andrutzy Reputație: 1 Postat Noiembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Alexandria Telefon: [email protected] Oras:Alexandria Postat Noiembrie 7, 2016 Buna, ma numesc Andrei(Andrutzy) si am varsta de 19 ani. Sunt o fire sociabila si de incredere, alaturi de care iti poti trai cele mai ciudate fantezi. In ziua de astazi majoritatea oamenilor au momente foarte grele datorita oboselii si programelor foarte incarcate care isi pun amprenta asupra vietii noastre de zi cu zi. Daca esti o domnisoara, o doamna sau chiar un cuplu te astept alaturi de mine sa treci peste cele mai grele momente din viata ta alaturi de clipe de neuitat. Esti o tanara domnisoara si ai nevoie de un moment de neuitat sau treci printr-o perioada grea? Vino alaturi de mine si iti garantez ca nu vei regreta clipele de placere. Esti casatorita si sotul tau nu iti mai da atentia necesara? Poti veni alaturi de mine si iti voi oferi un masaj alaturi de care putem purta o conversatie in care-ti poti povesti toate problemele tale, de care sotul tau zice iti tot zice ca nu are timp. Esti un cuplu si te-ai plictisit de partidele de sex monotone? Vino alaturi de mine cu iubita/iubitul sau sotia/sotul si iti garantez ca nu ve-ti regreta niciunul. Va pot indeplini orice fantezie doriti, fara contact sexual cu barbatul. Asadar vrei sa ai cateva momente de placere, contacteaza-ma si putem stabili o intalnire. Daca nu vrei sa-ti inseli sotul si ai nevoie doar de cateva clipe de liniste putem bea o cafea impreuna si sa-mi povestesti problemele tale. Am vorbit mai mult despre serviciile mele, si nu prea m-am prezentat. Pe langa cele de mai sus as putea spune ca sunt un tanar plin de viata, ingrijit si educat cu un aspect fizic placut. Daca ti-a placut descrierea mea si vrei sa afli mai multe despre mine, contacteaza-ma. Adresa de contact: [email protected]
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum