9300 Reputație: 1526 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 Avand in vedere ca am vazut cam tot ce mi s-a parut interesant ca seriale, am nevoie de alte pareri!!! Exemple (NU in ordinea preferintelor): Game of Thrones, Vikings, Lucifer, Power, The Walking Dead, WestWorld, Pablo Escobar : El Patron del Mal, Night Manager, The 4400, Dexter, Mad Man, Blindspot, etc.Si multe altele pe care nu mai stau acum sa le scriu.Sunt curios ce alte seriale ati recomanda ?!?!!? 1
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 9, 2016 Avand in vedere ca am vazut cam tot ce mi s-a parut interesant ca seriale, am nevoie de alte pareri!!! Exemple (NU in ordinea preferintelor): Game of Thrones, Vikings, Lucifer, Power, The Walking Dead, WestWorld, Pablo Escobar : El Patron del Mal, Night Manager, The 4400, Dexter, Mad Man, Blindspot, etc.Si multe altele pe care nu mai stau acum sa le scriu.Sunt curios ce alte seriale ati recomanda ?!?!!?John Doe cu Dominic Purcell (Prison Break) l-ai văzut ? 2
9300 Reputație: 1526 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 9, 2016 John Doe cu Dominic Purcell (Prison Break) l-ai văzut ? Buna recomandare, imi palce descrierea Mersi !
dinupaturica Reputație: 265 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Postat Noiembrie 11, 2016 pe kanal d la 20 L-V
gigelpetrescu Reputație: 3331 Postat Noiembrie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2016 Avand in vedere ca am vazut cam tot ce mi s-a parut interesant ca seriale, am nevoie de alte pareri!!! Exemple (NU in ordinea preferintelor): Game of Thrones, Vikings, Lucifer, Power, The Walking Dead, WestWorld, Pablo Escobar : El Patron del Mal, Night Manager, The 4400, Dexter, Mad Man, Blindspot, etc.Si multe altele pe care nu mai stau acum sa le scriu.Sunt curios ce alte seriale ati recomanda ?!?!!?Ce gen te interesează?
9300 Reputație: 1526 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 11, 2016 Ce gen te interesează?SF, Actiune, horror, etcChestii care te tin in priza )Si comedie.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 11, 2016 the brinkwayward pinesthe expanse 2 2
gigelpetrescu Reputație: 3331 Postat Noiembrie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2016 SF, Actiune, horror, etcChestii care te tin in priza )Si comedie.OK, dacă vrei sa vezi un joc bun de personaje si actorie, limbaj de toate felurile, presărat pe alocuri cu umor subtil, îți recomand The Wire, nu cred ca rulat la noi. Poate fi încadrat in categoria polițist/ drama. Pe mine m-a ținut in priza când l-am văzut prima data in 2012 si l-am revăzut cu aceiași plăcere anul acesta. Atlanta - sa zicem ca am putea sa-l încadram in comedioara, dar este bine jucat (ce-i drept cu referințe multe la stilul de viața afro-american din sud. O leaca mai de acțiune si mai credibil decât Blindspot sau The Blacklist este Chicago PD Dacă vrei "shoot-em-up" - Strike Back 4
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2016 The Shield, 24, Homeland, The Unit...imi mai amintesc si atlele mai tarziu 4
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 11, 2016 Millennium 2
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 11, 2016 Kidnap and RansomKilling Time GravenPerceptionCopperTop of the LakeEndgameFlashpoint Third WatchMillennium And Then There Were NoneThe Black Donnellys How to Get Away with MurderForbrydelsen Boardwalk EmpireGomorra - La serieCassy, nu prea se vede 2
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 11, 2016 ups, stai un pic, mai trebuie muncit la lista
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 11, 2016 Third WatchEndgameTop of the LakeCopperPerceptionFlashpointGravenKilling TimeKidnap and RansomGomorra - La serieForbrydelsenHow to Get Away with MurderBoardwalk EmpireThe Black DonnellysAnd Then There Were None 2
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 11, 2016 Bangkok HiltonMaelstromThe Lost RoomShameless 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 11, 2016 Prison Break...Nu m-am uitat la acest serial cand a aparut,deoarece era prea mediatizat.Dar,iti recomand sa te uiti la el.Cred ca l-am vazut de cel putin 3-ori. 6
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 11, 2016 Prison Break...Nu m-am uitat la acest serial cand a aparut,deoarece era prea mediatizat.Dar,iti recomand sa te uiti la el.Cred ca l-am vazut de cel putin 3-ori.Am stat sa ma uit la primul sezon de la 10 dimineata pana la 1 noaptea 3
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 11, 2016 Am stat sa ma uit la primul sezon de la 10 dimineata pana la 1 noaptea Nu am iesit din casa pana nu am vazut toate sezoanele. Imi trimiteam nevasta la magazin pentru tigari si bautura. 5
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 11, 2016 Promitator Luke CageThe Night OfQuarryScorpionFortitudeLie to MePromitor WestworldThe Man in the High Castle
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 11, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 11, 2016 Prison Break...Nu m-am uitat la acest serial cand a aparut,deoarece era prea mediatizat.Dar,iti recomand sa te uiti la el.Cred ca l-am vazut de cel putin 3-ori.La fel de mult mi-a placut si Gomorra - La serie
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2016 Postat Noiembrie 11, 2016 Promitator Luke CageThe Night OfQuarryScorpionFortitudeLie to MePromitor WestworldThe Man in the High CastleWestworld va fi super, ca poveste si viziune e beton !
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2016 Postat Noiembrie 11, 2016 Noua serie Prison Break se anunta marfa, cu Michael undeva intr-o inchisoare araba ! https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA 3
9300 Reputație: 1526 Postat Noiembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 12, 2016 OK, dacă vrei sa vezi un joc bun de personaje si actorie, limbaj de toate felurile, presărat pe alocuri cu umor subtil, îți recomand The Wire, nu cred ca rulat la noi. Poate fi încadrat in categoria polițist/ drama. Pe mine m-a ținut in priza când l-am văzut prima data in 2012 si l-am revăzut cu aceiași plăcere anul acesta. Atlanta - sa zicem ca am putea sa-l încadram in comedioara, dar este bine jucat (ce-i drept cu referințe multe la stilul de viața afro-american din sud. O leaca mai de acțiune si mai credibil decât Blindspot sau The Blacklist este Chicago PD Dacă vrei "shoot-em-up" - Strike Back Super tare Blacklist, blindspor a fost asa si asa, la fel si the wire. In rest, o sa le incerc sa vad ce e de capul lor! Mersi!
9300 Reputație: 1526 Postat Noiembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 12, 2016 Noua serie Prison Break se anunta marfa, cu Michael undeva intr-o inchisoare araba ! https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA Deabia il astept. Nu am vrut sa ma uit la Prison Break pana acum un an, dar cand l-am vazut, m-am uitat la el continuu. Aproape ca la Lost ! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2016 Postat Noiembrie 12, 2016 Si noul 24 pare promitator (apare si Kiefer Shuterland la un moment dat) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2016 Postat Noiembrie 12, 2016 Aaa, da, uitam de asta, daca vrei si actiune si comedie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum