Sari la conținut

Exista si barbati normali la cap pe aici ?

Postări Recomandate

• Oras:Here
Postat

mah, da'tare curios mai esti !!! bag de seama ca imi contorizezi viata

Nope! Doar voiam sa vad daca ai avut noroc. :P

se descurca el ca e baiet mare =)) 

Calu' e si mai mare... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Depune-ti CeVe-ul pe aici , s-o gasi careva care sa-ti raspunda =)) 

Problema este ca, inafara de tine si inca vreo 2, maxim 3 persoane, am impresia - in urma unei estimari superficiale, desigur -  ca raspund doar prostii. 

Postat

Problema este ca, inafara de tine si inca vreo 2, maxim 3 persoane, am impresia - in urma unei estimari superficiale, desigur -  ca raspund doar prostii. 

=)) ma mir ca ai timp sa cantaresti calitatea raspunsurilor =))  

sau te refereai la capacitatea lor de judecata?! :pimp  naspa =)) 

Postat

Prea tarziu! Fiind un zmeu de treaba, am fost "rapit" de mult timp. Povestea minte, Ilenele pun ghearele pe zmei si nu invers. :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

O femeie poate fi orice: fata frumoasa, baba cloanta, mama, scorpie etc. Nu te plictisesti niciodata de ea... :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Vedem diferit lucrurile. :)

Eu am preferat sa n-o schimb cu alta, ci s-o schimb in bine, asa cum m-a schimbat si ea.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

De ceva vreme se deschid diverse thread-uri mai serioase sau mai putin neserioase iar daca sunt serioase initiatorii sunt luati la bascalie, injurati sau apar de niciunde clone. Asa ca am decis sa deschid acest thread in dorinta de a gasi pe aici macar un om cu capul pe umeri :D

Eu cred ca V-SHIPS !

• Oras:Outside București
Postat

De ceva vreme se deschid diverse thread-uri mai serioase sau mai putin neserioase iar daca sunt serioase initiatorii sunt luati la bascalie, injurati sau apar de niciunde clone. Asa ca am decis sa deschid acest thread in dorinta de a gasi pe aici macar un om cu capul pe umeri :D

Dragă Anonna,acum am descoperit acest thread deschis de tine și,odată cu el,întrebarea ta.

Cum nu-mi place să înșel oamenii prin afirmațiile pe care le fac,m-am dus repede la oglindă să mă asigur din nou că nu au survenit modificări,așa că acum sunt în măsură să răspund:da,eu am capul pe umeri!

Cel puțin în acest moment!

Deci mai există!

Dacă oglinda minte,mint și eu!

Postat

Dragă Anonna,acum am descoperit acest thread deschis de tine și,odată cu el,întrebarea ta.

Cum nu-mi place să înșel oamenii prin afirmațiile pe care le fac,m-am dus repede la oglindă să mă asigur din nou că nu au survenit modificări,așa că acum sunt în măsură să răspund:da,eu am capul pe umeri!

Cel puțin în acest moment!

Deci mai există!

Dacă oglinda minte,mint și eu!

Dragalasule, intrebarea mea era simpla... daca exista prin zona oameni normali la cap nicidecum oameni cu capul pe umeri :P 

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Dragalasule, intrebarea mea era simpla... daca exista prin zona oameni normali la cap nicidecum oameni cu capul pe umeri :P

"Asa ca am decis sa deschid acest thread in dorinta de a gasi pe aici macar un om cu capul pe umeri."

Despre normalitate,nu știu ce să răspund!

Normalitatea este atât de relativă....

De exemplu,nevastă-mea,dacă facem nebunii în seara asta și mâine seară îi propun să repetăm nebunia,îmi spune că nu sunt normal,pe când amanta îmi spune același lucru,dar în cazul în care nu-i propun și mâine!

Deci,după părerea ta,sunt normal?

Și dacă da,în care caz?

Postat

"Asa ca am decis sa deschid acest thread in dorinta de a gasi pe aici macar un om cu capul pe umeri."

Despre normalitate,nu știu ce să răspund!

Normalitatea este atât de relativă....

De exemplu,nevastă-mea,dacă facem nebunii în seara asta și mâine seară îi propun să repetăm nebunia,îmi spune că nu sunt normal,pe când amanta îmi spune același lucru,dar în cazul în care nu-i propun!

Deci,după părerea ta,sunt normal?

Și dacă da,în care caz?

adevar grait-ai, dragalasenia ta :D

nu ma pot pronunta daca esti normal dar obsedat stiu ca esti de .... pasare maiastra =))

• Like 2
  • Minus 3
Postat

De exemplu,nevastă-mea,dacă facem nebunii în seara asta și mâine seară îi propun să repetăm nebunia,îmi spune că nu sunt normal,pe când amanta îmi spune același lucru,dar în cazul în care nu-i propun și mâine!

apropos, nu repeta nebunia cu soata, doua nopti consecutive ... e plictisitor :D... incearca altceva , o sa-ti placa si tie :D

• Like 3
  • Minus 3
Postat

adevar grait-ai, dragalasenia ta :D

nu ma pot pronunta daca esti normal dar obsedat stiu ca esti de .... pasare maiastra =))

Nu sunt deloc obsedat!

Era doar o ipoteză menită să mă lămurească dacă sunt normal!

Pentru că în aceeași situație,cineva îmi spune că sunt,altcineva că nu!!

Postat

apropos, nu repeta nebunia cu soata, doua nopti consecutive ... e plictisitor :D... incearca altceva , o sa-ti placa si tie :D

Nu m-aș plictisi nici dacă aș face-o un an zi de zi, cum nici ea nu cred că s-ar plictisi,pentru că știm să aducem de fiecare dată mici chestii care să salveze monotonia,doar că ceasul ei biologic este mai leneș decât al meu,așa că trebuie să mai merg pe ici pe colo,la câte o fată,să-mi potrivească ceasul!

Bineînțeles,fără să afle ceasul de acasă,că nu aș mai avea cap pe umeri!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...