el diablo Reputație: -408 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Noiembrie 10, 2016 ai muscat sau ai prins ceva, nu-mi dau seama Am muscat-o pe una de pasarica dar nu i-a placut.
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 Am muscat-o pe una de pasarica dar nu i-a placut. auci... sper sa nu te fi pocnit prea tare
el diablo Reputație: -408 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Noiembrie 10, 2016 auci... sper sa nu te fi pocnit prea tare Nu m-a pocnit ca nu-mi place dominarea. Dar m-a injurat de mama, fapt care m-a facut extrem de trist si n-am mai putut sa o fut decat pe la spate.
chikosan Reputație: 1179 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Noiembrie 10, 2016 eu zic ca sunt normal la cap , deci ce zici? )
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 eu zic ca sunt normal la cap , deci ce zici? ) Nu merge asa....trebuie facuta o evaluare a capacitatilor tale mintale si de sanatate ... am gasit vreo 2-3 prin zona 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Noiembrie 10, 2016 Ma mir ca nu ti-a spus inca preafericitul Pipilica dar hai ca te ajut eu cu sfaturi ! "Cum sa iti gasesti jumatatea si sa nu gresesti in viata alegerea? In una din cartile regelui Solomon se spune ca pacatosului i se da o femeie rea pentru greselile sale (v. Eccles. 7, 26). De aceea, incercati sa va abtineti de la pacate, in special de la desfrau, pentru ca Domnul sa va daruiasca o sotie buna. Trebuie nu numai sa cauti sotia potrivita, ci chiar tu sa devii un sot potrivit." -Ceva postare prea adevarata de pe prea frumosul site al unei preasolide biserici din preamarele oras ale prearotundei planete Acum sa vedem sotul cum este ca sa stim daca esti o femeie rea sau nu !! (ca sa nu judecam dupa descrierea din profilul tau ) Banuiam eu ca femeia e o pedeapsa divina... 3 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 On topic, scuzati....s a futut mireasa???? 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Draga mea, #anais777, va trebui sa te familiariez cu mine. Sunt o persoana ok din toate punctele de vedere si nu am nici cea mai mica problema cu cei care se leaga de calcaiele si parul meu pubian, ci doar incerc sa ii readuc cu picioarele pe pamant sa le arat ca pentru a fi femeie nu trebuie sa te tunezi, trebuie doar sa fii tu. Sa arati si partile care dezgusta pe asemenea masculi, perioadele dintre vizitele la salonul de cosmetica. Daca nu ar exista momentele prinse in instantaneele fotografice pariez ca multi nici nu-si dau seama ca acele parti ale corpului femeii exista, nu au timp sa le bage in seama. Eu nu fac decat sa evidentiez. Nu sunt o persoana atat de acida dar imi place sa ma amuz pe snobismul unora si prostia altora Nu stiu ce cauti tu pe acest forum dar eu stiu ce vreau . Sunt multi pe aici pe care, probabil i-as lasa fara banutii de ora doar o singura data si multi probabil, pe care i-as lua la tranta de mai multe ori. Sunt multi pe care daca i-as vedea pe strada i-as privi cu dezgust si mult carora le inchid usa in nas de cum ii vad. Dar la fel de bine poate sa fie si reversul, suntem oameni si trebuie sa constientizam ca nu suntem facuti sa ne agreeam toti in acelasi timp si in acelasi mod indiferent care ne este scopul. Pentru cei care platesc, tiparul este divers, pentru mine, cea care sunt platita, am un nivel sub care nu pot sa ma cobor. Totul e sa privesti lucrurile cu amuzament Nu am cum sa privesc lucrurile altfel .Ai dreptate ,pentru mine este amuzant pana la un punct . Nu sunt in pozitia sa judec pe cineva de aici fie femeie sau barbat . Nu imi pasa mie ce face fiecare de aici cu viata lui . Ca femeie insa empatizez cu voi cele de aici . Ce caut eu aici ? Deocamdata nu mai caut nimic - am gasit ce cautam , doar imi imbogatesc vocabularul cu termeni noi de care habar nu aveam inainte . Pana sa intru aici nu stiam care e treba cu CIM -pentru mine asta inseamna contract individual de munca si altele care te-ar face sa razi in hohote . In afara de asta sunt subiecte interesante ... citesc mult mai mult ce se scrie aici . De scris mai putin pentru ca am observat ca " nevestele " nu sunt bine venite aici . 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 10, 2016 ................... De scris mai putin pentru ca am observat ca " nevestele " nu sunt bine venite aici . Lume rea. Unii barbati se simt urmariti de acasa si cand vad o nevasta pe forum ii ia cu fiori pe sira spinarii! Altii nu s-au insurat din diverse motive si o nevasta le strica feng-shui'ul.. Insa multi nu prea cred ca sunt neveste pe aici ci doar clone de masculi pusi pe sotii. Oricum ar fi, esti membru cu drepturi depline pe forum, iar la cati nebuni sunt p-aci ( inclusiv eu ) o nevasta in plus ori minus nu se simte! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Lume rea. Unii barbati se simt urmariti de acasa si cand vad o nevasta pe forum ii ia cu fiori pe sira spinarii! Altii nu s-au insurat din diverse motive si o nevasta le strica feng-shui'ul.. Insa multi nu prea cred ca sunt neveste pe aici ci doar clone de masculi pusi pe sotii. Oricum ar fi, esti membru cu drepturi depline pe forum, iar la cati nebuni sunt p-aci ( inclusiv eu ) o nevasta in plus ori minus nu se simte! Cred ca citesc destule neveste ... Eu cel putin v-am adus o duzina pe cap , le-am povestit de minunatul site .
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 Nu am cum sa privesc lucrurile altfel .Ai dreptate ,pentru mine este amuzant pana la un punct . Nu sunt in pozitia sa judec pe cineva de aici fie femeie sau barbat . Nu imi pasa mie ce face fiecare de aici cu viata lui . Ca femeie insa empatizez cu voi cele de aici . Ce caut eu aici ? Deocamdata nu mai caut nimic - am gasit ce cautam , doar imi imbogatesc vocabularul cu termeni noi de care habar nu aveam inainte . Pana sa intru aici nu stiam care e treba cu CIM -pentru mine asta inseamna contract individual de munca si altele care te-ar face sa razi in hohote . In afara de asta sunt subiecte interesante ... citesc mult mai mult ce se scrie aici . De scris mai putin pentru ca am observat ca " nevestele " nu sunt bine venite aici . Bine ai intrat in comunitatea curvarilor, anais777! Cunostem si noi termenii aia dar aici sunt alte traduceri > sunt tare curioasa de ce nu ar fi binevenite "nevestele"? Nici nu-ti inchipui cat de multi baieti si-ar dori sa treaca in palmares o "nevasta" ... Lasand glumele deoparete, sunte, oameni ... frustrati sau nu , cu nevoi sau nu ... unii profita de ceilalti si toti profita de toti Bine ai venit in comunitate PS: de multa vreme voiam sa dau lectii "nevestelor" cum sa-si tina barbatii legati .. (oricum, dupa mine, sunt o cauza pierduta) PPS:distreaza-te, fata! ai doar o viata (fara sa stie barbatul)
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 Baieti, va futura nevestele locul de distractie
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Cred ca citesc destule neveste ... Eu cel putin v-am adus o duzina pe cap , le-am povestit de minunatul site . Toate-s curve doar ca nu vor sa recunoasca )
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2016 Daca toti sunt ca mine, raspunsul meu este NU!
masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Toate-s curve doar ca nu vor sa recunoasca ) Vai ce urat vb?Așa oare si gândești ?👀
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 Toate-s curve doar ca nu vor sa recunoasca ) Si barbatii curvari ...
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Noiembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2016 Si barbatii curvari ... Sa sti ca da 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Toate-s curve doar ca nu vor sa recunoasca ) eu te contrazic . Toate recunosc 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Stai cuminte, noi cu cat futem mai mult cu atat suntem mai jmekeri, nu curvari ))) Voi, cu cat va futeti mai mult, sunteti mai curve...) 2 2
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 Stai cuminte, noi cu cat futem mai mult cu atat suntem mai jmekeri, nu curvari ))) Voi, cu cat va futeti mai mult, sunteti mai curve... ) esti o pula, care la un moment dat se va .... molesi dar eu tot va iubesc (platonic) 1 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 eu te contrazic . Toate recunosc \Tu recunosti ca esti curva ? PS. Nevasta-mea nu recunoaste nici cand e cu pula-l pisda ca e curva ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 eu te contrazic . Toate recunosc Chiar toate !?? :shocked 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 esti o pula, care la un moment dat se va .... molesi Stai cuminte...cat e degetul si limba...plm... 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Bine ai intrat in comunitatea curvarilor, anais777! Cunostem si noi termenii aia dar aici sunt alte traduceri > sunt tare curioasa de ce nu ar fi binevenite "nevestele"? Nici nu-ti inchipui cat de multi baieti si-ar dori sa treaca in palmares o "nevasta" ... Lasand glumele deoparete, sunte, oameni ... frustrati sau nu , cu nevoi sau nu ... unii profita de ceilalti si toti profita de toti Bine ai venit in comunitate PS: de multa vreme voiam sa dau lectii "nevestelor" cum sa-si tina barbatii legati .. (oricum, dupa mine, sunt o cauza pierduta) PPS:distreaza-te, fata! ai doar o viata (fara sa stie barbatul) Annona eu nu vreau sa leg pe nimeni ! Referitor la PPS chestia cu distratul e cu dus si intors - ma tem ca nu ai citit semnatura mea (nici eu nu prea ma uit la semnaturile altora )
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Noiembrie 10, 2016 #anais777, nu-l baga in seama pe sarlatan , e un pustan abia intrat in viata ce crede ca daca poarta pantaloni , e mascul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum