Sari la conținut

Exista si barbati normali la cap pe aici ?

Postări Recomandate

Postat

Nu m-aș plictisi nici dacă aș face-o un an zi de zi, cum nici ea nu cred că s-ar plictisi,pentru că știm să aducem de fiecare dată mici chestii care să salveze monotonia,doar că ceasul ei biologic este mai leneș decât al meu,așa că trebuie să mai merg pe ici pe colo,la câte o fată,să-mi potrivească ceasul!

Bineînțeles,fără să afle ceasul de acasă,că nu aș mai avea cap pe umeri!!

era vorba de "nebunie" nu de actul sexual :P 

• Oras:Outside București
Postat

era vorba de "nebunie" nu de actul sexual :P

La mine actul sexual ori este nebunie,ori nu este deloc!

Postat

=)) esti tanar :D

Fost-am și eu odată !

După buletin,nu, după putere și energie,da!

• Oras:FALASTOACA
Postat

apropos, nu repeta nebunia cu soata, doua nopti consecutive ... e plictisitor :D... incearca altceva , o sa-ti placa si tie :D

Mamaie,ai ajuns sa dai sfaturi?Toata viata ta ai supt pula,ce stii tu despre viata de familie?

• Like 1
Postat

Fost-am și eu odată !

După buletin,nu, după putere și energie,da!

=)) 

m-a sunat o data o nevasta, suparata tare ca l-a prins pe barba-sau stand pe site-uri de matrimoniale :D ... pe vremea aia nu faceam decat sa imprastii numarul de telefon , fara prea multe discutii :D (nu ca acum as face vrajeala scrisa) =)) .... stii ce mi-a zis ? =)) 

- Te anunt ca barbatul meu e obsedat de sex! E bolnav! =))   Cred ca pe vremea aia, "tanarul" avea in jur de 50ani =))).

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Mamaie,ai ajuns sa dai sfaturi?Toata viata ta ai supt pula,ce stii tu despre viata de familie?

Nu cred că a vrut să dea un sfat,mai repede cred că a fost o invitație subtilă!

Dar și dacă era directă, cel puțin distanța o facea de neacceptat!

Postat

=)) 

m-a sunat o data o nevasta, suparata tare ca l-a prins pe barba-sau stand pe site-uri de matrimoniale :D ... pe vremea aia nu faceam decat sa imprastii numarul de telefon , fara prea multe discutii :D (nu ca acum as face vrajeala scrisa) =)) .... stii ce mi-a zis ? =)) 

- Te anunt ca barbatul meu e obsedat de sex! E bolnav! =))   Cred ca pe vremea aia, "tanarul" avea in jur de 50ani =))).

În acest caz și eu sunt "bolnav ",doar că nevastă-mea mă cataloghează drept hiperactiv sexual!

Ce vrei,natura,gena moștenită, nu știu...

Mă trag dintr-un neam de potenți....

O soră a mamei mele este cu 10 ani mai mică decât mine!!!!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu cred că a vrut să dea un sfat,mai repede cred că a fost o invitație subtilă!

Dar și dacă era directă, cel puțin distanța o facea de neacceptat!

Totul o face de neacceptat,vârsta,prostia,fizicul.........

Daca prin absurd as fute asa ceva,as rămâne cu sechele toată viata.E cel mai negru cosmar.

Postat

În acest caz și eu sunt "bolnav ",doar că nevastă-mea mă cataloghează drept hiperactiv sexual!

Ce vrei,natura,gena moștenită, nu știu...

Mă trag dintr-un neam de potenți....

O soră a mamei mele este cu 10 ani mai mică decât mine!!!!

am uitat sa precizez, bietul om se plangea ca nevasta il tine la dieta sexuala =))  (stii ce vreau sa zic)  =)) 

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Totul o face de neacceptat,vârsta,prostia,fizicul.........

Daca prin absurd as fute asa ceva,as rămâne cu sechele toată viata.E cel mai negru cosmar.

pisalau mic, cine dreaq (sa te ia) ar reusi sa se atinga de buba ta? ... si daca ar face-o, nu cred ca s-ar clinti nici cat lindicul principesei =)) 

Postat

pisalau mic, cine dreaq (sa te ia) ar reusi sa se atinga de buba ta? ... si daca ar face-o, nu cred ca s-ar clinti nici cat lindicul principesei =))

Mamaie,voi curvele pensionate trăiți doar din vise.Nasol,foarte nasol,dar asta va este soarta.

Cat despre mine,calmează-te,IMI ESTE BINE!

• Oras:Jamaica
Postat

am uitat sa precizez, bietul om se plangea ca nevasta il tine la dieta sexuala =)) (stii ce vreau sa zic) =))

Auzi că dietă sexuală:)))

Bine că n-ai zis cură sexuală:)

De-aia-i faină limba română!:)

Postat

Ce pretenții sa ai de la o curva proasta.

A zis bine, părinte.

Dietă sexuală:))

Cred totuşi că nevasta greşise. Dacă îl ținea la cură sexuală şi el lovea şi altele, abia atunci ar fi fost îndreptățită, să zicem, să-i zică obsedat sexual:))

Postat

Ok ,

Hai sa va luminez putin :D

Am decis sa gasesc pe cineva dispus sa-si petreaca timpul cu mine acceptandu-ma asa cum sunt, cu bune si rele sau cu rele si bune.

Pentru asta , trebuie sa fiu sigura ca ... se va purta in public ca un marlan, necioplit dar sa fie spilcuit sa miroasa frumos la suprafata iar cand ii dai jos hainele sa-ti mute nasul din loc :D

Sa se creada buricul pamantului dar sa fie cel mai tont individ :D

Sa fie mort de foame si sa isi doreasca sa traiasca din ceea ce produc eu :D

Caut un leader innascut care sa-mi gestioneze veniturile numai in favoarea lui :D

L-ai găsit ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...