Sari la conținut

0761934111 sani mari alexandra

Postări Recomandate

Postat
bruneta, simpatica amabila si discreta ofer domnilor masaj de intretinere corporala si terapeutic doar la domiciliul meu. Pozele imi apartin,

Detalii suplimentare

• Like 1
  • Oras:Pestera
  • Oras:Pestera
Postat

Mai avea un topic pe aici, ii lasasem eu recenzie, am fost am vazut, am fugit, gipsy, pe la 30 de ani, urata la fata.

• Oras:Bucuresti
Postat

Mai avea un topic pe aici, ii lasasem eu recenzie, am fost am vazut, am fugit, gipsy, pe la 30 de ani, urata la fata.

Pai daca i-ai lasat recenzie inseamna ca ai futut-o. Atunci nu era tot asa urata? Trebuia sa fugi de atunci. :blushing2 :slap2

• Like 8
  • Minus 6
Postat

In ultima poza i se vede si fata. Macar pt sanii aia cred ca multi ar ramane. :-?

Postat

In ultima poza i se vede si fata. Macar pt sanii aia cred ca multi ar ramane. :-?

Are tzetze frumoase numarul 4 cred :blushing2

• Like 6
  • Minus 6
Postat

Totusi nici la fata nu i vreo boccie. Si zona e f buna. Macar sa se comporte bn.:))

Postat

BIANCA sexy, ochi caprui, înaltă 1/70, , 53 kg, speciala pentru domni manierati. Te invit la mine acasă, într-un cadru intim, pentru momente intense, pline de erotism, Acum ai ocazia să te răsfeţi la intensitate maximă, aşa cum ţi-ai dorit ! Sunt dornică să descopar noile tale fantezii erotice şi plăceri intime; DOMICILIUL MEU Serviciile mele sunt:

-sex normal protejat

-oral protejat sau neprotejat in funcție de igiena

-finalizare pe corp,pe fata,Preturile sunt :

-100/o finalizare in 30 de min

-200 lei/2 finaliz DISPUSA LA CEVA NOU DACA ITI TRECE PRIN CAP,SUNT AICI PENTRU A TE ASCULTA SI GATA SA INCERCAM !!!( voi incerca sa fie cat mai accesibile pentru fiecare 100 lei/finalizarea in 30 de minute

-200 lei / ora cu 2 finalizari

-300 lei / o ora jumatate ( 90 de min ) cu masaj de relaxare e :* ) :Serviciile mele sunt urmatoarele :

- normal PROTEJAT ( in diferite pozitii)

- ORAL PROTEJAT SAU NEPROTEJAT IN FUNCTIE DE IGIENA :)

-69

-

-finalizare faciala,pe corp TEL/0768430914

Postat

Dac e dispusa sa incerce ceva nou ma gandesc la sex anal. Poate o sa i placa!

• Oras:xxx

Postat

100 l 30 minute  150 l ora sex oral normal sex intre sani nr 4  mici fantezii locatie vizavi de parcarea molului

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.