anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 16, 2017 Nu m-aș plictisi nici dacă aș face-o un an zi de zi, cum nici ea nu cred că s-ar plictisi,pentru că știm să aducem de fiecare dată mici chestii care să salveze monotonia,doar că ceasul ei biologic este mai leneș decât al meu,așa că trebuie să mai merg pe ici pe colo,la câte o fată,să-mi potrivească ceasul!Bineînțeles,fără să afle ceasul de acasă,că nu aș mai avea cap pe umeri!! era vorba de "nebunie" nu de actul sexual
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Ianuarie 16, 2017 era vorba de "nebunie" nu de actul sexual La mine actul sexual ori este nebunie,ori nu este deloc!
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 16, 2017 La mine actul sexual ori este nebunie,ori nu este deloc! esti tanar
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Ianuarie 16, 2017 esti tanar Fost-am și eu odată !După buletin,nu, după putere și energie,da!
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Ianuarie 16, 2017 apropos, nu repeta nebunia cu soata, doua nopti consecutive ... e plictisitor ... incearca altceva , o sa-ti placa si tie Mamaie,ai ajuns sa dai sfaturi?Toata viata ta ai supt pula,ce stii tu despre viata de familie? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 16, 2017 Fost-am și eu odată !După buletin,nu, după putere și energie,da! m-a sunat o data o nevasta, suparata tare ca l-a prins pe barba-sau stand pe site-uri de matrimoniale ... pe vremea aia nu faceam decat sa imprastii numarul de telefon , fara prea multe discutii (nu ca acum as face vrajeala scrisa) .... stii ce mi-a zis ? - Te anunt ca barbatul meu e obsedat de sex! E bolnav! Cred ca pe vremea aia, "tanarul" avea in jur de 50ani ). 4 3
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Ianuarie 16, 2017 Mamaie,ai ajuns sa dai sfaturi?Toata viata ta ai supt pula,ce stii tu despre viata de familie?Nu cred că a vrut să dea un sfat,mai repede cred că a fost o invitație subtilă!Dar și dacă era directă, cel puțin distanța o facea de neacceptat!
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 16, 2017 Nu cred că a vrut să dea un sfat,mai repede cred că a fost o invitație subtilă!Dar și dacă era directă, cel puțin distanța o facea de neacceptat! ups, am ratat ideea pipiloiului invitatie? io ? la ce?
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 16, 2017 Mamaie,ai ajuns sa dai sfaturi?Toata viata ta ai supt pula,ce stii tu despre viata de familie? pisulica, le stii tu pe toate, ca un om mare !!! ma minunez!!! oare reusesti sa nu-ti uzi pantalonii ?
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Ianuarie 16, 2017 m-a sunat o data o nevasta, suparata tare ca l-a prins pe barba-sau stand pe site-uri de matrimoniale ... pe vremea aia nu faceam decat sa imprastii numarul de telefon , fara prea multe discutii (nu ca acum as face vrajeala scrisa) .... stii ce mi-a zis ? - Te anunt ca barbatul meu e obsedat de sex! E bolnav! Cred ca pe vremea aia, "tanarul" avea in jur de 50ani ).În acest caz și eu sunt "bolnav ",doar că nevastă-mea mă cataloghează drept hiperactiv sexual! Ce vrei,natura,gena moștenită, nu știu...Mă trag dintr-un neam de potenți....O soră a mamei mele este cu 10 ani mai mică decât mine!!!! 1 1
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Ianuarie 16, 2017 Nu cred că a vrut să dea un sfat,mai repede cred că a fost o invitație subtilă!Dar și dacă era directă, cel puțin distanța o facea de neacceptat!Totul o face de neacceptat,vârsta,prostia,fizicul.........Daca prin absurd as fute asa ceva,as rămâne cu sechele toată viata.E cel mai negru cosmar.
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 16, 2017 În acest caz și eu sunt "bolnav ",doar că nevastă-mea mă cataloghează drept hiperactiv sexual!Ce vrei,natura,gena moștenită, nu știu...Mă trag dintr-un neam de potenți....O soră a mamei mele este cu 10 ani mai mică decât mine!!!! am uitat sa precizez, bietul om se plangea ca nevasta il tine la dieta sexuala (stii ce vreau sa zic) 4 3
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 16, 2017 Totul o face de neacceptat,vârsta,prostia,fizicul.........Daca prin absurd as fute asa ceva,as rămâne cu sechele toată viata.E cel mai negru cosmar. pisalau mic, cine dreaq (sa te ia) ar reusi sa se atinga de buba ta? ... si daca ar face-o, nu cred ca s-ar clinti nici cat lindicul principesei
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Ianuarie 16, 2017 pisalau mic, cine dreaq (sa te ia) ar reusi sa se atinga de buba ta? ... si daca ar face-o, nu cred ca s-ar clinti nici cat lindicul principesei Mamaie,voi curvele pensionate trăiți doar din vise.Nasol,foarte nasol,dar asta va este soarta.Cat despre mine,calmează-te,IMI ESTE BINE!
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 16, 2017 Mamaie,voi curvele pensionate trăiți doar din vise.Nasol,foarte nasol,dar asta va este soarta.Cat despre mine,calmează-te,IMI ESTE BINE! d'aia te jelesti pe aici ... de fericire
traminer Reputație: 1806 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Ianuarie 16, 2017 am uitat sa precizez, bietul om se plangea ca nevasta il tine la dieta sexuala (stii ce vreau sa zic) Auzi că dietă sexuală))Bine că n-ai zis cură sexuală De-aia-i faină limba română!
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Ianuarie 16, 2017 d'aia te jelesti pe aici ... de fericire Aici ma distrez,imi bat joc de curvele proaste.
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Ianuarie 16, 2017 Auzi că dietă sexuală ))Bine că n-ai zis cură sexuală De-aia-i faină limba română! Ce pretenții sa ai de la o curva proasta.
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 16, 2017 Aici ma distrez,imi bat joc de curvele proaste. ete fas, esti aici sa urlii de singuratate ca nu gasesti sa stea una cu tine decat pe si pentru bani pentru ca de altceva nu prea esti capabil 4 3
traminer Reputație: 1806 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Ianuarie 16, 2017 Ce pretenții sa ai de la o curva proasta.A zis bine, părinte.Dietă sexuală) Cred totuşi că nevasta greşise. Dacă îl ținea la cură sexuală şi el lovea şi altele, abia atunci ar fi fost îndreptățită, să zicem, să-i zică obsedat sexual:))
bob marlin93 Reputație: 2 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 Ok , Hai sa va luminez putin Am decis sa gasesc pe cineva dispus sa-si petreaca timpul cu mine acceptandu-ma asa cum sunt, cu bune si rele sau cu rele si bune. Pentru asta , trebuie sa fiu sigura ca ... se va purta in public ca un marlan, necioplit dar sa fie spilcuit sa miroasa frumos la suprafata iar cand ii dai jos hainele sa-ti mute nasul din loc Sa se creada buricul pamantului dar sa fie cel mai tont individ Sa fie mort de foame si sa isi doreasca sa traiasca din ceea ce produc eu Caut un leader innascut care sa-mi gestioneze veniturile numai in favoarea lui L-ai găsit ?
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 26, 2017 L-ai găsit ? inca lucrez la asta
bob marlin93 Reputație: 2 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 inca lucrez la asta De ce nu atașezi câteva poze cu tine, ca sa rezolvi problema ?
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Ianuarie 26, 2017 De ce nu atașezi câteva poze cu tine, ca sa rezolvi problema ? nu e nevoie nu ai citit cerintele?
bob marlin93 Reputație: 2 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 nu e nevoie nu ai citit cerintele? Cei drept, l-am citit dar inca imi e un pic confuz )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum