Vizitator robby r Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2016 Postat Noiembrie 12, 2016 Nu cred sa mai fie valabil promovarea cu puncte reputatie, acum promovarea se face in functie de numarul de postari cel putin asa apare in regulament Categorii de utilizatori si drepturile asociate Ranguri acordate automat§ Curvar Ucenic: Acest rang este acordat la inscrierea pe forum§ Maistru Curvar: la 40 posturi ,poate atasa imagini la Galerie, poate edita profilul. § Serious Contributor promovare la 200 de posturi, pot acorda pana la 3 puncte de reputatie pozitive in decurs de 24 de ore, au Mesaje Private si chat activat.§ VIP Member la 1000 de posturi ,pot acorda pana la 40 puncte de reputatie pozitive in decurs de 24 de ore, au Mesaje Private si chat activat.§ Platinum Member - la 5000 de posturi pot acorda pana la 50 puncte de reputatie pozitive in decurs de 24 de ore, au Mesaje Private si chat activat. Sau poate sunt valabile ambele modalitati de promovare dar atunci as intreba de ce am fost retrogradat ?! am avut contul galben (serious contributor) si acum am maistru curvar si tot odata mi-a fost editat numele din Robby R in robby r ?!! poate ne lamureste Pisicuts. Am vazut care sunt ragurile acordate automat dar cand intri in sectriunea privata Constanta apare altceva.... de aici rezulta o problema, care intr-un fel sau altul consider ca trebuie remediata.Pe aceasta cale poate ca un moderator vede si poate remedia aceasta problema.Multumesc.Stai linistit se rezolva acuma suntem in asteptare
Vizitator robby r Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2016 Postat Decembrie 3, 2016 Am vazut care sunt ragurile acordate automat dar cand intri in sectriunea privata Constanta apare altceva.... de aici rezulta o problema, care intr-un fel sau altul consider ca trebuie remediata.Pe aceasta cale poate ca un moderator vede si poate remedia aceasta problema.Multumesc.Remediere rapida si simplaupgradeprinpaysafecard
andrey006 Reputație: 26 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Decembrie 4, 2016 Remediere rapida si simplaupgradeprinpaysafecard M-am gandit si la varianta asta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum