Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 #anais777, nu-l baga in seama pe sarlatan , e un pustan abia intrat in viata ce crede ca daca poarta pantaloni , e mascul S P )))))) PS..anais ma cunoaste deja )) suntem cunostinte vechi..( sunt prieten cu barba'csu) ))))
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 Annona eu nu vreau sa leg pe nimeni ! Referitor la PPS chestia cu distratul e cu dus si intors - ma tem ca nu ai citit semnatura mea (nici eu nu prea ma uit la semnaturile altora ) Nu am citit semnatura ta, nu am pus niciodata accent pe asa ceva... fiecare(consider) , incercam sa fim altceva, epatam in fata celorlati din diverse motive. Sunt normala, in fata lor trebuie doar sa arat a curva
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Stai cuminte, noi cu cat futem mai mult cu atat suntem mai jmekeri, nu curvari ))) Voi, cu cat va futeti mai mult, sunteti mai curve... Ti-am mai zis ca imi place umorul tau
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 S P )))))) cu tupeu si nu mi-e jena
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Nu am citit semnatura ta, nu am pus niciodata accent pe asa ceva... fiecare(consider) ,.... Da' semnatura mea, ai citit ceva din ea ? Macar primele cuvinte ?_)___)))))) 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 S P )))))) PS..anais ma cunoaste deja )) suntem cunostinte vechi..( sunt prieten cu barba'csu) )))) confirm si ca atare prietena cu nevasta-sa .
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 cu tupeu si nu mi-e jena da SP ? ce inseamna ?
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 Da' semnatura mea, ai citit ceva din ea ? Macar primele cuvinte ? _)___)))))) ce dreaq sa fac cu semnatura ta? nu-mi tine de cald
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 da SP ? ce inseamna ? Ahahaha..ahahaha, tu nu stii d' astea ??? Esti fata de casa ?)))))))
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 da SP ? ce inseamna ? sugi pula (no offence) ...dar asta inseamna ...l-as da in gat nevestei pe sarlatan sa ma amuz cand il tine fatuca la regim
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 gata - m-am prins faci ceva cu lula
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 sugi pula (no offence) ...dar asta inseamna ...l-as da in gat nevestei pe sarlatan sa ma amuz cand il tine fatuca la regim ai sa razi ... cred ca ii da cata nu puate duce , nu il tine la regim , daca afla - zic
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 gata - m-am prins faci ceva cu lula Ce e aia lula ? anonna o sti ?)
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Ahahaha..ahahaha, tu nu stii d' astea ??? Esti fata de casa ? ))))))) hai ca te-am facut sa razi !
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 Ce e aia lula ? anonna o sti ? ) ce fraier esti !!! pula .. pt femei normale ... le e jena sa zica PULA
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 ai sa razi ... cred ca ii da cata nu puate duce , nu il tine la regim , daca afla - zic il cocoseaza ,de nu-i mai trebuie alta gogoasa un an
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 eu va pup ! distractie placuta !
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 Stai cuminte...cat e degetul si limba...plm... Texte, tinere... sunt doar texte de imbarbatare pt voi ,.. femeile au nevoie de mai mult decat o pula, 2 degete si o limba 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 eu va pup ! distractie placuta ! La fel si tie ! nu pune la suflet 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Noiembrie 10, 2016 Cum le stii tu pe toate !!!!! sunt doar curioasa... de cate ori faci sex cu nevasta, pe luna? sau... cand ai de gand sa i-o pui, o anunti din vreme sa aiba timp sa se duca la epilat Ce treaba are sotul cu caracterul meu ? (asta in cazul ca ar exista unul) Da, m-a gadilat in gaoz de a trebuit sa ma scarpin Destul de mult...mai mult decat miskin si v-ships cu siguranta... ...se epileaza ea de bun voie si se intampla ca mie sa imi placa asa, ca sa vezi... Observi ca oly este atras de fenei cu par de burta? 1 4
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 Destul de mult...mai mult decat miskin si v-ships cu siguranta... ...se epileaza ea de bun voie si se intampla ca mie sa imi placa asa, ca sa vezi... Observi ca oly este atras de fenei cu par de burta? pe cine crezi ca intereseaza de ce fel de femei este atras oly ? sau orice alt barbat de pe aici ... pentru fiecare exista cineva cu care poate interactiona 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Destul de mult...mai mult decat miskin si v-ships cu siguranta... ...se epileaza ea de bun voie si se intampla ca mie sa imi placa asa, ca sa vezi... Observi ca oly este atras de fenei cu par de burta? hai sictir, cum ar spune unii 1 2
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 hai sictir, cum ar spune unii ofticosule !!!
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 10, 2016 Destul de mult...mai mult decat miskin si v-ships cu siguranta... ...se epileaza ea de bun voie si se intampla ca mie sa imi placa asa, ca sa vezi... Observi ca oly este atras de fenei cu par de burta? Și pe sfârcuri
jan de la boema Reputație: -403 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Noiembrie 10, 2016 Nu am cum sa privesc lucrurile altfel .Ai dreptate ,pentru mine este amuzant pana la un punct . Nu sunt in pozitia sa judec pe cineva de aici fie femeie sau barbat . Nu imi pasa mie ce face fiecare de aici cu viata lui . Ca femeie insa empatizez cu voi cele de aici . Ce caut eu aici ? Deocamdata nu mai caut nimic - am gasit ce cautam , doar imi imbogatesc vocabularul cu termeni noi de care habar nu aveam inainte . Pana sa intru aici nu stiam care e treba cu CIM -pentru mine asta inseamna contract individual de munca si altele care te-ar face sa razi in hohote . In afara de asta sunt subiecte interesante ... citesc mult mai mult ce se scrie aici . De scris mai putin pentru ca am observat ca " nevestele " nu sunt bine venite aici . Doar nevestele care calca stramb.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum