arm1n Reputație: 210 Postat August 29, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Postat August 29, 2012 PASIUNE si mister , discreta , senzuala si plina de erotism . Am tot ceea ce trebui sa aibe o femeie pentru a fi placuta priviri si atingeri . Daca iti doresti sare si piper . Sunt alegerea potrivita deci . Suna-ma acum , 0725.186.092 Bucuresti Pret 150 E sun cer detalii care sunt astfel :Servicii - oral normal ambele protejat si masaj erotic la care spune la telefon ca se pricepe foarte bine si o cafeluta un ceai pentru a destinde atmosfera .fara fk cim sub nici o forma oral neprotejat , anal sau alte servicii fata este ff stricta in vederea serviciilorLocatie - pe calea victoriei langa radisson exact la gangul unde sta si sexyroxy numai ca e prima scara pe stanga cum intri in gang etaj 2 ap - , locuieste singuraPret - 150 E 2 finalizari 1h , 100E finalizarea Ma programez plec spre dansa , ma indruma spre apartament si cand ajung deschide usa o duduie cam la 165 si 70 kg uratica la fatza care nu avea nici o legatura cu pozele sau macar sa justifice cel 150 E . I`am explicat ca nare legatura cu pozele si ca nu raman in conditiile astea ca nu ma atrage de nici un fel si am facut stranga imprejur sau dreapta numai stiu )) si am plecat .Fata sa justificat ca pozele sunt profesionale si prelucrate in photoshop si de acea zic eu ca nu are nici o legatura cu pozele . CONCLUZIA - POZE FALSE TEAPA ! 1
steev Reputație: 410 Postat Septembrie 19, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2012 Si inca un set de poze false pentru donsoara
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum