Sari la conținut

Masaj erotic Piata Iancului

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Poze ?

Tarif tot 200 de ragete ale leului nou ?

• Oras:Bucuresti
Postat

.

Si cu sexu cum facem ?

2 din 3 vizite la voi s au incheie cu un sex de toata frumusetea... evident nu in cei 200 respectiv 150 cu programare . Se cere peste intre 200 si 400 in functie de fata :)

In curand devine bordel acest salon :))) , am trimis deja multi prieteni pentru ca fetele chiar is bune de mai mult ...

asa ca stimate domn/doamna, nu mai aburiti aiurea pe forum masaj erotic si bla bla bla, scrieti clar ce se ofera:) o seara buna!

Postat

Si cu sexu cum facem ?

2 din 3 vizite la voi s au incheie cu un sex de toata frumusetea... evident nu in cei 200 respectiv 150 cu programare . Se cere peste intre 200 si 400 in functie de fata :)

In curand devine bordel acest salon :))) , am trimis deja multi prieteni pentru ca fetele chiar is bune de mai mult ...

asa ca stimate domn/doamna, nu mai aburiti aiurea pe forum masaj erotic si bla bla bla, scrieti clar ce se ofera:) o seara buna!

Te salut, #delusione. Te s ruga sa imi furnizezi si mie cateva detalii daca se poate pe adresa de mail [email protected]. Locatia lor e convenabila pentru mine si implicit, de evitare a radarului :). Iti multumesc anticipat pentru raspuns

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...