Sari la conținut

Bruneta noua - 0758380626

Postări Recomandate

Postat

Multumesc draga,dar eu tin sa anunt ca exista si SOLAR!Sau la voi in Suceava nu ati auzit de asa ceva? Sunt BRONZATA!Se vede clar! Terminati cu presupunerile.

• Telefon: archon.archon
  • Oras:Suceava
Postat

,,la voi în Suceava,,😂...la tine e mai elevată lumea?..noi suntem mai novici...

Postat

Ai pe puțin 10 ani de Suceava...păpușă...

Postat

Cand am spus La voi m-am referit la oamenii care nu au auzit de asa ceva.La Constanta se face.pup.Nu cred ca are rost sa lungim acest subiect.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vizitat acum ceva timp... nu va fi o recenzie regulamentara intrucat nu am intalnit din astea pe aceasta sectiune asa ca...

Ce punctez cu -:

zona de actiune e o canapea si un pat, cam dificil sa te desfasori. Am aflat dupa actiune ca se poate extinde la cerere.

Aspectul fizic: e skinny (pentru mine nu e o problema) dar a facut greseala sa-si tuneze buzele, nu o prinde. Spunea cineva ca e "bronzata natural", asa este. Sanii sunt mici (nu e vina ei), mentionez pentru cei care sunt atrasi de asa ceva

La oral foloseste mana dar renunta daca i se atrage atentia.

Ce punctez cu plus:

se muleaza pe cerintele clientului, nu e genul "papusa gonflabila". Prmeste indicatii si le urmeaza. Telefonul e pe silentios. Nu se mai fumeaza in locatie asa ca nu mai e un impediment acest aspect. Nu se uita la ceas ca sa te grabeasca.

Ce nu am verificat este baia, nu a fost nevoie eu fiind pregatit din timp. Spunea cineva ca ar mai fi cineva in apartament, din declaratiile ei, mai sta o fata, temporar. Nu am intrat in celelalte incaperi sa vad daca mai e cineva, cert este ca nu am auzit zgomote suspecte.

Concluzie: este de incercat pentru cei care nu vor fete placute la figura, compenseaza prin restul.

Pare a avea ceva sani????post-221740-0-38414800-1482123026_thumb.png
Postat

daca e prima oara cand o fac, pot face 2 numere pentru 150lei ?  prima finalizare nu va tine nici 30secunde, (nu sunt **spam editat**)

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...