anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Cu sau fara cal? se descurca el ca e baiet mare
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 27, 2016 mah, da'tare curios mai esti !!! bag de seama ca imi contorizezi viata Nope! Doar voiam sa vad daca ai avut noroc. se descurca el ca e baiet mare Calu' e si mai mare... :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Calu' e si mai mare... :laugh2 Tu de unde stii?? esti calu' sau fatu' ?
valentinmyos Reputație: 60 Postat Noiembrie 27, 2016 Postat Noiembrie 27, 2016 Depune-ti CeVe-ul pe aici , s-o gasi careva care sa-ti raspunda Problema este ca, inafara de tine si inca vreo 2, maxim 3 persoane, am impresia - in urma unei estimari superficiale, desigur - ca raspund doar prostii.
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Problema este ca, inafara de tine si inca vreo 2, maxim 3 persoane, am impresia - in urma unei estimari superficiale, desigur - ca raspund doar prostii. ma mir ca ai timp sa cantaresti calitatea raspunsurilor sau te refereai la capacitatea lor de judecata?! naspa
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 27, 2016 Tu de unde stii?? esti calu' sau fatu' ? Nu-s nici calul, nici fatu'. Mai degraba zmeul.
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Nu-s nici calul, nici fatu'. Mai degraba zmeul. al meu esti !!!!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 27, 2016 Prea tarziu! Fiind un zmeu de treaba, am fost "rapit" de mult timp. Povestea minte, Ilenele pun ghearele pe zmei si nu invers. 2 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Prea tarziu! Fiind un zmeu de treaba, am fost "rapit" de mult timp. Povestea minte, Ilenele pun ghearele pe zmei si nu invers. lasa tu, eu nu te pastram pe veci nu-i asa ca Ilenele sunt scorpii?
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 27, 2016 O femeie poate fi orice: fata frumoasa, baba cloanta, mama, scorpie etc. Nu te plictisesti niciodata de ea... 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 27, 2016 O femeie poate fi orice: fata frumoasa, baba cloanta, mama, scorpie etc. Nu te plictisesti niciodata de ea... daca o schimbi din cand in cand
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 27, 2016 Depinde cum o schimbi, in bine sau in rau...
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Depinde cum o schimbi, in bine sau in rau... cu alta ... Tu ce credeai ca o schimbi de chiloti?
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 27, 2016 Vedem diferit lucrurile. Eu am preferat sa n-o schimb cu alta, ci s-o schimb in bine, asa cum m-a schimbat si ea. 1 1
tk2xxx Reputație: -531 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 27, 2016 De ceva vreme se deschid diverse thread-uri mai serioase sau mai putin neserioase iar daca sunt serioase initiatorii sunt luati la bascalie, injurati sau apar de niciunde clone. Asa ca am decis sa deschid acest thread in dorinta de a gasi pe aici macar un om cu capul pe umeri Eu cred ca V-SHIPS !
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 27, 2016 Eu cred ca V-SHIPS ! Corect! si el e in cautarea femeii normale ...dar sa-i lase 100e pe noptiera dimineata
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 27, 2016 Anormal ar fi sa nu-i lase.
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Ianuarie 16, 2017 De ceva vreme se deschid diverse thread-uri mai serioase sau mai putin neserioase iar daca sunt serioase initiatorii sunt luati la bascalie, injurati sau apar de niciunde clone. Asa ca am decis sa deschid acest thread in dorinta de a gasi pe aici macar un om cu capul pe umeri Dragă Anonna,acum am descoperit acest thread deschis de tine și,odată cu el,întrebarea ta. Cum nu-mi place să înșel oamenii prin afirmațiile pe care le fac,m-am dus repede la oglindă să mă asigur din nou că nu au survenit modificări,așa că acum sunt în măsură să răspund:da,eu am capul pe umeri!Cel puțin în acest moment!Deci mai există!Dacă oglinda minte,mint și eu!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 16, 2017 https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15978007_1143126329140840_8381919822248908417_n.jpg?oh=c718d1c74fa7cf7f8db17d2672067936&oe=59248989
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 16, 2017 Dragă Anonna,acum am descoperit acest thread deschis de tine și,odată cu el,întrebarea ta.Cum nu-mi place să înșel oamenii prin afirmațiile pe care le fac,m-am dus repede la oglindă să mă asigur din nou că nu au survenit modificări,așa că acum sunt în măsură să răspund:da,eu am capul pe umeri!Cel puțin în acest moment!Deci mai există!Dacă oglinda minte,mint și eu! Dragalasule, intrebarea mea era simpla... daca exista prin zona oameni normali la cap nicidecum oameni cu capul pe umeri 2 3
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Ianuarie 16, 2017 Dragalasule, intrebarea mea era simpla... daca exista prin zona oameni normali la cap nicidecum oameni cu capul pe umeri "Asa ca am decis sa deschid acest thread in dorinta de a gasi pe aici macar un om cu capul pe umeri."Despre normalitate,nu știu ce să răspund!Normalitatea este atât de relativă....De exemplu,nevastă-mea,dacă facem nebunii în seara asta și mâine seară îi propun să repetăm nebunia,îmi spune că nu sunt normal,pe când amanta îmi spune același lucru,dar în cazul în care nu-i propun și mâine!Deci,după părerea ta,sunt normal?Și dacă da,în care caz?
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 16, 2017 "Asa ca am decis sa deschid acest thread in dorinta de a gasi pe aici macar un om cu capul pe umeri."Despre normalitate,nu știu ce să răspund!Normalitatea este atât de relativă....De exemplu,nevastă-mea,dacă facem nebunii în seara asta și mâine seară îi propun să repetăm nebunia,îmi spune că nu sunt normal,pe când amanta îmi spune același lucru,dar în cazul în care nu-i propun!Deci,după părerea ta,sunt normal?Și dacă da,în care caz? adevar grait-ai, dragalasenia ta nu ma pot pronunta daca esti normal dar obsedat stiu ca esti de .... pasare maiastra 2 3
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 16, 2017 De exemplu,nevastă-mea,dacă facem nebunii în seara asta și mâine seară îi propun să repetăm nebunia,îmi spune că nu sunt normal,pe când amanta îmi spune același lucru,dar în cazul în care nu-i propun și mâine! apropos, nu repeta nebunia cu soata, doua nopti consecutive ... e plictisitor ... incearca altceva , o sa-ti placa si tie 3 3
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Ianuarie 16, 2017 adevar grait-ai, dragalasenia ta nu ma pot pronunta daca esti normal dar obsedat stiu ca esti de .... pasare maiastra Nu sunt deloc obsedat!Era doar o ipoteză menită să mă lămurească dacă sunt normal!Pentru că în aceeași situație,cineva îmi spune că sunt,altcineva că nu!!
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Ianuarie 16, 2017 apropos, nu repeta nebunia cu soata, doua nopti consecutive ... e plictisitor ... incearca altceva , o sa-ti placa si tie Nu m-aș plictisi nici dacă aș face-o un an zi de zi, cum nici ea nu cred că s-ar plictisi,pentru că știm să aducem de fiecare dată mici chestii care să salveze monotonia,doar că ceasul ei biologic este mai leneș decât al meu,așa că trebuie să mai merg pe ici pe colo,la câte o fată,să-mi potrivească ceasul!Bineînțeles,fără să afle ceasul de acasă,că nu aș mai avea cap pe umeri!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum