Sari la conținut

Cristina posibila vizita !!! Servicii totale si calitative !!!

Vizitator cristina730

Postări Recomandate

Vizitator cristina730
Reputație: 0
Postat

Buna tuturor, numele meu este Cristina , si ma gandesc sa vin de duminica sa va vizitez , mi-as dori sa aud parerile voastre referitor la aceasta vizita, despre mine va pot spune ca sunt o fire sociabila, calma si imi place la nebunie sa fac sex :girly  , am o gama larga de servicii ce constau in oral bine executat si umed , normal in pozitii cat mai excitante si anal specialitatea casei , vreau sa fie cat se poate de adanc (nu conteaza marimea) , accept diverse fantezii ce ti le doresti in limitele bunului simt , despre mine se pot citi multe recenzi pe mai multe orase, nu ramane decat sa intri pe profilul meu si sa cauti in GASESTE CONTINUT, cadoul incepe de la 150 fin o-n-a  si 250 ora la fel o-n-a , ejacularea poate fi corporala iar  pentru cine are fantezia de asi da drumu in gurita mea sau facial este un pret extra de 50 , oralul poate fi neprotejat in functie de igiena iar restul protejat, astea fiind spuse astept cu interes opiniile voastre , pupici dulci.

Vizitator cristina730
Postat

post-133994-0-87632700-1478685852_thumb.jpg si o pozica

Vizitator cristina730
Postat

Atunci voi incerca sa ajung duminica dupa-amiaza in oras si voi ramane cateva zile sa cunosc si ceva maramureseni ...pupici dragi !!!

Vizitator cristina730
Postat

Va pupic si eu , sper sa nimersc locatie buna si sa putem sa ne facem de cap si sex mult  :girly

• Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Postat

Te asteptam! Locatia incearca nu foarte centrala, e un pic mic orasul :) 

• Like 1
Vizitator cristina730
Postat

Fiind un oras nou pt mine imi va fi foarte greu sa ma orientez mai ales ca ceea ce am gasit eu ca si locatie a fost destul de dificil pentru ca nu sunt si nu prea am avut de unde alege, acum stii cum e tine si de noroc , cel mai sigur voi vedea duminica ce am nimerit...pupici.

Vizitator cristina730
Postat

Ma gandesc pe viitor sa ajung si in Satu Mare , dar nu pot ajunge acum ...pupici !

Vizitator cristina730
Postat

Depinde sunt mai multe criterii , locatie , cerere...vedem :kiss3

Vizitator cristina730
Postat

Nu inca, duminica dupa-amiaza voi ajunge...

• Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

Ce lene va este la unii, daca te uitai putin mai sus ai fi vazut cand vine

Vizitator cjsexxxx
Postat

Eu am reusit sa o vizitez la Suceava acum cateva luni, am scris si recenzie pe topicul ei de acolo. Un sfat ca pentru prieteni, nu o ratati, ca nu aveti in fiecare zi asa femei la Baia Mare.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...