Sari la conținut

ce plm?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Robotiel...şti căți futi Pisoiu o dunga acuş acuş !!! :))))

cie ziceai ?

:)

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Pisoiu...mìncaiaşi pulpa lui di jmeker ! Nor trikut nişi 60 di secundi dila Raportu mieu...si nu o tras doar dunga...da o si sters tăt !!!

:)))))))))

Postat

Mooooaaamaaa...o dat ku Vanish Pisicu...parka nişi no iexistat vrodata Robotielu !!! :))))))))))

• Like 2
Postat

Pisoiu...mìncaiaşi pulpa lui di jmeker ! Nor trikut nişi 60 di secundi dila Raportu mieu...si nu o tras doar dunga...da o si sters tăt !!!

:)))))))))

eu stiam ca esti sifon unchiule

Postat

Mah Zenulie...no fost nişiodata un secret ca io îs di partia Pisoiului !!!

Nari cie sa cauti fițuica ceia ku 27 di membri plictisitori pi marili Nimfomani ! Never !!! ;)

• Like 3
Postat

Mah Zenulie...no fost nişiodata un secret ca io îs di partia Pisoiului !!!

Nari cie sa cauti fițuica ceia ku 27 di membri plictisitori pi marili Nimfomani ! Never !!! ;)

esti un sifon obosit mars

Postat

Io uniori stau si ma gîndiesc dak ie grieu lu Pisoiu sa traga liniuți ?!

Oari ie o singura tastari din mouse...sau trebe sa compuna liniuta din "shift" si multi di "-"???

:)))))))

• Like 1
Postat

Io uniori stau si ma gîndiesc dak ie grieu lu Pisoiu sa traga liniuți ?!

Oari ie o singura tastari din mouse...sau trebe sa compuna liniuta din "shift" si multi di "-"???

:)))))))

am eu oarescare idei... le pun chiar acum in practica ... niste "faina" gasesc undeva?! :D

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Lasa liniutili alia în paşi. Moi bini cauta nisti faina ku 3 nule si puni mîna sa faşi nisti gogosi pientru pomana lu miembru aista marcant, ku multi liniuti prin numiele lui di utilizator. O lista întriaga ! Ie clar ca astai moi plictisit ka mini !!!

:)))))

Postat

Lasa liniutili alia în paşi. Moi bini cauta nisti faina ku 3 nule si puni mîna sa faşi nisti gogosi pientru pomana lu miembru aista marcant, ku multi liniuti prin numiele lui di utilizator. O lista întriaga ! Ie clar ca astai moi plictisit ka mini !!!

:)))))

le-as pregati, dar stau sa ma gandesc cine naiba indrazneste sa manance de la mine ?! =))

NU de alta dar eu nu prea stiu sa gatesc si cine stie ce iese =)) 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mah Ienakemarus...fàți ân lindicu mieu alia 200 di postari odată...kă niai plictisit pîn la dispierari ku intierventi di genu aista. Makar zi civa funny dak tat li baji pisti tăt !!!

:(

P.s. Nu di alta...da ìmi dai si prileju sa ti iau la pula pisti tat ! Adik pardon...la lindic !!! :)))

• Like 1

• Telefon: v_king_67
  • Telefon: v_king_67
Postat

Chiar nu am nici o idee.Daca tot ai aruncat provocarea..acum da si raspunsul.Nu am vrut sa trisez si sa caut pe google :)

Nu vei gasi cu siguranta pe google.Pe acel brici scria : pe o parte sa nu mananci cacat iar pe cealalta parte sa nu fii curva .

Asta era cand te pregatea frizerul sa intri in cealalta emisfera .Erau necesare acele cuvinte intre marinei.

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...