Sari la conținut

Cristina posibila vizita !!! Servicii totale si calitative !!!

Vizitator cristina730

Postări Recomandate

Vizitator cristina730
Reputație: 0
Postat

buna dragii mei, si imi cer mii de scuze ca am anuntat vizita in oras si nu am reusit sa o onorez , datorita vremii care ma speriat si avnd si o problema acasa a trebuit sa anulez venirea mea , DAR promit solemn ca voi ajunge in oras cat mai repede posibil si sa ma tin de cuvant , va multumesc din suflet pentru intelegere si ne vom cunoaste cat mai curand.

• Oras:fantasyland
  • Oras:fantasyland
Postat

Care vreme ?Cele 10 grade (cu plus)? :))

Te deplasezi pe jos si te bate vantul prea tare?Nu rezista coafura ?

Vizitator altu2
Postat

Si voi chiar credeti ca n-are cine s-o deszapezeasca, ca vine singurica, poate are bodygoard-deszapezitor si om bun la toate :)

Ei uite cum stie atotstiutoru' AA, ca doar si el o fost body-guard, bagator in sama', limbist, om bun la toate, etc. la mamzela ST.

Omu' asta AA chiar e pe sistem!

Vizitator
Postat

Ei uite cum stie atotstiutoru' AA, ca doar si el o fost body-guard, bagator in sama', limbist, om bun la toate, etc. la mamzela ST.

Omu' asta AA chiar e pe sistem!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator cristina730
Postat

buna tuturor, maine de dimineata voi fi disponibila in oras , asa ca va astept cu mare drag la mine incepand de maine dupa ora 9...pupici.

• Oras:Baia Mare
Postat

buna tuturor, maine de dimineata voi fi disponibila in oras , asa ca va astept cu mare drag la mine incepand de maine dupa ora 9...pupici.

Un numar de telefon daca te rog sa ne lasi. Doresc sa ne cunoastem :kissing2

Vizitator cristina730
Postat

post-133994-0-52166500-1479795825_thumb.jpg disponibila dragilor , va astept sa ne facem de cap 

0754877349
Vizitator cristina730
Postat

:girly 0754877349 

Postat

Deci domnisoara asta isi merita bani am fost la dansa locatia in zona ursus foarte curata si dotata cu prosoape curata gel de dus chiar si pantofi de casa .

Actiunea un oral neprotejat umed chiar aproape deep pozita 69 o pasarica curata si fara mirosuri si chiar ii place sa gusti din savarina . La normal se misca bine si isi da interesezu iar la sfarsit un anal de nota 10 unde am si finazizat in caciulita

Merira de vizitat

Vizitator cristina730
Postat

Deci domnisoara asta isi merita bani am fost la dansa locatia in zona ursus foarte curata si dotata cu prosoape curata gel de dus chiar si pantofi de casa .

Actiunea un oral neprotejat umed chiar aproape deep pozita 69 o pasarica curata si fara mirosuri si chiar ii place sa gusti din savarina . La normal se misca bine si isi da interesezu iar la sfarsit un anal de nota 10 unde am si finazizat in caciulita

Merira de vizitat

Mersi pentru vizita si ma bucur cate-ai simtit bine in prezenta mea ...pupici  :kiss3

Vizitator cristina730
Postat

:) imi pare rau ca nu ne-am nimerit azi pe la 10 cand te-am sunat, ..... :). Pana una alta ma bucur ca la asistentul i-a fost bine! :)!

poate reusim maine ...o seara buna 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ne poti detalia si niste preturi? Colegul "asistentul",a uitat sa ne zica...si pana cand stai pe la noi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...