2016 Vizitat acum ceva timp... nu va fi o recenzie regulamentara intrucat nu am intalnit din astea pe aceasta sectiune asa ca... Ce punctez cu -: zona de actiune e o canapea si un pat, cam dificil sa te desfasori. Am aflat dupa actiune ca se poate extinde la cerere.Aspectul fizic: e skinny (pentru mine nu e o problema) dar a facut greseala sa-si tuneze buzele, nu o prinde. Spunea cineva ca e "bronzata natural", asa este. Sanii sunt mici (nu e vina ei), mentionez pentru cei care sunt atrasi de asa cevaLa oral foloseste mana dar renunta daca i se atrage atentia. Ce punctez cu plus:se muleaza pe cerintele clientului, nu e genul "papusa gonflabila". Prmeste indicatii si le urmeaza. Telefonul e pe silentios. Nu se mai fumeaza in locatie asa ca nu mai e un impediment acest aspect. Nu se uita la ceas ca sa te grabeasca. Ce nu am verificat este baia, nu a fost nevoie eu fiind pregatit din timp. Spunea cineva ca ar mai fi cineva in apartament, din declaratiile ei, mai sta o fata, temporar. Nu am intrat in celelalte incaperi sa vad daca mai e cineva, cert este ca nu am auzit zgomote suspecte. Concluzie: este de incercat pentru cei care nu vor fete placute la figura, compenseaza prin restul.Pare a avea ceva sani????
alice sexy Reputație: 39 Postat Decembrie 21, 2016 Postat Decembrie 21, 2016 Disponibila pana vineri dupamiaza!
alice sexy Reputație: 39 Postat Decembrie 23, 2016 Postat Decembrie 23, 2016 Dragii mei vizita mea in Suceava s-a incheiat.Voi reveni dupa Craciun cateva zile.Va urez sarbatori fericite! 1
suceveanu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2016 Postat Decembrie 26, 2016 Preturile au rămas la fel și seriozitatea ei ?
motansv Reputație: -11 Postat Ianuarie 4, 2017 Postat Ianuarie 4, 2017 daca e prima oara cand o fac, pot face 2 numere pentru 150lei ? prima finalizare nu va tine nici 30secunde, (nu sunt **spam editat**) 1
metinn Reputație: -6 Postat Ianuarie 4, 2017 Postat Ianuarie 4, 2017 Fa ti inainte de a merge o ,,manuela,, 1
weissberg Reputație: -4 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:SV Oras:SV Postat Ianuarie 5, 2017 Sì despre fk ce spui? Gfe?Numai bineWeiss 1
alice sexy Reputație: 39 Postat Ianuarie 6, 2017 Postat Ianuarie 6, 2017 Ultimele doua zile in orasul vostru!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum