miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Se pare ca l-ai gasit deja, esti prea linistita de la un timp... si asta mi se datoreaza doar mie , inca detin capacitatea asta 4 15
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 9, 2016 v-am zis eu ca l-a copiat pe SHIP , nu ma credeatiba chiar s-a indragostit de el si de prelegerile lui Ships, plateste 100e dupa o noapte de dezmat, eu dau toate veniturile Prezent Nu iesi cu nimic in evidenta
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 9, 2016 Cineva a uitat sa-i ia tranchilizantul de dimineata ... marsh
ghifor Reputație: 150 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Telefon: ionescoion Oras:oriunde ne este bine Postat Noiembrie 9, 2016 eu am scos la lumina cea mai ascunsa dorinta a mea Uneori utopiile ne ajuta sa mergem mai departe, ne dau curaj....Daca asta e dorinta ta ascunsa sa nu renunti la ea!
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Ships, plateste 100e dupa o noapte de dezmat, eu dau toate veniturile io zic ca sunt buni si aceia daca inmultesti cu 30 de zile iese o mica avere Da nu-mi place de tine , azi , ca iar te-ai dat cu copchilasul acela fugit de la scoala 4 15
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 9, 2016 Uneori utopiile ne ajuta sa mergem mai departe, ne dau curaj....Daca asta e dorinta ta ascunsa sa nu renunti la ea! tin cu dintii de dorinta mea... nu o dau la nimeni io zic ca sunt buni si aceia daca inmultesti cu 30 de zile iese o mica avere Da nu-mi place de tine , azi , ca iar te-ai dat cu copchilasul acela fugit de la scoala asa cum gandesti tu este destul de rezon oferta marinarului dar am gasit o mica neconcordanta in oferta omului... el vrea sa fie independent, el nu vrea sa fie tinut pe loc de o normala 1 1
crissu Reputație: 4142 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 oare il gasesti?
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 asa cum gandesti tu este destul de rezon oferta marinarului dar am gasit o mica neconcordanta in oferta omului... el vrea sa fie independent, el nu vrea sa fie tinut pe loc de o normala pai si eu imi iubesc independenta , si nu a reusit sa ma struneasca nimeni pana acum . Sunt cam asa 5 15
masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 pai si eu imi iubesc independenta , si nu a reusit sa ma struneasca nimeni pana acum . Sunt cam asa resize.gif Bulache,lasa beutura si nu mai trage pe nas.
pasha_man Reputație: 451 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Noiembrie 9, 2016 Anonna curând ma voi prezenta la USA ta cu o cratiță de sarmale si o sticla de vin
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Bulache,lasa beutura si nu mai trage pe nas.vad ca nu ne intelegem intr-un limbaj adecvat la belit 8 14
crissu Reputație: 4142 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 Anonna curând ma voi prezenta la USA ta cu o cratiță de sarmale si o sticla de vinnebunelule... 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 9, 2016 pai si eu imi iubesc independenta , si nu a reusit sa ma struneasca nimeni pana acum . Sunt cam asa resize.gif din cate inteleg eu , tu nu esti nici cal nici magar ... dar din poza nu reiese ca ai fi catar ...diformule! 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 9, 2016 Anonna curând ma voi prezenta la USA ta cu o cratiță de sarmale si o sticla de vin avand in vedere ca eu nu gatesc ... primesc sarmalele dar nu si vinul ... daca veneai cu o tuicomicina ... mmm schimbam directia catre tine
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 din cate inteleg eu , tu nu esti nici cal nici magar ... dar din poza nu reiese ca ai fi catar ...diformule! Pai nu sunt nici cotoi lasat slobod , nici leu de tinut in cusca ...daca intelegi ce vreau sa zic Inca nu sunt diform , dar mai vedem peste 10-15 ani Mi-ai adus aminte de o faza petrecuta la Carrefour luni : m-am oprit la raftul de bacanie vrand sa iau ceva , la care o domnisoara de vre-o 18-20 de ani imi zice "spune baiatu' te servesc cu ceva? " , fara sa se gandeasca la faptul ca daca ma grabeam putin aveam o fata ca ea. Si asta chiar mi se intampla destul de des. Deci ca sa-ti faci o impresie cat de diform sunt 6 14
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 9, 2016 Pai nu sunt nici cotoi lasat slobod , nici leu de tinut in cusca ...daca intelegi ce vreau sa zic Inca nu sunt diform , dar mai vedem peste 10-15 ani Mi-ai adus aminte de o faza petrecuta la Carrefour luni : m-am oprit la raftul de bacanie vrand sa iau ceva , la care o domnisoara de vre-o 18-20 de ani imi zice "spune baiatu' te servesc cu ceva? " , fara sa se gandeasca la faptul ca daca ma grabeam putin aveam o fata ca ea. Si asta chiar mi se intampla destul de des. Deci ca sa-ti faci o impresie cat de diform sunt iar te pupi singur
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 iar te pupi singur de fel intuiam deja daca iti povestesc vei aprecia astfel Ce vroiai sa zic ca nu stie sa aprecieze varsta corect 4 14
pasha_man Reputație: 451 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Noiembrie 9, 2016 Palinca?
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 9, 2016 de fel intuiam deja daca iti povestesc vei aprecia astfel Ce vroiai sa zic ca nu stie sa aprecieze varsta corect probabil fatuca te si vedea in baston
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 9, 2016 Palinca? nu mere fiarta
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 probabil fatuca te si vedea in baston iti dai seama , aveam chiar 2 dupa mine , unul in caz de se rupe celalalt 4 14
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 9, 2016 iti dai seama , aveam chiar 2 dupa mine , unul in caz de se rupe celalalt vezi, vezi vezi... ce ti-am zis io ?
pasha_man Reputație: 451 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Noiembrie 9, 2016 nu mere fiarta Fierbem ce rămâne
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 9, 2016 Fierbem ce rămâne pe Michidutza? 1 1
pasha_man Reputație: 451 Postat Noiembrie 9, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Noiembrie 9, 2016 pe Michidutza?[/quoteCine naiba e ăla ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum