Sari la conținut

Exista si barbati normali la cap pe aici ?

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

#anais777, nu-l baga in seama pe sarlatan , e un pustan abia intrat in viata ce crede ca daca poarta pantaloni , e mascul =))

S P   :)))))))

PS..anais ma cunoaste deja :))) suntem cunostinte vechi..( sunt prieten cu barba'csu) :P))))

Postat

Annona :) eu nu vreau sa leg pe nimeni !  

Referitor la PPS chestia cu distratul e cu dus si intors - ma tem ca nu ai citit semnatura mea :)  (nici eu nu prea ma uit la semnaturile altora ) 

Nu am citit semnatura ta, nu am pus niciodata accent pe asa ceva... fiecare(consider) , incercam sa fim altceva, epatam in fata celorlati din diverse motive. 

Sunt normala, in fata lor trebuie doar sa arat a curva =)) 

Vizitator
Postat

Stai cuminte, noi cu cat futem mai mult cu atat suntem mai  jmekeri, nu curvari :)))) Voi, cu cat va futeti mai mult, sunteti mai curve...

Ti-am mai zis ca imi place umorul tau :) 

Vizitator sarlatanu
Postat

Nu am citit semnatura ta, nu am pus niciodata accent pe asa ceva... fiecare(consider) ,....

Da' semnatura mea, ai citit ceva din ea ? Macar primele cuvinte ?:)_)___))))))

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

S P   :)))))))

PS..anais ma cunoaste deja :))) suntem cunostinte vechi..( sunt prieten cu barba'csu) :P))))

confirm si ca atare prietena cu nevasta-sa . 

Vizitator
Postat

cu tupeu :D si nu mi-e jena :D

da SP ? ce inseamna ? :)

Vizitator sarlatanu
Postat

da SP ? ce inseamna ? :)

Ahahaha..ahahaha, tu nu stii d' astea ???  Esti fata de casa ?:))))))))

Vizitator
Postat

gata - m-am prins :) faci ceva cu lula 

Vizitator
Postat

sugi pula (no offence) ...dar asta inseamna =)) ...l-as da in gat nevestei pe sarlatan =)) sa ma amuz cand il tine fatuca la regim =))

ai sa razi ... cred ca ii da cata nu puate  duce , nu il tine la regim , daca afla - zic 

Vizitator sarlatanu
Postat

gata - m-am prins :) faci ceva cu lula 

Ce e aia lula ?  anonna o sti ?:))

Vizitator
Postat

Ahahaha..ahahaha, tu nu stii d' astea ???  Esti fata de casa ? :))))))))

hai ca te-am facut sa razi !

Vizitator
Postat

eu va pup ! 

distractie placuta !  

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Cum le stii tu pe toate !!!!!

sunt doar curioasa... de cate ori faci sex cu nevasta, pe luna? =)) sau... cand ai de gand sa i-o pui, o anunti din vreme sa aiba timp sa se duca la epilat =))

Ce treaba are sotul cu caracterul meu ? (asta in cazul ca ar exista unul)

Da, m-a gadilat in gaoz de a trebuit sa ma scarpin

Destul de mult...mai mult decat miskin si v-ships cu siguranta... :)...se epileaza ea de bun voie si se intampla ca mie sa imi placa asa, ca sa vezi... :)

Observi ca oly este atras de fenei cu par de burta? :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Destul de mult...mai mult decat miskin si v-ships cu siguranta... :)...se epileaza ea de bun voie si se intampla ca mie sa imi placa asa, ca sa vezi... :)

pe cine crezi ca intereseaza de ce fel de femei este atras oly ?

sau orice alt barbat de pe aici ... pentru fiecare exista cineva cu care poate interactiona

• Minus 1
Vizitator sarlatanu
Postat

hai sictir, cum ar spune unii

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Și pe sfârcuri

• Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord
Postat

Nu am cum sa privesc lucrurile altfel .Ai dreptate ,pentru mine este amuzant pana la un punct .  Nu sunt in pozitia sa judec pe cineva de aici fie femeie sau barbat . Nu imi pasa mie ce face fiecare de aici cu viata lui .  Ca femeie insa  empatizez cu voi cele de aici . 

Ce caut eu aici ? Deocamdata  nu mai caut nimic - am gasit ce cautam   , doar imi imbogatesc vocabularul cu termeni noi de care habar nu aveam inainte . Pana sa intru aici nu stiam care e treba cu CIM -pentru mine asta inseamna  contract individual de munca  si altele care te-ar face sa razi in hohote . In afara de asta sunt subiecte interesante ... citesc mult mai mult ce se scrie aici . De scris mai putin pentru ca am observat ca " nevestele " nu sunt bine venite aici . 

Doar nevestele care calca stramb.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...