geoxxx Reputație: 68 Postat August 28, 2012 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 28, 2012 dupa ce am citit pe blogul unui baiat(animal....) care povesteste mai rau ca ion creanga am zis ca o sa fut o milfeta pe cinste,dar la pomul laudat sa nu te duci cu sacudoamna are 37-40,1,65,55-58 kg cu un aspect pe femeia normalasta pe magheru in bloc cu cristina dar la cealalta scara,apartementul este din 1900 toamna si mobila din acelasi an de zici ca esti in pesteraam primit prosop curat,vb un pic pe un holisor iar femeia are un stil fff ciudat de a vb(incet si rar,nu stiu cum sa spun mai exact) si trecut in camera la actiunela actiune totul spre banal,nimic remarcabilface owc,cim,normal si anal protejatela 300 se gasesc destule fete care sa merite banii si banii astia nu recomand la nimenidaca aveti intrebari va stau la dispozitie
Administrator pisicuts Reputație: 114417 Postat August 28, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 28, 2012 la cautari pe google nu apare mai nimicPoti posta linkul catre acel blog sau eventual poze ?
dromaderu Reputație: 411 Postat August 28, 2012 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Postat August 28, 2012 salvecred este vorba de mifeta cu idul samanthapop75 am impresia ca am mai citit pe aici pe undeva... dar la search nu iese nimic..acesta e linkul http://bataiaeruptadinrai.wordpress.com/2011/08/09/413/ dar pozele nu sunt reale! succes!
geoxxx Reputație: 68 Postat August 28, 2012 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 28, 2012 Linkul catre blog este corect dar nu este vorba de samanthapop si poze reale cu ea nu sunt pe net asa ca nu avea rostMai sta cu o colega care nu a vrut sa se arate
geoxxx Reputație: 68 Postat August 28, 2012 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 28, 2012 Daca ajuta cu ceva http://bataiaeruptadinrai.wordpress.com/2012/03/19/adela-mamica-anala/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum